Про Павлова і сабачьок.

Sintez
Єретик

Re: Про Павлова і сабачьок.

Повідомлення Sintez » 11 грудня 2018, 18:03

Білокура Бєстія писав: Націоналізм це ідеологія середнього класу. Мєлких лавошніков і рант'є. Як це немає способу? Спосіб тобі не підходить? Всі твої відповіді пахнуть марксизмом. В цій парадигмі справді нема)))
Може ще пред"явиш спосіб визначення "класу" окремої людини? ;) Чи на сьогодні вистачить "національності"?
Чим вони тільки не пахнуть, мої відповіді...
Спосіб визначення на яке паливо призначений конкретний котел, не залежить від "парадигми", програми партії чи думки самого котла, якби вона й була. Бо він Є. А реального способу визначення "національності" окремої людини, окрім її самоназви, НЕМАЄ,
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 11 грудня 2018, 18:05

Sintez писав: .....................................
Симончіні успішно лікував онкологію звичайною содою. І Неумивакін теж. За копійки. Але ти теж не повіриш. Бо "лженаука", йопт. Тому лохи покірно викладають все що мають за порції отрути, звані "хіміотерапією", й благополучно від тієї "терапії" дохнуть, як і від будь-якої отрути.
...................................

Сер Кевін Адлард Колс, у книзі "Hard wether sailing" описує задокументований випадок, коли самовилікувався його знайомий, теж відомий яхтсмен. Рентгенівські знімки, до і після, були зроблені, кожного разу, у двох лондонських клініках, незалежно. Дядько отримав на руки діагноз, снарядив яхту, і пішов у кругосвєтку. Ловив рибу, сояв вахту. Прийшов за півтора року назад, у Лондон - нема нічого. Думати, що лікарі наєбали - не випадає, на старих знімках все є, з двох різних клінік. Може, йому якась потрібна риба попалася?
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 11 грудня 2018, 18:13

Sintez писав: .............................................
Звичайно що "націоналізм" вигаданий не жителями України. Вигаданий він вже давно рабовласниками/колонізаторами як зброя, котра дозволяє розділяти рабів/холопів і нацьковувати їх одних на інших.
.............................................

Це ти бєса прогнав. Де епоха рабовласників, а де - націоналізм.
Для колонізаторів і т.п. - пофігу ідеологія. То вже морально зогнилі люди.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 грудня 2018, 18:37

Vollmer писав:
Sintez писав: .....................................
Симончіні успішно лікував онкологію звичайною содою. І Неумивакін теж. За копійки. Але ти теж не повіриш. Бо "лженаука", йопт. Тому лохи покірно викладають все що мають за порції отрути, звані "хіміотерапією", й благополучно від тієї "терапії" дохнуть, як і від будь-якої отрути.
...................................

Сер Кевін Адлард Колс, у книзі "Hard wether sailing" описує задокументований випадок, коли самовилікувався його знайомий, теж відомий яхтсмен. Рентгенівські знімки, до і після, були зроблені, кожного разу, у двох лондонських клініках, незалежно. Дядько отримав на руки діагноз, снарядив яхту, і пішов у кругосвєтку. Ловив рибу, сояв вахту. Прийшов за півтора року назад, у Лондон - нема нічого. Думати, що лікарі наєбали - не випадає, на старих знімках все є, з двох різних клінік. Може, йому якась потрібна риба попалася?
Кажу ще і ще раз - це питання віри й бізнесу. Рак - це просто гриб, котрий живе у кожному з нас з дитинства, й чекає доки ми помремо, щоб почати свою грибну роботу - харчуватися трупом, розкладати його. Але оскільки він тупий, то нерідко ще живих починає вважати трупами, І НЕБЕЗПІДСТАВНО. Тому той сер, поїхавши у кругосвєтку, дав грибку зрозуміти - ти, хуйло, я ще живий! І рак сказав - а, ну, йопт, я ще почекаю...

Щодо лікування содою - теорія заснована на тому, що одним з показників, котрі викликають пробудження раку, є закислення організму, коли pH перемыщуєцця в "кислий" бік. Це закислення - результат нездороаого способу життя. Застосування соди просто "залужує" (защелачивает) організм. Плюс Сімончіні просто вприскував соду прямо у пухлини, тобто в тіло гриба. Результат - його посадили до в"язниці за... смерть деяких пацієнтів. Хоча канонічьних онкологів не садять нікуя,не зважаючи що смертність повальна.

Ну а пересічний звичайно ж не вірить - шо, звичайна сода?! Танунах!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 грудня 2018, 18:38

Vollmer писав:
Sintez писав: .............................................
Звичайно що "націоналізм" вигаданий не жителями України. Вигаданий він вже давно рабовласниками/колонізаторами як зброя, котра дозволяє розділяти рабів/холопів і нацьковувати їх одних на інших.
.............................................

