Геї/підараси, а також про суспільне житіє.

Sintez
Єретик

Re: Геї/підараси

Повідомлення Sintez » 13 грудня 2018, 22:20

M_M писав:
Sintez писав: не твого ума діло
Зробимо вигляд, що не помітили некоректну полємічну витівку.
Ась? Може у Вас труднощі зі сприйняттям друкованого тексту?

Добре, я розпишу. Отже, Ви хочете сказати, що ті речі, про які пишу я, не мого ума діло, як "кухарки" або її дітей?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Білокура Бєстія

Повідомлення Білокура Бєстія » 13 грудня 2018, 22:26

Telecaster писав: кінцевиа ціль - обез -статення людей
Русскій єзик неприроднє утворення, тому прямий, механічний переклад українською звучить так непристойно, тупо і неприродно, як і все, єзиком написане)))

M_M

Повідомлення M_M » 13 грудня 2018, 22:52

Sintez писав: Ась? Може у Вас труднощі зі сприйняттям друкованого тексту?

Добре, я розпишу. Отже, Ви хочете сказати, що ті речі, про які пишу я, не мого ума діло, як "кухарки" або її дітей?
Маємо висунуте звинувачення у переході на особистість, чого насправді не було. Але якщо Ви все ж зробили такий висновок, то це по Фройду. Якщо знадобиться сказати, що Sintez геній чи дурень, це можна зробити простіше ніж писаниною декількох постів по декілька абзаців кожний.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 грудня 2018, 22:58

M_M писав:
Sintez писав: Ась? Може у Вас труднощі зі сприйняттям друкованого тексту?

Маємо висунуте звинувачення у переході на особистість, чого насправді не було. Але якщо Ви все ж зробили такий висновок, то це по Фройду. Якщо знадобиться сказати, що Sintez геній чи дурень, це можна зробити простіше ніж писаниною декількох постів по декілька абзаців кожний.
"Шоб да, так нєт".

Ясно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 13 грудня 2018, 23:04

Sintez писав: "Шоб да, так нєт".
Я й кажу, що витівка, бо зіскочили з запитань, використавши некоректний (це дуже м'яко) прийом. І опонент в грязюці, і відповідати не потрібно. Two in one.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 грудня 2018, 23:18

Тобто, Ви визнаєте, що я маю повне право на розгляд подібних проблем. Дякую.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 грудня 2018, 23:23

А саудіти не випускають ні Ланосів, ні Мерсів, ні BMW. Віддають перевагу Tesla та Toyotа, яких тех не випускають. І що з цього випливає?
З цього випливає, що саудити не випускають автомобілів, бо можуть собі дозволити закупляти іноземні. І шо?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 грудня 2018, 23:27

А хто такі "альтернативщики"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 13 грудня 2018, 23:45

Sintez писав:
А саудіти не випускають ні Ланосів, ні Мерсів, ні BMW. Віддають перевагу Tesla та Toyotа, яких тех не випускають. І що з цього випливає?

З цього випливає, що саудити не випускають автомобілів, бо можуть собі дозволити закупляти іноземні. І шо?
це була відповідь на аргумент
українці не можуть навіть "Ланоса" путньо випускати
Тобто нездатність путньо випускати автівки не є ознакою поганого життя.

M_M

Повідомлення M_M » 13 грудня 2018, 23:52

Sintez писав: Шо, розуміння того, що з удвоєнням швидкості "бабах" може бути УЧЕТВЕРО потужнішим, не допомагає? І що двадцять виграних хвилин череваті місяцями в лікарні або вічністю на цвинтарі? Ну нехай так. Тоді мені справді нічого додати.
Є значно простіші правила, що не потребують рахування квадратів. Звуться ПДР.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 грудня 2018, 00:05

M_M писав:
Sintez писав:
це була відповідь на аргумент
українці не можуть навіть "Ланоса" путньо випускати
Тобто нездатність путньо випускати автівки не є ознакою поганого життя.
Автівки були прИкладом. Українці сьогодні ще багато чого не можуть випускати. І причина зовсім не в криворукості чи косоокості українців, а саме у дефективності ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ, управлінської системи суспільства, а в корені - у дефективному світогляді.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 грудня 2018, 00:11

M_M писав:
Sintez писав: Шо, розуміння того, що з удвоєнням швидкості "бабах" може бути УЧЕТВЕРО потужнішим, не допомагає? І що двадцять виграних хвилин череваті місяцями в лікарні або вічністю на цвинтарі? Ну нехай так. Тоді мені справді нічого додати.
Є значно простіші правила, що не потребують рахування квадратів. Звуться ПДР.
При навчанні в автошколі преподи не пояснюють, навіщо ті правила існують. І величезна кількість водіїв свято переконана, що правила існують для того, щоб мусори могли збирати з водіїв мзду за їх порушення. Відповідно, якщо
-мінтів не видно
- у мене крута тачка з АБС
-знайомі мінти
- я сам мєнт
- гроші на штраф є
- етк
то можна летіти 200, не користватися ременями, дитячими кріслами, не вмикати повороти й так далі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 14 грудня 2018, 00:17

Загадили ветку ненависти к садомитам... про лесбиянок и бисексуалок отдельную откроем или сюда можно? СЛАЙДЫ-СЛАЙДЫ-СЛАЙДЫ!!!
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

M_M

Повідомлення M_M » 14 грудня 2018, 00:31

Sintez писав: в корені - у дефективному світогляді.
А можна прИклад дефективного світогляду, що властивий саме українцям?

