Плітки?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: Плітки?

Повідомлення Vollmer » 02 листопада 2018, 17:23

Фрося писав: ...........................................
Я не бачу поки ніякого навіть натяку на те, що "ліг". :pardon:

Пєціки зараз у стані спазматичної готовності, і кидаються на будь - який прояв активності штабу, чи самої Юлі, чи когось щодо Юлі.
Враження таке, що поставлена задача - відсікти, виокремити діячів і політику "Батьківщини" від будь-кого стороннього, чи від всяких можливих прибічників, союзників, попутників, т.д. Зробити навколо "Батьківщини" полосу випаленої землі, і заборонену зону. Щоби ніхто і не думав наближатися, під страхом розстрілу в телевізорі і в мережі.
Зокрема, зараз цей каток направили проти Приходько, дуже показово. Тріпають і полощуть.
Павубій, скоріш за все, попав під ту ж кампанію.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Фрося

Повідомлення Фрося » 02 листопада 2018, 17:31

Vollmer писав: робити навколо "Батьківщини" полосу випаленої землі, і заборонену зону. Щоби ніхто і не думав наближатися, під страхом розстрілу в телевізорі і в мережі.
Бачу,що е таке. :gs: але радує те, що симпатиків Юлі стає все більше і більше.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 листопада 2018, 18:14

Сьогодні, 14.56 Деніс Жаркіх заявив на 112 у своїй передачі, що Тимошенко плювати хотіла на мінські домовленості, і хотіла кинути на Донбас атомну бомбу. Заявив так, між іншим, як само собою зрозуміле, без будь - яких пояснень і підтверджень. Тобто, і пряме, брудне оббріхування - теж пішло в дію.

Це ті поборники свободи слова, преси, захисники журналістів, сцукко. А кампанія ж іще не починалася, ще все попереду.

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 листопада 2018, 10:04

Зпочатку твит.
Зображення
Жах.
.потім вирішила подивитися, що це за воно Данило Чикин.
Зображення
Топит за Бабакова.
Зображення
Опубликовано: 1 февр. 2015 г.

І що це?Провокатор?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 05 листопада 2018, 11:18

Старанний хлопчик, відпрацьовує щоразу іменно те завдання, яке має в конкретному випадку.
Може, навіть, на Хробацькому поскаржитись на байдужість киян і прєвратності судьби.
Я думаю, ми його ще побачимо, в інших цікавих ролях.

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 листопада 2018, 13:09

Vollmer писав: Старанний хлопчик, відпрацьовує щоразу іменно те завдання, яке має в конкретному випадку.
Може, навіть, на Хробацькому поскаржитись на байдужість киян і прєвратності судьби.
Я думаю, ми його ще побачимо, в інших цікавих ролях.
вот ще :facepalm:
Зображення

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 05 листопада 2018, 17:02

Фрося, там таких хлопчиків - вайлом. Цей тільки дещо нахабніший, підліший, але більше нічим не відрізняється від решти порохоботів.
За час від 2014 року не постраждала ні одна подібна падлюка, тому вони переконані у безкарності, і ближче до виборів уже починають відверто залякувати. Хоча це вже - агресія, словесна, і за це належиться відповідальність.

Всі все розуміють, але з реальних факторів життя і політики - зроблено фігури умолчанія. Так спеціально задумано, бо неможливо боротися з тим, що навіть не названо. В цьому ж сенс "гібридності" війни проти України.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 05 листопада 2018, 18:58

Але пацики забули, що рукописи не горять. Чи може не читали...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 25 листопада 2018, 23:48

Блинтвоюналево..меня Миха Чаплыга опять напряг.. :pardon:
СпойлерРозкрити
Зображення
Зображення
Зображення

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 26 листопада 2018, 00:57

цілком ймовірно

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 26 листопада 2018, 01:16

Вопше, я пам'ятаю аналогічну справу у Югославії, через яку йшов потік американських контрабандних цигарок на Європу. Одним з видних менеджерів трафіку був Зоран Джинджич, майбутній прем'єр.

Так там, щоби довести справу до кінця, Інтерпол документував увесь ланцюжок, від фабрик, через транспортників, і до збуту в Європі. Звинуватили, зокрема, і виробників, "Рейнольдс", і, здається "РМ". Спонукали до "добровільної" сплати штрафу, у 29,5 млрд. доларів, на рахунок якихось організацій ООН.

Цим займаються стійкі, розгалужені злочинні організації. Без політичних зв'язків це не робиться. Потрібна криша на рівні державного апарату, координація податкової, прикордонників, військових, спецслужб. І всі вони, обов'язково, в долі. Принаймні, так виглядало в Югославії.

