Пардон, не плутай холодне та мокре!Я пишу про ПРИРОДНІ явища, а ти скачеш на оцінку людських вчинків, де несуб"єктивної точки зору бути не може в принципі. Бо з точки зору природних явищ відбувся збій системи керування транспортом, що й призвів до деяких фатальних наслідків. А з моєї суб"єктивної точки зору - відбувся злочин. Експертиза підтвердила що мащина не гальмувала. А це є злочином.
Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора
Re: Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора
Пардон, не плутай холодне та мокре!Я пишу про ПРИРОДНІ явища, а ти скачеш на оцінку людських вчинків, де несуб"єктивної точки зору бути не може в принципі. Бо з точки зору природних явищ відбувся збій системи керування транспортом, що й призвів до деяких фатальних наслідків. А з моєї суб"єктивної точки зору - відбувся злочин. Експертиза підтвердила що мащина не гальмувала. А це є злочином.
Значить відповідає той, хто повірив, а той кому повірили зовсім не несе відповідальності? Наприклад, винуватий той, хто повірив у шкоду щепленнь і захворів, а той хто примусив повірити - цяця?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Sintez писав: ↑vkhavr2 писав: ↑
Саме тому важливі наукові результати приймаються лише ПІСЛЯ того як будуть отримані в декільких різних лабах. Наприклад, статтю про хімічний синтез живої клітина опублікували лише в скороченому вигляді в 2008-му, а після отримання аналогічних результатів в інших лабах вийшла розширенна стаття в 2010-му.Як хочеш, так і будь. Кому вірити - твій вибір і потім твоя відповідальність.
Знову дурня під назвою: "віра"! У науковців це слово НЕ ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ! Є ДОВІРА до експериментальних результатів та довіра до їх інтерпретації! І нічого більше! Поняття "віра" та "наука" взаємно ортогональні і ніяк не перетинаються.
- Telecaster
ЯРКАЯ ЗВЕЗДА И ТРИ МУДРЕЦА
Яркая звезда отметила место рождения Иисуса, сказано в Библии. То же говорилось в Египте о Сириусе, самой ярчайшей, видимой нами с Земли звезде. Египтяне говорили, что восхождение трех звезд пояса Ориона (трех царей, трех мудрецов или «Маги»?) отмечали прибытие Сотиса или Сириуса, звезды Озириса и Гора. Дальнейший символизм «трех мудрецов» состоит в том, что «Маги» были поклонниками Солнца. Золото, ладан и мирра были традиционными подарками арабских «Маги Солнцу, и вот почему даны они были Митре в этой версии мифа. Рождение Иисуса в хлеву или пещере, повторяемое во всех историях солнечного мифа, воспроизводит собой то «темное место», куда считалось, уходило Солнце в промежуток между зимним солнцестоянием и полднем 24 Декабря. Отсюда мы имеем три дня в пещере после «распятия» Иисуса (Солнца) и его воскрешение или возрождение 25-го Декабря. Пещера может иметь также и другой символизм, потому что история Иисуса может читаться на разных эзотерических уровнях — по-разному.
================
- відео доступно! то на початку лише заставка
- дивитися про три піраміди і оріон!
Яркая звезда отметила место рождения Иисуса, сказано в Библии. То же говорилось в Египте о Сириусе, самой ярчайшей, видимой нами с Земли звезде. Египтяне говорили, что восхождение трех звезд пояса Ориона (трех царей, трех мудрецов или «Маги»?) отмечали прибытие Сотиса или Сириуса, звезды Озириса и Гора. Дальнейший символизм «трех мудрецов» состоит в том, что «Маги» были поклонниками Солнца. Золото, ладан и мирра были традиционными подарками арабских «Маги Солнцу, и вот почему даны они были Митре в этой версии мифа. Рождение Иисуса в хлеву или пещере, повторяемое во всех историях солнечного мифа, воспроизводит собой то «темное место», куда считалось, уходило Солнце в промежуток между зимним солнцестоянием и полднем 24 Декабря. Отсюда мы имеем три дня в пещере после «распятия» Иисуса (Солнца) и его воскрешение или возрождение 25-го Декабря. Пещера может иметь также и другой символизм, потому что история Иисуса может читаться на разных эзотерических уровнях — по-разному.
================
- відео доступно! то на початку лише заставка
- дивитися про три піраміди і оріон!
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Біблія - це одна із збірок старих казок семітських народів. Чим вона краще за казки 7000 інших релігій?
Что мы знаем о Вешенке?
Гриб Глива.
Там ^хитина^ просто завались.
Кипятить надо минут 40, стоб разрушить структуру и вымыть хитин.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Теория карьера.vkhavr2 писав: ↑ Подивіться на так звані "столові гори"-та то звичайні пеньки від дерев, що були. вочевидь, заввишки з кілька кілометрів, і були кремнійорганічними. Подивіться на так званий Великий каньйон-та це звичайний кар'єр. Наші гори-то відвали пустої породи. Все практично вибрали до нас, нам остались самі недоїдки.
Теория большого леса, працивилизации не выдерживает критики.
Мы жили не тужили, и тут приехали понаехали иноземцы и выскребли всьо...
А мы доверчивые, проголосовали за хозяйственников. Крепких.
Или, ро вашему это произошло до появления гомо сапиенсов?
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

По ситуации с древними мирами, как я понял, мы пришли е пониманию базового тезиса.
Деградация форева.
Да?
Деградация форева.
Да?

