Пристрасті по митрополиту Української Помісної Церкви.
-
Soldier Of Fortune
Re: Пристрасті по митрополиту Української Помісної Церкви.
Розійшовся так і сиплеть, як сніг з неба...
-
Білокура Бєстія
Олені це вам не котіки, щоб срати в лоточок, ці гадять по всьому ареалі обітанія. І нема на це ради. 
Бережіть пріроду!
Бережіть пріроду!
- Telecaster
тут шо не переворот то на новий рік
символічно

символічно
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Ги-ги!
Ватикан визнав Православну церкву України та Епіфанія
https://24tv.ua/vati...faniya_n1082234
Офіційний портал новин Ватикану повідомив про обрання Епіфанія предстоятелем Православної церкви України. Це знак того, що Ватикан визнав новостворену українську церкву.
Про це повідомив архієпископ Євстратій Зоря у Facebook.
Він зазначив, що вчора, 17 грудня 2018 року, офіційний портал новин Ватикану повідомив про обрання митрополита Епіфанія предстоятелем автокефальної УПЦ.
Фактично це знак того, що відповідно до порядку екуменічного діалогу з православними церквами в силу канонічного визнання Вселенським патріархом Варфоломієм української церкви та її митрополита - ця церква набуває для Ватикану суб‘єктності,
– написав він.
Архієпископ зазначив, що ця новина – "вельми болюча новина для Московської патріархії і дуже вагома для католицького і всього християнського світу".
При цьому Зоря зазначив, що між католицькою і православною церквою відсутня євхаристійна єдність. Офіційно католицька церква не здійснює якогось церковного акту визнання нової автокефалії.
Однак, як зазначає архієпископ, "фактично поширення цієї офіційної новини є сигналом для всіх, хто ще має сумнів, в тому числі у помісних церквах: дипломатія Вселенського патріархату перемогла московські потуги".
Офіційний портал новин Ватикану повідомив про обрання Епіфанія предстоятелем Православної церкви України. Це знак того, що Ватикан визнав новостворену українську церкву.
Про це повідомив архієпископ Євстратій Зоря у Facebook.
Він зазначив, що вчора, 17 грудня 2018 року, офіційний портал новин Ватикану повідомив про обрання митрополита Епіфанія предстоятелем автокефальної УПЦ.
Фактично це знак того, що відповідно до порядку екуменічного діалогу з православними церквами в силу канонічного визнання Вселенським патріархом Варфоломієм української церкви та її митрополита - ця церква набуває для Ватикану суб‘єктності,
– написав він.
Архієпископ зазначив, що ця новина – "вельми болюча новина для Московської патріархії і дуже вагома для католицького і всього християнського світу".
При цьому Зоря зазначив, що між католицькою і православною церквою відсутня євхаристійна єдність. Офіційно католицька церква не здійснює якогось церковного акту визнання нової автокефалії.
Однак, як зазначає архієпископ, "фактично поширення цієї офіційної новини є сигналом для всіх, хто ще має сумнів, в тому числі у помісних церквах: дипломатія Вселенського патріархату перемогла московські потуги".
- Telecaster
гібріно!
ватікан то още... я починати не хочу про тих сатаністів
ватікан то още... я починати не хочу про тих сатаністів
"Президент Петро Порошенко на Дніпропетровщині взяв участь у молебні у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці Православної церкви України. Богослужіння провів Митрополит Київський та всієї України Епіфаній".
Первый совместный молебен митрополита Епифания и президента Порошенко состоялся в Днепре. Но президент и митрополит молились не одни.
К сожалению, генеральный прокурор Юрий Луценко не смог принять участие в поездке, иначе бы он опознал мужчину слева от митрополита, который пробрался так близко, будто он один из главных участников этого важнейшего события.
«Петровский, известный в определенных кругах под именем «Нарик», проходил по материалам МВД как лидер организованный преступной группировки. Пик активности этой ОПГ приходился на период 2000-2004 годов. В 2005 году он покинул территорию Украины, ряд членов его группировки были задержаны, а сама группировка была фактически разгромлена». - заявил Юрий Луценко, 14 января 2011 года https://zn.ua/…/v_pervoy_pyaterke_silno ... na_vyborah…
Да, рядом с Порошенко и Епифанием на фотографии, по данным нынешнего генерального прокурора тот самый "лидер организованной преступной группировки" - Александр Петровский.
А слева от Петровского в темных очках - "авторитет" по кличке "Эмиль", его правая рука.
Кстати, мама Александра Петровского, Оксана Петровская, бывшая директором ряда фирм, созданных ее сыном, в 2016-м году стала директором Днепровского академического украинского музыкально-драматического театра имени Шевченко, и вот вчера театр был удостоен президентом Украины статуса "национального".
- Telecaster
- Вкладення
-
- diak_ula.png (424.28 Кіб) Переглянуто 2154 разів
- Telecaster
шо цікаво.. наші ЗМІ це взагілі пздц
одні перемоги!
революція у них бляді!
одні перемоги!
революція у них бляді!
- Pestilence
- Чефхелфер
весьма странно.
для тех, кто готовит «картинку» поездок президента, попадание случайных, нежелательных людей в кадр - фейл, и весьма серьёзный. Косяк, однако...
Не поверю, что в кадре случайно оказались некие персонажи...
- Telecaster
ЦЕ НЕ ПАЛЕВО
це довбані роботи і ваша реальність...
ізіді сатана сказало джерело брехла!
зато епічно... історично... тьху забув гіброно о!
всьо гібрідно... куди не глянь...
роботи хуле
запоросявечно!
це довбані роботи і ваша реальність...
ізіді сатана сказало джерело брехла!
зато епічно... історично... тьху забув гіброно о!
всьо гібрідно... куди не глянь...
роботи хуле
запоросявечно!
Мирослав Гайvkhavr2 писав: ↑ Ги-ги!
@miroslavgai
9 ч.9 часов назад
Кирилл написал жалкую жалобу Папе Римскому, которого сам всегда называл еретиком, на незаконность Томоса и проведение Собора в Украине.
Папа Римский прочитал, покрутил пальцем у виска и поздравил Митрополита Эпифания с избранием.
-
Білокура Бєстія
Спеціально для любителя корча
Noexa))
та фотошоп, звісно...
або гімп...
все, ШОБ очорнити найкращого чинного
- Pestilence
- Чефхелфер
Корча всегда чувствовал мутным чуваком. У меня чуйка на плохих людей, на тех кто для меня вреден или опасен. Достаточно просто посмотреть на человека, иногда послушать, почитать, и я знаю, можно ли такому человеку доверять или надо остерегаться. Что-то генетическое, третий глаз или хз, но чуйка никогда не подводила. И меня кстати никто не подставлял никогда именно потому что я вижу людей насквозь. Корч - не друг Украине.Білокура Бєстія писав: ↑ для любителя корча
-
Білокура Бєстія
Друг України як мінімум говорив би російською)))
- Pestilence
- Чефхелфер
В данном случае язык не важен. Я знаю сотни людей, которым знание украинского языка не мешает уничтожать Украину. Там что-то другое, я не знаю что, знаю что этот человек не искренен.Білокура Бєстія писав: ↑ Друг України як мінімум говорив би російською)))
-
Soldier Of Fortune
Є древнє відео де ПОПа з Червоненком вимагають в українців покаятись перед жидами...то там Корч достатньо проукраїнський, на ПОПу наїхав