Фрося

Повідомлення Фрося » 04 грудня 2018, 23:17

Sergey Naumovich с Sergii Naumovych.
55 мин. ·
Сегодня мне приятель рассказал забавную историю о том, как провозится контрабанда на территорию оккупированного Крыма с материковой Украины. Точнее, как передается неправомерная выгода в пользу не чистых на руку пограничников. Например, вам необходимо регулярно завозить в АРК некое оборудование(или любой другой товар): находите контакт в погранслужбе, договариваетесь, вам называют тарифы, дают "зеленый свет". После того, как вы получили "добро", в кабинке (уже на самой "пересичке") вы кладете на лист бумаги на стол чиновнику нужную сумму, он визуально осматривает, безжалостно заворачивает деньги в эту бумагу и демонстративно бросает в мусорное ведро. В конце смены специально обученная уборщица относит накопившийся за день "мусор" в укромное место. Внешне всё выглядит, будто госслужащий отказался от взятки. Если вдруг на вашей одежде прикреплена скрытая видеокамера для проведения спецоперации, то на видео будет заснят процесс отказа от неправомерной выгоды. Оцените красоту игры) Юридически все чисто, пока СБУ(например) не поймает уборщицу и не возьмет у нее показания)) Но тарифы там очень высокие, по другому не провезешь, ведь альтернативного пути можно считать, что нет... и потому схема выгона всем сторонам! Никому не выгодно ее терять.
https://www.facebook.com/sergonaumovich ... 7747446593
:pop: этот "мусор" никогда не кончится..

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 грудня 2018, 12:04

Зате "законність"!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 грудня 2018, 17:07

Я перестала її читати після якоїсь статті, тому і це не вселяє довіри. :pardon:
Але цікаво.
Зображення
Текст в такому вигляді можна надрукувати будь-який, і такого факту я не бачила.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 09 грудня 2018, 18:23

Фрося писав: Я перестала її читати після якоїсь статті, тому і це не вселяє довіри. :pardon:
Але цікаво.
..................................
Текст в такому вигляді можна надрукувати будь-який, і такого факту я не бачила.

Були згадки про те, що Пєцік, на момент обрання, був на межі банкротства. Згадки, приблизно, 2015 року. З чим було пов'язано його скрутне фінансове становище - незрозуміло, але ясно, що він його грунтовно вирівняв коштом бюджету.

Білокура Бєстія

Повідомлення Білокура Бєстія » 17 грудня 2018, 11:54

Були чутки що в дупель п'яна Фрося приставала до обкуреного vollmerа на яхті гепи в середземномор'я морі. Єсть такий надьожний журналізд Вася Рубєроїд, який нікагда не бреше і работає в газєтє. Він даже сам лічьно нюхав нєкую траву, і жидкость. І всі розуміють, що це чіста правда, но мовчать, бо самим так хочеться :lol:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 17 грудня 2018, 13:58

Білокура Бєстія писав: ...Фрося...vollmerа...
Ви особисто знайомі, щоб згадувати у такому ключі форумчан? Мабуть разом пили горілку...
Обговорюйте політиків, а не форумчан

Білокура Бєстія

Повідомлення Білокура Бєстія » 17 грудня 2018, 14:09

Я переказую плітки, яка мені різниця до правдивості?
Тим більше - джерело - відомий журналіст з газєти!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 грудня 2018, 14:44

Pestilence писав:
Білокура Бєстія писав: ...Фрося...vollmerа...
Ви особисто знайомі, щоб згадувати у такому ключі форумчан? Мабуть разом пили горілку...
Обговорюйте політиків, а не форумчан

Це було би неможливо. Я не п'ю горілки.
ББ, очевидно, кинувся захищати світлий образ Пєціка. Він так робить кожного разу.
Я тоді недооцінив інформацію, не зафіксував джерело. Можна пошукати вже зараз, хоча вірогідність успіху вже буде менша. Я ще, навіть, пам'ятаю розмови про подібність шляху Пєці і Трампа, бо обоє перебували у фінансовій скруті, і поправили свої справи після обрання.
Що стосується пасажу про, начебто, п'янку на йахті, то було би добре, якби ББ сам видалив його, як абсолютно помилковий, і відверто образливий.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 грудня 2018, 15:01

Білокура Бєстія писав: Я переказую плітки, яка мені різниця до правдивості?
Тим більше - джерело - відомий журналіст з газєти!

Коли Ви говорите в товаристві, то дешево дуркувати, тіпа - не прийнято, не випадає.

Бесіда в товаристві дещо відрізняється, в цьому сенсі, від спілкування з випадковим перехожим, увечері, в промзоні, після горілки.

Спроби знівелювати взаємну повагу і довіру - не можуть бути прийнятними, це очевидно.

Я здивований, що маю нагоду це пояснювати чоловікові середньої ваги, і з деяким досвідом.

Відповісти