Це ти бєса прогнав. Де епоха рабовласників, а де - націоналізм.
Для колонізаторів і т.п. - пофігу ідеологія. То вже морально зогнилі люди.
Як це "де"? Ось же вона....
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 11 грудня 2018, 19:51

Sintez писав:
M_M писав: Це хто таку тезу про рабовласників вигадав?
Не знаю. А це має значення? Кругом, де виникає реальна можливість виходу рабів з-під контролю, внєзапно загострюєцця "національний вапрос", й хз звідки виринають різноманітні "фаріонші"...

У повстанців Спартака виникло національне питання. Спартак рабовласник, чи фаріонша?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 грудня 2018, 20:09

M_M писав:
Sintez писав: Не знаю. А це має значення? Кругом, де виникає реальна можливість виходу рабів з-під контролю, внєзапно загострюєцця "національний вапрос", й хз звідки виринають різноманітні "фаріонші"...

У повстанців Спартака виникло національне питання. Спартак рабовласник, чи фаріонша?
Спратак був раб. Про фаріонш тодішніх не знаю, мемуарів Спартака не читав.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Білокура Бєстія

Повідомлення Білокура Бєстія » 11 грудня 2018, 20:11

Визначення середнього класу така ж азбучна істина соціології, як і інші. Середній клас визначається за способом отримання прибутку. Це люди "самозайняті". Приватні підприємці. Власники фірм, які створюють продукт і самі реалізовують його, отримуючи прибуток. Тобто є власниками і розпорядниками результатів своєї праці. Власники нерухомості, які здають свою власність в оренду. Бабка, яка купує сємки з метою перепродажу за способом отримання прибутку належить до середнього класу. Художники, письменники, скульптори, при умові, якщо не працюють оформітєлями при клюбах.
Мєнти, прикурори, гінірали, держслужбовці, шпійони(СБУ шники) не є представниками середнього класу. Власники околомусорських штрафплощадок теж ними не є. Як і працівники нафтогазу, обленерго, водоканалів, митниці, брокерських контор. А адвокати - як правило. Державні нотарі - нє, приватні -так. Середній клас не отримує зарплатню, тільки дохід(дивіденди, роялті, тощо) Давай приклад, я відповім. Розмір середньомісячного доходу значення ніякого не має. Пенсіонери теж не належать до середнього класу.

M_M

Повідомлення M_M » 11 грудня 2018, 21:02

Sintez писав: Спратак був раб. Про фаріонш тодішніх не знаю, мемуарів Спартака не читав.
Тобто раб створив національне питання щоб керувати своїми легіонами? Може нагадаєте коли ці легіони між собою воювали, та хто з цього отримав користь?

Білокура Бєстія

Повідомлення Білокура Бєстія » 11 грудня 2018, 21:52

Отакий конгінітивний дисонанс, коли все пробуєш пояснити класовою боротьбою)))

главспец

Повідомлення главспец » 12 грудня 2018, 00:03

Sintez писав:
главспец писав:

не, не поверю! А знаешь почему? Да потому что от рака дохнут и самые богатые и самые влиятельные. И врачи с фармацевтами, в т.ч. Вместе с родственниками и детьми. И если бы сода (или там чего ещё) реально помогала, в секрете от остальных это бы не удержать.
п.с.
прикинь, стоматология сегодня и три десятка лет назад, технологии, материалы. Мне лет 40-к тому назад удалили зуб(после нескольких недель борьбы в поликлинике мед.института с применением всех тогдашних метод), я думаю, что с сегодняшними технологиями, я бы сохранил его. И были бы все 32-а зуба на месте.
А хто тобі сказав, що багатий чи впливовий автоматично імунізуєцця від ідіотизму? Онкологія - колосальний бізнес. Як і офтальмологія. І стоматологія. Але якщо у результаті діяльності стоматологів людина залишаєцця з протезами а не власними зубами, а результат діяльності офтальмологів - часткова чи повна сліпота, з якими якось можна жити, то результат онкологів - практично вірна смерть.

Звичайно, ти не повіриш. Я ж про це і писав.
ага, точно!
Ну представь себе, что этот, как его Маккейн недавно помер от рака, не поверив и не проверив всех средств, в т.ч. и таинственную соду. Кстати, пищевую или кальцинированную? С заклинаниями или без?
А врачи и фармокологи? Гордо помирают или наблюдают смерть своих детей, веря только в традиционную медицину? Кста, знал я одного оч. верхнего человека, так его родственники перепробовали ВСЁ, в т.ч., и магию с мольфарами. И гомеопатию, и перекись водорода с йодом и ослиной мочой. Не помогло. А ты говоришь - сода - тайное знание!

главспец

Повідомлення главспец » 12 грудня 2018, 00:34

Білокура Бєстія писав: Середній клас не отримує зарплатню, тільки дохід(дивіденди, роялті, тощо) Давай приклад, я відповім. Розмір середньомісячного доходу значення ніякого не має. Пенсіонери теж не належать до середнього класу.
допустим, а недостигший пенс.возраста, но получающий доход от ранее заработанного, он - средний класс? А постарев, и получив к этому в плюс пенсию, уже не средний? Что для него реально поменялось?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 грудня 2018, 04:52

M_M писав:
11 грудня 2018, 21:02
Sintez писав: Спратак був раб. Про фаріонш тодішніх не знаю, мемуарів Спартака не читав.
Тобто раб створив національне питання щоб керувати своїми легіонами? Може нагадаєте коли ці легіони між собою воювали, та хто з цього отримав користь?
Я маю пояснити Ваші припущення/вигадки про Спратака?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 грудня 2018, 04:56

Білокура Бєстія писав: Отакий конгінітивний дисонанс, коли все пробуєш пояснити класовою боротьбою)))
"Класова боротьба" і вся "класова теорія" - мраксисський фуфєл, котрий не веде нікуди. Й не може привести.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 грудня 2018, 05:04

главспец писав:
Sintez писав: А хто тобі сказав, що багатий чи впливовий автоматично імунізуєцця від ідіотизму? Онкологія - колосальний бізнес. Як і офтальмологія. І стоматологія. Але якщо у результаті діяльності стоматологів людина залишаєцця з протезами а не власними зубами, а результат діяльності офтальмологів - часткова чи повна сліпота, з якими якось можна жити, то результат онкологів - практично вірна смерть.

Звичайно, ти не повіриш. Я ж про це і писав.
ага, точно!
Ну представь себе, что этот, как его Маккейн недавно помер от рака, не поверив и не проверив всех средств, в т.ч. и таинственную соду. Кстати, пищевую или кальцинированную? С заклинаниями или без?
А врачи и фармокологи? Гордо помирают или наблюдают смерть своих детей, веря только в традиционную медицину? Кста, знал я одного оч. верхнего человека, так его родственники перепробовали ВСЁ, в т.ч., и магию с мольфарами. И гомеопатию, и перекись водорода с йодом и ослиной мочой. Не помогло. А ты говоришь - сода - тайное знание!
Ти неуважно читав. Сода може бути лише засобом. Головне - хворий має ОЖИТИ, тобто корінним чином змінити своє життя, й перестати бути ходячим трупом.

А трупові нічого не допоможе. Й не треба. Онкологія у дітей - наслідок способу життя батьків.

Все це, звичайно, "антинуаково", як і Бейтс, і я нікому того не нав'язую. Кожен кує своє щастя як вміє і як вірить.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 грудня 2018, 05:09

Тиова ж реакція того, кому онкологи оголосять діагноз - паніка. Ібо в голову міцно вдовбана віра що рак - це смерть. А чи багато шансів на перемогу у випадку такої віри?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 12 грудня 2018, 07:10

Sintez писав: Ти неуважно читав. Сода може бути лише засобом. Головне - хворий має ОЖИТИ, тобто корінним чином змінити своє життя, й перестати бути ходячим трупом.

А трупові нічого не допоможе. Й не треба. Онкологія у дітей - наслідок способу життя батьків.
Ааа, теперь понятно! Т.е., можно и без соды, главное уверовать!
Ну, собственно говоря, танцы с бубном, тот же трюк. Шаману(мольфару) платить? Свидетели исцеления были?

M_M

Повідомлення M_M » 12 грудня 2018, 08:59

Sintez писав: Ваші припущення/вигадки
Повстання Спартака непогано задокументоване, це Вам не казки про Робін Худа.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 грудня 2018, 09:47

главспец писав:
Sintez писав: Ти неуважно читав. Сода може бути лише засобом. Головне - хворий має ОЖИТИ, тобто корінним чином змінити своє життя, й перестати бути ходячим трупом.

Ааа, теперь понятно! Т.е., можно и без соды, главное уверовать!
Ну, собственно говоря, танцы с бубном, тот же трюк. Шаману(мольфару) платить? Свидетели исцеления были?
А ти думав, напримєр, що можна вилікувати рак легенів і при цьому продовжувати курити?! Так, у зцілення треба вірити. Але я вибачаюся, на мою думку, той, хто берецця за якесь діло без віри в успіх - просто ідіот. Хіба ні?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Білокура Бєстія

Повідомлення Білокура Бєстія » 12 грудня 2018, 10:33

:lol:
Главпоц, я тобі щось писав? Ти ж знаєш наскільки твоя думка для мене важлива? :fuck:

Відповісти