Володимир Зеленський буде брати участь в президентських виборах

Pestilence
Чефхелфер

Re: Володимир Зеленський буде брати участь в президентських виборах

Повідомлення Pestilence » 04 січня 2019, 16:00

Стороне Зеленского может бытьвыгодно помогать пороху фальсифицировать 1 тур, чтобы бортануть Юлю. А во 2 туре он побеждает шоколят

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 січня 2019, 16:11

главспец писав:
Sintez писав: І шо з того? А їпа... ну карочє бабушки біля під'їзду труть між собою, що "астрологи сказали - Зєлєнський буде президентом". Тіпа, зірки так склалися.

прикинь! Помнишь, в теме про «биоритмы человеческой особи», которую ты затронул, я спрашивал тебя про гороскопы? Общие корни, однака...
Питання не в істинності асторлогії чи скажімо економіки чи соціології, а в тому, що ними торгують шарлатани, і замість вивчення реальних процесів/ритмів толпі впарюють фуфєл, пардон за французську.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 04 січня 2019, 16:18

Sintez писав:
главспец писав:

прикинь! Помнишь, в теме про «биоритмы человеческой особи», которую ты затронул, я спрашивал тебя про гороскопы? Общие корни, однака...
Питання не в істинності асторлогії чи скажімо економіки чи соціології, а в тому, що ними торгують шарлатани, і замість вивчення реальних процесів/ритмів толпі впарюють фуфєл, пардон за французську.
т.е., ты считаешь, что при надлежащем изучении астрологии, не шарлатанами,
может быть толк?!

Однако... Так и до «вечного» двигателя - рукой подать! И до вселенской справедливости.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 січня 2019, 16:27

Pestilence писав: Стороне Зеленского может бытьвыгодно помогать пороху фальсифицировать 1 тур, чтобы бортануть Юлю. А во 2 туре он побеждает шоколят

Кстаті, да. Єсть така школа мислі, яка стверджує, що Порошенскій і Зєлєнскій складають удвох одне комплексне число. А оця сварка між ними - робиться напоказ, це стандартні відносини на арені між білим клоуном і рижим клоуном, щоби публіка втяглася в процес, повірила, і далі вже сприймала, як належне, все, що з того випливатиме.

Від себе можу додати, що, навіть, якби вони не домовились уже, на початку, то можуть домовитись у будь - який момент. Питання ціни. Особисто я, якраз, і підтримую Юльку через те, що переконаний - з нею Пєцік не зможе зторгуватися. Чого не можу сказати про Зеленського. У нього занадто великий досвід корпоративів.

Якщо так, то з'являється нагальна необхідність продумати власну гру, хоча би, як резервну. Як мінімум - спостереження, розвідку, Власне, цю клоунську пару об'єднує хвороблива показушність, демонстративність жестів, при стремлінні улестити манюпаса, переконати виконаням ролі великого і справедливого начальника, батька нації, як кажуть у телевізорі. Ну, можливо, що і батька, їхній нації видніше. Але просто конструктивна, професійна, послідовна політична робота вже буде добре виглядати.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 04 січня 2019, 16:30

Pestilence писав: Стороне Зеленского может бытьвыгодно помогать пороху фальсифицировать 1 тур, чтобы бортануть Юлю. А во 2 туре он побеждает шоколят
Не. невыгодно. ведь во втором туре фальсифицировать будут против него. да и бене нужна поросяча макитра над камином. кроме того, свинота уже столько на него вылила помоев, что компромисс не поймут его избиратели.
и кроме того - у него нет тсвоей сети - это будет обеспечивать беня. а они уж проследят за поросячьими ручками.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 04 січня 2019, 16:38

