Папірець.
Порошенко проситиме Варфоломія визнати Українську помісну автокефальну церкву
Re: Порошенко проситиме Варфоломія визнати Українську помісну автокефальну церкву

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Порошенко проситиме Варфоломія визнати Українську помісну автокефальну церкву
Жидовський цирк,
Та-да-та-да
Та-да-та-да!
Вєселєнський константинопольський патріархат, що не має не лише своєї Вселенної, а й Константинополя!
Так лохи паства (стадо баранів) на більше й не заслуговує.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Telecaster
молись на томоса! томос в кожну хату!
висшие сили!
висшие сили!
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Evhen
@evhen_n
2 ч.2 часа назад
На фото Іван Сидор тримає в руках сувій Томосу.
Саме він у ніч на 11 грудня у 2013 році бив у дзвони Михайлівського золотоверхого,
коли Беркут намагався взяти штурмом Майдан!

Banderovka
@Banderovka
2 ч.2 часа назад
Еще Banderovka Ретвитнул(а) Evhen
За чотири години, що він безперервно бив у дзвони, щоб підняти киян, він стер руки у кров.
@evhen_n
2 ч.2 часа назад
Саме він у ніч на 11 грудня у 2013 році бив у дзвони Михайлівського золотоверхого,

Banderovka
@Banderovka
2 ч.2 часа назад
За чотири години, що він безперервно бив у дзвони, щоб підняти киян, він стер руки у кров.
- Babasha
- Штучний інтелект
А-ха-ха... Нарик в кадр не влез? А он, что и кому в кровь стер?)))Фрося писав: ↑ Evhen
@evhen_n
2 ч.2 часа назад
Banderovka
@Banderovka
2 ч.2 часа назад
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Babasha
- Штучний інтелект
Не мое... из наших бывших... метко!
«Справжнє обличчя порошенка - це грановський, уколов, труханов, бірюков, сємочка і нарік.
А томос - це просто універсальна індульгенція.
Чи ні?»
«Справжнє обличчя порошенка - це грановський, уколов, труханов, бірюков, сємочка і нарік.
А томос - це просто універсальна індульгенція.
Чи ні?»
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Telecaster
Парубий получил от Вселенского патриарха Варфоломея орден - крест святого Андрея Первозванного
---
святая хуцпа!
ти диви ще не забанили...

святая хуцпа!
ти диви ще не забанили...
..
Востаннє редагувалось 08 січня 2019, 00:49 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
В той час, як ми на 70% залежні від кацапів по солярці, бензину, своя нафтопереробка лежить, газ, ядерне паливо - все під загрозою, ця пачка придурків обговорює, як ми будемо купувати святе мирро у Істанбулі. Я хуєю, дарагая рєдакція. Вони хворі, на всю голову, і ще три рази по стілько.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Telecaster
це вже навіть несмішно
ви шо дума-жуєте що всі ці дегенерати алчні у кого мільйони якшо не мільярди
вам дали свободу і незалєжність?
ВІД ЧОГО?
це треба бути архі-дебілом бараном
ви шо дума-жуєте що всі ці дегенерати алчні у кого мільйони якшо не мільярди
вам дали свободу і незалєжність?
ВІД ЧОГО?
це треба бути архі-дебілом бараном

Зате паства стадо барани народ веселіцця і лікуєт. Я не перебільшую. Пофік той газ, бензин і решта. Термос всіх зігріє! Вчора прийшов у гості - всі дивляцця термос. На "прямому". Коментатори коментують, 100% як футбольний матч. Я не втримався й почав тролити, теж коментуючи по ходу й "включаючи" їм здоровий глузд. Зпершу на мене дивилися косо, але потім тихенько, а далі уголос почали ржати. Але я ж був лише в ОДНІЙ сім'ї, решта дивилася "правильно"!Vollmer писав: ↑ В той час, як ми на 70% залежні від кацапів по солярці, бензину, своя нафтопереробка лежить, газ, ядерне паливо - все під загрозою, ця пачка придурків обговорює, як ми будемо купувати святе мирро у Істанбулі. Я хуєю, дарагая рєдакція. Вони хворі, на всю голову, і ще три рази по стілько.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
"Розбудило" їх, загалом, моє питання, мовляв, рєбята, а ігдє Філарет? Чому його немає на цьому празнегу жизні?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я вчора знайшов тему, про дещо схожий, паралельний двіжняк у парижській емігрантській парафії, і про те, як там питання вирішується. Це в "Молоті вєдьм". Так от, схоже на якийсь договорняк Варфоломея з Гундяєм, перше, а друге, незалежність, власні правила, і т.д - білогвардійці ставлять вище над усе, про канонічність там немає згадки взагалі, і ніякі питання не вирішуються без участі церковної громади, що найважливіше. Де в нашому Томосі церковна громада? Її роль ісполняють Нарік, Пєцік, Повубій? А сенс подій - той самий, великий патріархат, одмєнєсрація, хоче хапнути готові, облаштовані, багаті парафії, опираючись на свою "канонічність", і всякими підкилимними маклями.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Я взагалі чекаю, коли вляжецця шухер і зійде піна, якої зараз дофіга. І щось мені підказує, що УКРАЇНСЬКОЇ церкви як не було, так і не буде, а буде ще одна, вінницько-жидівська. І знову під двоголовою куркою, шо характерно.
На ці роздуми наштовхнула саме відсутність Філарета.
На ці роздуми наштовхнула саме відсутність Філарета.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну да. "Рейдерство" те ж саме, "віджим".Vollmer писав: ↑08 січня 2019, 11:24Я вчора знайшов тему, про дещо схожий, паралельний двіжняк у парижській емігрантській парафії, і про те, як там питання вирішується. Це в "Молоті вєдьм". Так от, схоже на якийсь договорняк Варфоломея з Гундяєм, перше, а друге, незалежність, власні правила, і т.д - білогвардійці ставлять вище над усе, про канонічність там немає згадки взагалі, і ніякі питання не вирішуються без участі церковної громади, що найважливіше. Де в нашому Томосі церковна громада? Її роль ісполняють Нарік, Пєцік, Повубій? А сенс подій - той самий, великий патріархат, одмєнєсрація, хоче хапнути готові, облаштовані, багаті парафії, опираючись на свою "канонічність", і всякими підкилимними маклями.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Babasha писав: ↑А-ха-ха... Нарик в кадр не влез? А он, что и кому в кровь стер?)))Фрося писав: ↑ Evhen
@evhen_n
2 ч.2 часа назад
Banderovka
@Banderovka
2 ч.2 часа назад
Не хвилюйся, тобі таке не загрожує! Єдине, що ти можеш стерти, так це язика при вилизуванні чиєїсь дупи.
- Telecaster
цуко я в ссср зростав помню навіть брежнева горбатого підараса
слухав голоса
але такого ебанімізна я ніколи не бачив ....

ви взагалі усвідомлюєте не те слово врубаєтеся шо над вами витворють і попутно граблять...
ви още думати можете?
- Telecaster
БАРАНИ БІГАЮТЬ ТО ТУДИ ТО СЮДИ БОГА ШУКАЮТЬ....
а йому пофуй!

а йому пофуй!