пруф, будь ласка.По неизвестным шо ли причинам за сентябрь 1940 асы потеряли около 600 штук мегавундерваффе Ме 109 ?
ВС: облави на військовозобов'язаних
Re: ВС: облави на військовозобов'язаних
Archer писав: ↑ .............................................
В смысле ? Уже успел забыть ? Ну напомню Англия 1940 год.. Для этого были запилены другие панцеркампфвагены.СпойлерРозкритиИли тебе ветку всю поднять ? Так ты ж не ленись опановуй компьютерну грамоту. Не справишься, я помогу. Память ж у тебя никакая. Бенефициарная амнезия прогрессирует. Так записывай в тетрадку. Главное не потеряй тетрадку и не забудь куда ты ее положил.
На остальные вопросы разумеется то же несложно бы и ответить, но тебе столько информации и не освоить и не запомнить. Давай с мессершмидтами вспомним как там было, а потом разберёмся со снарядами, тиграми и комиссарами.
Ты не верещи в стили славика с фупе с красными цитатами - дёшево выглядит, с капсюлями ты ж понимаешь как ты (сел в лужу ?) так в скобках не обидно ?
Если можно (ты конечно проигнорируешь), только не пищи в стиле незабвенного славика с фупе красными цитатами и типичным пиздежем про слив. Бери тетрадку, записывай. Пригодится. Найдёшь в огороде снаряд, сразу определишь по цвету. Будешь героем сельской многотиражки. Сможешь рассказать всему миру про кожаные шорты. Немцы выделят грант на изучение феномена. Разбогатеешь.
Про отсутствие осколочно-фугасных у танкистов Гитлера - опять мордой лица в грязь
Так получилось.
Тобто, жодної відповіді, жодного пруфу - не буде.
Ні про Bf-109.
Ні про СА виключно в парамілітарах.
Ні про принципову різницю фугасного і осколкового.
Ні як пов'язана осколкова і фугасна дія з швидкістю і траекторією.
Ні про спеціальні танки для осколково-фугасних снарядів.
Про невідомого мені Славіка, капсуля, і прочу пургу - не треба. Червоний текст ти побачив, але з прочитанням і розумінням - в тебе очевидні проблеми. Отже, будемо вважати, що ти - просто нахабне трьокало, з надміром ентузіазму.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Так, згоден, але ж ще не було такого тіпажа, щоб, намагаючись виправдатися за щось одне - моментально вгрузав у п'ять свіженьких дурничок, і продовжував, як наче ніде не валявся, повчати наліво-направо, з фірмовим профессорським апломбом. Я, можна сазати, заново оцінив іскрєнность і адекватність алєня, на цьому тлі.
Вы девочки в два голоса требуете пруфов совсем по другим вопросам. Сестрички, передохните. 
/Сьостры стоят до конца !Vollmer_id=59889 писав: ти - просто нахабне трьокало, з надміром ентузіазму
Это ж неправильно переходить на личности - верно ? Обосрался - поменяй памперс и вновь в сухом продолжай чесать
Востаннє редагувалось 14 грудня 2018, 20:31 користувачем Archer, всього редагувалось 1 раз.
Прошу прощения за форумный движок. Это не первый раз, при цитировании вставляется верхний пользователь, но постараюсь быть внимательней. Это писал пан Вольмер. Выше исправил.
Тоді, може ти детальніше розповіси про спеціальні танки для фугасних снарядів, і все решту, що я подав червоним шрифтом?
Чи ти вже в сухому памперсі, болтунішка?
Ніколи не спіши умничать тим, що тільки-но прочитав у Вікіпедії, і виглядатимеш розумнішим.
- Babasha
- Штучний інтелект
Воллмер, ты так обхезался даже в этой ветке... что никакие кожаные шорты не выдержат!)))
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Я бачу, ти таки гурман. Не втомився постити брудні вигадки? Відпочити не хочеться?
- Babasha
- Штучний інтелект
Да я уж и так лениво с год жду фотопруфов парада кожаношортных фрицев в 1941 году, ну или хоть выдержку из книги участника... а от тебя только ля-ля и видные «экспертные» мнения то по взрывателям минометных мин, то по роторам вертолетов...
Babasha писав: ↑ ................................................
Да я уж и так лениво с год жду фотопруфов парада кожаношортных фрицев в 1941 году, ну или хоть выдержку из книги участника... а от тебя только ля-ля и видные «экспертные» мнения то по взрывателям минометных мин, то по роторам вертолетов...![]()
Не прокотить. Фоток гансів у шортах тут накидали вже більше, ніж досить. Пояснили про спеку липня 1942 року, про національний одяг, про форменні шорти, була цитата з мемуарів німця. Морэ - десь там.
Про взривателі - пруфів достатньо. Моя думка - то є моя думка. Ти можеш мати свою. Нема? Твої проблеми.
Про ротори гелікоптерів - можеш почитати, цікава тема.
І все це - абсолютно непідходящі претексти для брудних вигадок.
- Babasha
- Штучний інтелект
Снова чешешь! Фоток было ровно полторы штуки - на одной фриц в подштанниках, на второй вообще не ясно - толи макаронник, толи хиви... Так шо ври-ври, да не завирайся!))) Все мы помнимVollmer писав: ↑Babasha писав: ↑ ................................................
Да я уж и так лениво с год жду фотопруфов парада кожаношортных фрицев в 1941 году, ну или хоть выдержку из книги участника... а от тебя только ля-ля и видные «экспертные» мнения то по взрывателям минометных мин, то по роторам вертолетов...![]()
Не прокотить. Фоток гансів у шортах тут накидали вже більше, ніж досить. Пояснили про спеку липня 1942 року, про національний одяг, про форменні шорти, була цитата з мемуарів німця. Морэ - десь там.
Про взривателі - пруфів достатньо. Моя думка - то є моя думка. Ти можеш мати свою. Нема? Твої проблеми.
Про ротори гелікоптерів - можеш почитати, цікава тема.
І все це - абсолютно непідходящі претексти для брудних вигадок.
- Babasha
- Штучний інтелект
А давайте поставим для нашего участника Воллмера какую-нибудь хорошую пестню!
Цікавий такий відлік часу. Мабуть сьогодні вже настав липень 2019-го
Щодо доказів. На прикладі білих гав. От не бачив жодної. І знайомі не бачили. І от коли мені розповідають про білу гаву, що маю зробити? Назвати співрозмовника брехуном та бовдуром? Аж раптом виявляється, що такі дійсно бувають...
Питання віри співрозмовнику, або хоча б поваги до нього є невід'ємною частиною спілкування. Без нього спілкування не має змісту. А цькування, яке зараз відбувається, має іншу назву.
Перевірити наявність кожаних шортів у 1941 неможливо. Звісно, можна щось вигадати, коли є якась користь з тієї вигадки. Яка користь з кожаних шортів - ніяких припущень не маю. Це ж не щось принципове, яке на щось впливає, невеличка подробиця, що запам'яталась з давньої розповіді. Але цькування не має під собою бажання встановити правду, бо видно неозброєним оком, як класично розмова перестрибує на особистість. Відсутність адекватного модерування розбещує. Тому деякі персонажі майже відсутні в інших гілках, бо їх цікавить лише срач. Тому кожані шорти будуть вспливати і через рік, і через десять. Не бачить цього тільки той, хто не бажає цього бачити, або спільник.
Так і запишемо: кацап, схильний до брудних інсинуацій, рахувати не вміє, пам'ять фрагментарна, грамотність задовільна, неуважний, але злобний, зафіксований на екскрементах, на історії костюму не розуміється взагалі.
- Babasha
- Штучний інтелект
Не нужно мне жаловаться на собственные психосоматические реакции и травмы детства.M_M писав: ↑Цікавий такий відлік часу. Мабуть сьогодні вже настав липень 2019-го![]()
Щодо доказів. На прикладі білих гав. От не бачив жодної. І знайомі не бачили. І от коли мені розповідають про білу гаву, що маю зробити? Назвати співрозмовника брехуном та бовдуром? Аж раптом виявляється, що такі дійсно бувають...
Питання віри співрозмовнику, або хоча б поваги до нього є невід'ємною частиною спілкування. Без нього спілкування не має змісту. А цькування, яке зараз відбувається, має іншу назву.
Перевірити наявність кожаних шортів у 1941 неможливо. Звісно, можна щось вигадати, коли є якась користь з тієї вигадки. Яка користь з кожаних шортів - ніяких припущень не маю. Це ж не щось принципове, яке на щось впливає, невеличка подробиця, що запам'яталась з давньої розповіді. Але цькування не має під собою бажання встановити правду, бо видно неозброєним оком, як класично розмова перестрибує на особистість. Відсутність адекватного модерування розбещує. Тому деякі персонажі майже відсутні в інших гілках, бо їх цікавить лише срач. Тому кожані шорти будуть вспливати і через рік, і через десять. Не бачить цього тільки той, хто не бажає цього бачити, або спільник.
Вы же первый в куче тем просите пруфы, уважаемый
Вот и прочие некоторые интересуются.
M_M писав: ↑ .............................................
Там йшлося про липень 1942, дуже спекотний, за згадками.
Його не цікавить дискусія з співрозмовником, якого він поважає. Він, навпаки, намагається зпрацювати до нуля той ресурс довіри і поваги, який існує на форумі за фактом загального простору, скористатися цим, дармовим ресурсом, для своєї втіхи, у досить специфічний спосіб, розкидаючи какашки. Після знищення атмосфери довіри - форум буде знищено, позбавлено сенсу. Нема смислу пояснювати про шорти, не буде шортів - хутко вигадають що завгодно, від капсулів до роторів. НМСД, маємо справу з кацапізмом, Бестія з місця точно визначив.