Щодо автівок - конкуренція дуже велика. АвтоВАЗ, як і автоЗАЗ могли існувати виключно за умов відсутності конкуренції, зачинених кордонів. Тобто фіаско неминуче як тільки доводиться конкурувати. Навіть драконівські мита не зупиняють. Знову ж таки, в умовах, коли заводи чічічіпі неконкурентноздатні, можна було очікувати тотальне зубожіння відразу після отримання незалежності. Що й відбувалось у 90-х. Але ж вижили. Автівок, я б сказав, навіть забагато. Пробки - буденне явище. За рахунок чого? Перезавантаження v1.0 вже відбулось. Є купа підприємств, що виникли за часів незалежності. На часі перезавантаження 2.0. Олігархія має бути винищена. Це не означає експропріацію. Це означає відсторонення олігархії від важелів влади. Мільярдер без корупційної підтримки доволі швидко стає банкрутом. А якщо він працює ефективно, то це йде на користь держави. Няй має свої мільярди і робить на них гроші.

M_M

Повідомлення M_M » 14 грудня 2018, 00:37

Sintez писав: При навчанні в автошколі преподи не пояснюють, навіщо ті правила існують
Є навіть автошколи, де права купують. І є навіть водії, що не знають як ті права виглядають.
А от у Києві деякі автошколи практикують такий собі атракціон. Спеціяльно облаштована кабінка, що імітує зіткнення на швидкості 40(сорок)км на годину. Діє значно краще за будь які знання законів.

Білокура Бєстія

Повідомлення Білокура Бєстія » 14 грудня 2018, 02:16

Саудити - чурки. Вони це зрозуміли, помпають свою нафту, і не роблять автомобілів. Це нормально.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 14 грудня 2018, 10:52

Білокура Бєстія писав: Саудити - чурки. Вони це зрозуміли, помпають свою нафту, і не роблять автомобілів. Це нормально.

От як? Спробуй трохи більше взнати про наміри саудитів. Не виключено, що будеш трохи здивований.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 грудня 2018, 11:27

M_M писав:
Sintez писав: в корені - у дефективному світогляді.

Щодо автівок - конкуренція дуже велика. АвтоВАЗ, як і автоЗАЗ могли існувати виключно за умов відсутності конкуренції, зачинених кордонів. Тобто фіаско неминуче як тільки доводиться конкурувати. Навіть драконівські мита не зупиняють. Знову ж таки, в умовах, коли заводи чічічіпі неконкурентноздатні, можна було очікувати тотальне зубожіння відразу після отримання незалежності. Що й відбувалось у 90-х. Але ж вижили. Автівок, я б сказав, навіть забагато. Пробки - буденне явище. За рахунок чого? Перезавантаження v1.0 вже відбулось. Є купа підприємств, що виникли за часів незалежності. На часі перезавантаження 2.0. Олігархія має бути винищена. Це не означає експропріацію. Це означає відсторонення олігархії від важелів влади. Мільярдер без корупційної підтримки доволі швидко стає банкрутом. А якщо він працює ефективно, то це йде на користь держави. Няй має свої мільярди і робить на них гроші.
А, тобто "розумні" й "грамотні" ЗНАЛИ про перспективу тотального зубожіння, але тихо мовчали в тряпочьку? Молодці! Це, звичайно, свідчить про їхню видатну громадянську позицію й любов до своєї країни і її народу. Але ж у мене є одне питання. Чому не відбулося тотального зубожіння у тій же сусідній Білорусі?

За рахунок чого автопробки в Києві? За рахунок розпродажу решти країни. За рахунок праці рабів. Як і будівництво квартир, котрі потім роками стоять порожніми.

Так, виникли підприємства, ага. З "отвьорточної" зборки, коли головною операцією є прикручування таблички "зроблено в Україні". Ланоси, розроблені за кордоном, і ті з року в рік випускали все гірші, "здешевлюючи" за рахунок якості, доки зовсім не припинили.

Щодо
Олігархія має бути винищена. Це не означає експропріацію. Це означає відсторонення олігархії від важелів влади. Мільярдер без корупційної підтримки доволі швидко стає банкрутом.
маю одну відповідь: ви не знаєте, як це зробити, й до речі знати не хочете. Подібні фрази - релігійні мантри, повотрення яких десятками років не дає нічого й не може дати, ібо "бог" ваш насправді - Мамона.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 грудня 2018, 11:36

А чому саме українцям? Це глобальне явище. Цей світолгяд формуєцця тисячі років, як мінімум з вєтхозавєтних часів, а скоріш за все занесений як бацила ще із порередньої цивілізації, котру нафік змив Потоп, як лайно в унітазі. Біда саме українців хіба що у надмірній довірливості до всяких геїв/підарасів, це да. Японці, напримєр, досить тривалий час просто рубали в лапшу все, що припливало з-за моря. Хоча це звичайно теж не зовсім гут.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 грудня 2018, 11:39

А якщо він працює ефективно, то це йде на користь держави. Няй має свої мільярди і робить на них гроші.

Оце і є приклад дефектного світогляду. Сферичний у вакуумі. З розряду принца на білому коні.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти