Про Павлова і сабачьок.
-
Білокура Бєстія
Re: Про Павлова і сабачьок.
Яке відношення має проблема кацапів до мене? Що ще треба пояснювати?
а кто Вас спрашивает? Ну, интересуется Вашим мнением?
Я, точно - нет.
п.с.
я коментил Синтеза. Соответственно, ему и было адресовано.
? Ну він же все написав - натиск і бистрота, а все що більше двох-трьох слів - то занадто скаладно, відчепіцця.Білокура Бєстія писав: ↑ Перечитав ще раз, нічого про себе не знайшов. Може ти русскій? Бо я нє))

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Що я пропагую перевагу "альтернативного" розуму над "звичайним".
Якщо я щось і "пропагую", то перевагу розуму над ідіотизмом, котрий часто буває загорнутий у красиві тіпанаукові фантіки.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Розкажи, як однозначно, раз і назавжди визначити національність окремо взятої людини. Як групу крові й резус, напримєр.Білокура Бєстія писав: ↑ Яке відношення має проблема кацапів до мене? Що ще треба пояснювати?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
Білокура Бєстія
Назавжди не буває. Людина може народитися українцем і в зрілому віці стати кацапом. Тобто ти хочеш визначення, до якого чіпляєш свої мрії, які роблять науковий підхід нереальним.
Чим тебе не влаштовують класичні визначення?
Якщо пред"являть саму що не на є діючу модель, ти і решта толпи просто не повірите, бо вам так наказано.главспец писав: ↑т.е., в пересказе Павлова на простой человечий язык: окружающие считают гиперувлечённых некой проблемой людей - придурками. И чем шире масштабы проблемы - тем большими придурками.Sintez писав: ↑ Дальше. Обратитесь к занимающимся русским людям, например к студентам.СпойлерРозкритиКаково у них отношение к этой черте ума, к сосредоточенности мыслей? Господа! Все вы знаете - стоит нам увидеть человека, который привязался к делу, сидит над книгой, вдумывается, не отвлекается, не впутывается в споры, и у нас уже зарождается подозрение: недалекий, тупой человек, зубрила. А быть может, это человек, которого мысль захватывает целиком, который пристрастился к своей идее! Или в обществе, в разговоре, стоит человеку расспрашивать, переспрашивать, допытываться, на поставленный вопрос отвечать прямо - у нас уже готов эпитет: неумный, недалекий, тяжелодум!
Очевидно, у нас рекомендующими чертами являются не сосредоточенность, а натиск, быстрота, налет. Это, очевидно, мы и считаем признаком талантливости; кропотливость же и усидчивость для нас плохо вяжутся с представлением о даровитости. А между тем для настоящего ума эта вдумчивость, остановка на одном предмете есть нормальная вещь. Я слышал от учеников Гельмгольца, что он никогда не давал ответа сразу на самые простые вопросы. Сплошь и рядом он говорил потом, что этот вопрос вообще пустой, не имеет никакого смысла, и тем не менее он думал над ним несколько дней. Возьмите в нашей специальности. Как только человек привязался к одному вопросу, у нас сейчас же говорят: “А! Это скучный специалист”. И посмотрите, как к этим специалистам прислушиваются на Западе, их ценят и уважают как знатоков своего дела. Не удивительно! Ведь вся наша жизнь двигается этими специалистами, а для нас это скучно.
Увы, не без того... Например - изобретатели вечного двигателя. Или «свободной энергии».
Но возникает вопрос: какое дело истинному изобретателю до мнения обывателей? Тем более, как только он предъявит действующую модель, то мгновенно получит полное признание, уважение, почёт и прочие ништяки!
Так в чём проблема-то, в неготовности социума к миссии «мислителей-самородков»?
Бейтс сто років тому(!) спростував теорію зору згадуваного Павловим Гельмгольца, й на основі теорії Бейтса люди спокійно зберігають пристойний зір до глибокої старості, не калічачи очі окулярами й операціями, виправляють косоокість і так далі.. Безкоштовно. Але теорія Бейтса оголошена лженаукою https://ru.wikipedia.org/wiki/Бейтс,_Уильям_Горацио , і лохи як і раніше продовжують вдягати окуляри і йдуть на операції.
Симончіні успішно лікував онкологію звичайною содою. І Неумивакін теж. За копійки. Але ти теж не повіриш. Бо "лженаука", йопт. Тому лохи покірно викладають все що мають за порції отрути, звані "хіміотерапією", й благополучно від тієї "терапії" дохнуть, як і від будь-якої отрути.
З іншого боку, ви вірите що отрута типу алкоголю й тютюну здоров"ю не шкодять.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ок, скажи як визначити національність новонародженого немовляти.Білокура Бєстія писав: ↑ Назавжди не буває. Людина може народитися українцем і в зрілому віці стати кацапом. Тобто ти хочеш визначення, до якого чіпляєш свої мрії, які роблять науковий підхід нереальним.
Які "класичні визначення"?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
Білокура Бєстія
Як би ти знав класичне визначення, ти б не задавав дурних запитань. Національність визначається культурою. Яка культура в немовлят? Хочеш сказати що новонароджені кацапи мають перегар? Чи колір очей має відношення до національності? Нахуй я маю тобі пояснювати аксіоми? Ти ж альтернативно освічений. Хто тобі Н'ютон? Мабуть жид, нє?
Я маю пояснювати те, що написав ти? Я намагаюся зрозуміти основу, на якій побудована ідеологія націоналістів, тому й задаю питання. Це гріх? Ти неодноразово пишеш, що кацапи й хохли бяка, а українці - цяця. З цього я роблю висновок, що ти знаєш як їх відрізнити. Хочу навчитися.Білокура Бєстія писав: ↑ Як би ти знав класичне визначення, ти б не задавав дурних запитань. Національність визначається культурою. Яка культура в немовлят? Хочеш сказати що новонароджені кацапи мають перегар? Чи колір очей має відношення до національності? Нахуй я маю тобі пояснювати аксіоми? Ти ж альтернативно освічений. Хто тобі Н'ютон? Мабуть жид, нє?
Отже, якшо перегар - то це кацап?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
Білокура Бєстія
Ти думаєш що ідеологія націоналістів збудована на якійсь альтернативній соціології? Розчарую. Ми користуємося класикою. Тобто базові знання є доступні в вульгарних енциклопедіях. Чому, якби ти спитав мене що таке коло чи квадрат, всі читачі могли б зрозуміти що це тролінг, а в випадку з національністю - ні?.
Так дай мені сцилку - ДЕ? Який "тролінг"?Білокура Бєстія писав: ↑ Ти думаєш що ідеологія націоналістів збудована на якійсь альтернативній соціології? Розчарую. Ми користуємося класикою. Тобто базові знання є доступні в вульгарних енциклопедіях. Чому, якби ти спитав мене що таке коло чи квадрат, всі читачі могли б зрозуміти що це тролінг, а в випадку з національністю - ні?.
Я не питаю, як можна відрізнити коло від квадрата, бо знаю. Я знаю, як відрізнити котел, напримєр, твердопаливний від газового або електричного. А от з "національністю" - неясно. Крім "самовизначення" - тобто оголошення самого себе приналежним до такої-то "нації"(чи "національності") я інших способів не знаю. Ні, ну жиди дещо немовлятам відрізають, але ж нині, кажуть, в Америці чимало придурків теж калічать діток, бо це модно. Фюрер черепи міряв...
Який тролінг? Націоналісти морочать людям голову, самі чітко не розуміючи про що мова, та й не бажаючи розуміти, а в результаті виходить РОЗРУХА. Але ж звичайно винними роблять "кацапів", "хохлів" і так далі, й кричать що "хохли" винні.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
Білокура Бєстія
Я не знаю з якими "націоналістами" ти спілкуєшся. Націоналізм не є українським винаходом. Визначення працоє для всіх культур однаково. Якщо хтось не може пояснити - це його проблема. Це, як мінімум, смішно, що націоналіст не може озвучити загальнодоступне визначення.
Що до самопроголошення. Я можу проголоситися бедуіном(наприклад). І що це мені дасть? Культура визначає національність. Подумай, чому Робінзон Крузо стільки часу прожив на острові сам, і залишився англійцем? Ким був П'ятниця і ким став? Маю надію, що приклади дозволять тобі зрозуміти суть.
Що до самопроголошення. Я можу проголоситися бедуіном(наприклад). І що це мені дасть? Культура визначає національність. Подумай, чому Робінзон Крузо стільки часу прожив на острові сам, і залишився англійцем? Ким був П'ятниця і ким став? Маю надію, що приклади дозволять тобі зрозуміти суть.
не, не поверю! А знаешь почему? Да потому что от рака дохнут и самые богатые и самые влиятельные. И врачи с фармацевтами, в т.ч. Вместе с родственниками и детьми. И если бы сода (или там чего ещё) реально помогала, в секрете от остальных это бы не удержать.
п.с.
прикинь, стоматология сегодня и три десятка лет назад, технологии, материалы. Мне лет 40-к тому назад удалили зуб(после нескольких недель борьбы в поликлинике мед.института с применением всех тогдашних метод), я думаю, что с сегодняшними технологиями, я бы сохранил его. И были бы все 32-а зуба на месте.
Білокура Бєстія писав: ↑ Я не знаю з якими "націоналістами" ти спілкуєшся. Націоналізм не є українським винаходом. Визначення працоє для всіх культур однаково. Якщо хтось не може пояснити - це його проблема. Це, як мінімум, смішно, що націоналіст не може озвучити загальнодоступне визначення.
Звичайно що "націоналізм" вигаданий не жителями України. Вигаданий він вже давно рабовласниками/колонізаторами як зброя, котра дозволяє розділяти рабів/холопів і нацьковувати їх одних на інших. Працює він у цьому сенсі прекрасно, да. А от способу визначити національність окремої людини немає, одразу як тільки я ставлю таке питання, починаєцця "сам дурак".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
Білокура Бєстія
Націоналізм це ідеологія середнього класу. Мєлких лавошніков і рант'є. Як це немає способу? Спосіб тобі не підходить? Всі твої відповіді пахнуть марксизмом. В цій парадигмі справді нема)))
А хто тобі сказав, що багатий чи впливовий автоматично імунізуєцця від ідіотизму? Онкологія - колосальний бізнес. Як і офтальмологія. І стоматологія. Але якщо у результаті діяльності стоматологів людина залишаєцця з протезами а не власними зубами, а результат діяльності офтальмологів - часткова чи повна сліпота, з якими якось можна жити, то результат онкологів - практично вірна смерть.главспец писав: ↑не, не поверю! А знаешь почему? Да потому что от рака дохнут и самые богатые и самые влиятельные. И врачи с фармацевтами, в т.ч. Вместе с родственниками и детьми. И если бы сода (или там чего ещё) реально помогала, в секрете от остальных это бы не удержать.
п.с.
прикинь, стоматология сегодня и три десятка лет назад, технологии, материалы. Мне лет 40-к тому назад удалили зуб(после нескольких недель борьбы в поликлинике мед.института с применением всех тогдашних метод), я думаю, что с сегодняшними технологиями, я бы сохранил его. И были бы все 32-а зуба на месте.
Звичайно, ти не повіриш. Я ж про це і писав.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Звичайно. Бо вони теж вірують у своє ремесло.И врачи с фармацевтами, в т.ч. Вместе с родственниками и детьми

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не знаю. А це має значення? Кругом, де виникає реальна можливість виходу рабів з-під контролю, внєзапно загострюєцця "національний вапрос", й хз звідки виринають різноманітні "фаріонші"...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!