Archer писав: Социолухи считают что избиратель зеленского молодежь, которая не ходит на выборы.
В принципі да. Як вище написано - заміна Ляшко і таким же. Має певний потолок. Але і Петя має зараз тотальний антирейтинг, плюс - ходять-не ходять, але під нього можуть і піти.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 січня 2019, 16:43

asmodey писав: .........................................
Не. невыгодно. ведь во втором туре фальсифицировать будут против него. да и бене нужна поросяча макитра над камином. кроме того, свинота уже столько на него вылила помоев, что компромисс не поймут его избиратели.
и кроме того - у него нет тсвоей сети - это будет обеспечивать беня. а они уж проследят за поросячьими ручками.
[/quote]
Якими засобами? Члени комісій і спостерігачі від "Укропа"? І весь проект, як засіб проведення "Укропа" до ВР восени? В це я готовий повірити. Якщо Бєня хоче мати фракцію у ВР, а другий термін Пєціка не дасть йому такої можливості.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 січня 2019, 17:13

главспец писав:
Sintez писав: Питання не в істинності асторлогії чи скажімо економіки чи соціології, а в тому, що ними торгують шарлатани, і замість вивчення реальних процесів/ритмів толпі впарюють фуфєл, пардон за французську.
т.е., ты считаешь, что при надлежащем изучении астрологии, не шарлатанами,
может быть толк?!

Однако... Так и до «вечного» двигателя - рукой подать! И до вселенской справедливости.
Ти хочеш сказати, що вплив Космосу на Землю можна ігнорувати як несуттєвий?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 04 січня 2019, 17:22

Sintez писав:
главспец писав: т.е., ты считаешь, что при надлежащем изучении астрологии, не шарлатанами,
может быть толк?!

Ти хочеш сказати, що вплив Космосу на Землю можна ігнорувати як несуттєвий?
не передёргивай, без солнечного света не было бы жизни.
Вернёмся к гороскопам и «биоритмам», ты веришь, что расположения звёзд в момент твоего рождения определяет твою судьбу?! Или как-то влияет на неё?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 січня 2019, 17:30

главспец писав:
Sintez писав: Ти хочеш сказати, що вплив Космосу на Землю можна ігнорувати як несуттєвий?
не передёргивай, без солнечного света не было бы жизни.
Вернёмся к гороскопам и «биоритмам», ты веришь, что расположения звёзд в момент твоего рождения определяет твою судьбу?! Или как-то влияет на неё?
Звичайно. Я не "вірю", раз вплив Космосу на життя є, то він впливає й на долю кожної людини окремо. Інша справа, ЯК і КИМ цей вплив вивчаєцця, і з якою метою. А щодо "определяєт" - так, я багато разів пересвідчувався, що типові "гороскопні" дані підтверджуюцця. Напримєр, я - типова "риба". Совпадєніє? Не думаю©.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 04 січня 2019, 17:32

Archer писав: Но для парашенко он не представляет апасности. Социолухи считают что избиратель зеленского молодежь, которая не ходит на выборы.
Ошибаются социолухи. :gs: 4 часа назад ходила в АТБ и пока набирала мандарины,стала невольным слушателем разговора
3 женщин (по виду от 60 до 70 лет),одна тоже набирала мандарины ,а две стояли и продолжали,видимо,давно начатую беседу.
У слышав первое предложение, я начала очень переборчиво искать мандарины :lol:
Вот ,то что я услышала,кто из них что говорил не видела,было не удобно им в лицо смотреть. :pardon:
-а чем тебе не угодил этот зеленый мальчишка?не наелась еще обещаний?
-а він зможе перемогти ціх упирей?знову намалюють и що?знову буде теж саме.Один що зможе?
-у тебя что,интернет отключили?он в партию набирает,уже 200 тысяч записалось.У него сайт,а объявление в фейсбуке.
-а я хоть и не смотрю 95,а за него проголосую.Я где-то читала,что у нас президентом будет 40 летний и страна начнет процветать.
-та що ті кажешь,астрологі пишут,що буде жінка.А ті що,к нему в партию записалась?
-да куда мне,старой..буду детям помогать,они записались.
----------------------------------------------------
Archer писав: У Зеленского нет мисцевых партийных осередкив
Будуть :gs: з тих, що записалися в партію, сформують в кожному місті осередок.
На зараз-це 330 тісяч.

главспец

Повідомлення главспец » 04 січня 2019, 17:45

Sintez писав:
главспец писав: не передёргивай, без солнечного света не было бы жизни.
Звичайно. Я не "вірю", раз вплив Космосу на життя є, то він впливає й на долю кожної людини окремо. Інша справа, ЯК і КИМ цей вплив вивчаєцця, і з якою метою. А щодо "определяєт" - так, я багато разів пересвідчувався, що типові "гороскопні" дані підтверджуюцця. Напримєр, я - типова "риба". Совпадєніє? Не думаю©.
да, круто! Поздравляю, тебе повезло! Совпало с «типовою рибою». У меня вопрос: а кто и как обобщил качества «риб»?
И теперь эти «риби» могут каждый день руководствоваться гороскопами из интернета! Чего там у тебя на сегодня? Щас глянем:

....«Рыбы
Февраль 20 - Март 20
Общий гороскоп на сегодня, 4 января, 2019

Хотя сегодня Вы не столкнетесь с горой трудностей, Ваше настроение все равно будет на нуле. Причиной этому послужит тот факт, что Вы сравните себя и кого-то более привлекательного, и это испортит Вам весь день. Но вместо того чтобы угнетать себя, просто займитесь собой и начните менять то, что Вам в себе не нравится. И не откладывайте свой план по изменениям на потом, иначе Вы так и не реализуете его.

Подробнее...»

ну как, совпало?

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 04 січня 2019, 17:58

Archer писав:
DSMechanic писав: Цікаво як Петя відреагує на ці виступи. Буде домовлятись з Бенею (Зеля ж ще документи не подав) чи погрожувати?
Чи взагалі не піде на вибори - такий варіант теж згадували, що постараються прикритись Зеленським як президентом для подальшої "співпраці".

ПС. Чогось згадав старе фантастичне оповіданячко. Поліцейський комп розрахував високу йомовірність великого пограбування банку на певну дату але знали що і у мафії був схожий комп, тому засаду ті можуть теж розрахувати. Відповідно почалась гра - знають-про грабунок-знають про засаду- переносять грабунок, значить переносять засаду.
В кінці в ту дату банк грабанув одиночка з пістолетом.
Щоб не вийшло що між сутичкою машин агітування, місщевих накруток і боротьби з ними не проскочив одиночка без нічого :)
У Зеленского нет мисцевых партийных осередкив. Он сейчас в полном тотальном владении ниши «навага сильного литтца» . Яркий пример « сильна Украина» тыгыпко. На эйфории может и 5-6% хапнуть.
Таких примеров масса. Лохоизбиратель звычайный в Украине любит молдавских танкистов, сильных завгаров, бьющих по морде лица министров, барыг с пистолетиком, кулявлобых пасторов и прочую сублимацию сильной влады. Он Скока тётков впадают до безтями за гриценкующими стасами и винниками.
Но для парашенко он не представляет апасности. Социолухи считают что избиратель зеленского молодежь, которая не ходит на выборы.

А тут, сміху заради, візьмуть та прийдуть! Ото сміху буде...

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 січня 2019, 18:45

vkhavr2 писав: ....................................................
У стандартних фальсифікаціях. відпрацьованих пєціками, суттєва роль вкидів на останніх хвилинах, або протягом голосування. Масова присутність свіжих, чужих спостерігачів, непідконтрольних і непрогнозованих - ламає цю схему. Механізм добре працює тільки у випадку зі знайомими, прикормленими людьми на дільниці.

Archer

Повідомлення Archer » 04 січня 2019, 19:08

DSMechanic писав:
Archer писав: Социолухи считают что избиратель зеленского молодежь, которая не ходит на выборы.
В принципі да. Як вище написано - заміна Ляшко і таким же. Має певний потолок. Але і Петя має зараз тотальний антирейтинг, плюс - ходять-не ходять, але під нього можуть і піти.
Волна энтузиазма должна дожить аж до 31 марта. В это время Зеленский должен ее разжигать.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 04 січня 2019, 19:10

Vollmer писав:
vkhavr2 писав: ....................................................
У стандартних фальсифікаціях. відпрацьованих пєціками, суттєва роль вкидів на останніх хвилинах, або протягом голосування. Масова присутність свіжих, чужих спостерігачів, непідконтрольних і непрогнозованих - ламає цю схему. Механізм добре працює тільки у випадку зі знайомими, прикормленими людьми на дільниці.

Ну, це добре відомо, навідь на особистому досвіді. В грудні 2004-го ми з жінкою так не дали вкинути велику паку папірців за 2 хвилини до завершення часу голосування. А молодший син, що був на сусідній ділянці в м. Добропольє Донецька обл. - разом з друзями за 5 хвилин до завершення голосування дістали ліхтарики, тому вимикання світла синякам не допомогло...

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 04 січня 2019, 19:12

Archer писав:
DSMechanic писав:
Волна энтузиазма должна дожить аж до 31 марта. В это время Зеленский должен ее разжигать.

Ну, якраз на березень запланований вихід третього сезону "Слуга народу". І не підкопаєшся - це не рекламні ролики...
Востаннє редагувалось 04 січня 2019, 19:19 користувачем vkhavr2, всього редагувалось 1 раз.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 04 січня 2019, 19:14

Vollmer писав:
asmodey писав: .........................................
именно. другый термин пецика не даст возможности уже никому. для пети попадание во второй тур - воприс жизни и смерти. а там уже о "честной игре речи быть не может. поэтому помогать ему в этом я не собираюсь ни под каким самым патриотическим соусом. если оно такое творило в первом сроке. то во втором не будет никаких тормозов.
посему я не собираюсь топить зеленского и тем самым спасать свыню. когда она будет тонут, я хочу шо б ему протягивали не спасательный круг, а чугунную батаре.
у свиней потому и визг, потому они и всячески подталкивают юльков к конкуренции с зеленским, что б мы помогали им его топить.
а он юле не конкурент - она уже во втором туре, и если мы не будем влезать, то война поросят и Зеленского нам только на пользу.
Востаннє редагувалось 04 січня 2019, 19:20 користувачем asmodey, всього редагувалось 1 раз.

Archer

Повідомлення Archer » 04 січня 2019, 19:16

vkhavr2 писав:
Archer писав:

У Зеленского нет мисцевых партийных осередкив. Он сейчас в полном тотальном владении ниши «навага сильного литтца» . Яркий пример « сильна Украина» тыгыпко. На эйфории может и 5-6% хапнуть.
Таких примеров масса. Лохоизбиратель звычайный в Украине любит молдавских танкистов, сильных завгаров, бьющих по морде лица министров, барыг с пистолетиком, кулявлобых пасторов и прочую сублимацию сильной влады. Он Скока тётков впадают до безтями за гриценкующими стасами и винниками.
Но для парашенко он не представляет апасности. Социолухи считают что избиратель зеленского молодежь, которая не ходит на выборы.

Ну ради ляпнуть то канешна прийдут. Особенно вместо того шоу сажать картошку все кинутся защищать Бенины статки.
До марта тока ленивый не будет отождествлять зеленского с марионеткой алегарха Коломойского.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 04 січня 2019, 19:19

Фрося писав: Будуть :gs: з тих, що записалися в партію, сформують в кожному місті осередок.
На зараз-це 330 тісяч
Ну положим я не очень верю в партийность по иинтернету. это как секас по телефону. в рале придут намного меньше. в каждом населенном пункте нужны хоть по одному адресу, как центр кристаллизации.
и тут могут помочь структуры, что беня готовил для укропа.

Відповісти