Дурнику! Вчи хімію:
Транс-розташування в елементарній ланці макромолекули хітину заміщувачів (ацетамідної і гідроксильної груп) у С(2) і С(3) обумовлює значну гідролітичну стійкість ацетамідних груп, в тому числі і в умовах лужного гідролізу. Тому відщеплення ацетамідних груп вдається здійснити лише в порівняно жорстких умовах — при обробці 40-49%-ним водним розчином NaOН при температурі 110–140оС протягом 4-6 годин.[2] Однак і в цих умовах ступінь деацетилювання (частка ацетамідних груп що відщепилися, в розрахунку на одну елементарну ланку) не досягає одиниці (тобто не забезпечується кількісне видалення цих груп), складаючи зазвичай 0,8-0,9.
А де докази що рак - це гриб???
Clone писав: ↑Теория карьера.vkhavr2 писав: ↑ Подивіться на так звані "столові гори"-та то звичайні пеньки від дерев, що були. вочевидь, заввишки з кілька кілометрів, і були кремнійорганічними. Подивіться на так званий Великий каньйон-та це звичайний кар'єр. Наші гори-то відвали пустої породи. Все практично вибрали до нас, нам остались самі недоїдки.
Теория большого леса, працивилизации не выдерживает критики.
Мы жили не тужили, и тут приехали понаехали иноземцы и выскребли всьо...
А мы доверчивые, проголосовали за хозяйственников. Крепких.
Или, ро вашему это произошло до появления гомо сапиенсов?
Не бреши! Я такої хєрні не писав!
Тобто, існують явища "природні", а все, що пов'язано з діяльністю людей, є неприродним? Чи надприродним? Але ж це абсурд!vkhavr2 писав: ↑
З моєї суб'єктивної точки зору, звичайно.
Ми невіддільні від Природи, скільки не намагалися б від неї відгородитися від неї крихкими шкаралупками будинків чи автомобілів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Для початку, якщо можна, поясни мені, як можна "примусити повірити". І кого.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
да запросто! Смертельно больному человеку рассказать про чудо-соду и вселенский сговор фармацевтов и онкологов, и он поверит! А если ещё сказать: мне денег не надо, я бесплатный популяризатор, и я двоих уже вылечил! Тока надо верить. Кто не верит в соду, тому не поможет!
п.с.
кста, напёрстки и прочие лотереи с лохотронами на этом и построены - на вере!
Вот Вася же реально выиграл, и кум свата рассказывал про свояка... Почему не я?
А я тебе й не "примушую" ні в що вірити, тим більше що це неможливо. І я не "науковець", слава Богу, а єретик. І - да! - ніяких "доказів" не маю. Хіба що у одного з тих моїх знайомих віросла на шкірі гуля на шкірі завбільшки з куряче яйце, натуральний гриб... Ні, ну не гриб то й не гриб, фіг з ним. Зараз тієї фігні нема, й ногу не відрізали, як пропонували у лікарні. "Ненауково"? Що ж робити, насправді.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нафік мені Вася. Тебе можна "примусити повірити"?главспец писав: ↑да запросто! Смертельно больному человеку рассказать про чудо-соду и вселенский сговор фармацевтов и онкологов, и он поверит! А если ещё сказать: мне денег не надо, я бесплатный популяризатор, и я двоих уже вылечил! Тока надо верить. Кто не верит в соду, тому не поможет!
п.с.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Да запросто!Sintez писав: ↑Нафік мені Вася. Тебе можна "примусити повірити"?главспец писав: ↑ да запросто! Смертельно больному человеку рассказать про чудо-соду и вселенский сговор фармацевтов и онкологов, и он поверит! А если ещё сказать: мне денег не надо, я бесплатный популяризатор, и я двоих уже вылечил! Тока надо верить. Кто не верит в соду, тому не поможет!
п.с.
Если, не дай Бог, коснётся то буду хвататься не только за соду с водкой, а даже за серу с солью! А вдруг сработает?!
Многим особями и стресса не требуется, прикинь сколько вокруг веганов, сыроедов, уринотерапевтов и п.р.? Они же не лечатся от смертельных болезней, а типа, «улучшают» себя! И верят в эту муйню, более того, навязчиво распространяют «тайное знание».
Вірять. Але ніхто їх не може примусити. Вони САМІ вірять, у що хочуть. Так, звичайно, людину можна обдурити. Але й тут єсть чимало запобіжників. Якщо людина зберегла совість, то совість завжди підкаже, що певна справа, як би її не рекламували, пахне дурно, і зв'язуватися з нею не варто, які б вигоди не обіцяли.главспец писав: ↑Да запросто!
Если, не дай Бог, коснётся то буду хвататься не только за соду с водкой, а даже за серу с солью! А вдруг сработает?!
Многим особями и стресса не требуется, прикинь сколько вокруг веганов, сыроедов, уринотерапевтов и п.р.? Они же не лечатся от смертельных болезней, а типа, «улучшают» себя! И верят в эту муйню, более того, навязчиво распространяют «тайное знание».

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑ Вірять. Але ніхто їх не може примусити. Вони САМІ вірять, у що хочуть. Так, звичайно, людину можна обдурити. Але й тут єсть чимало запобіжників. Якщо людина зберегла совість, то совість завжди підкаже, що певна справа, як би її не рекламували, пахне дурно, і зв'язуватися з нею не варто, які б вигоди не обіцяли.
ок. Если ты кого-то убедил (рассказал как очевидец двух случаев) в реальности содолечения рака, так это он «сам поверил»?!
Ну да, его же никто не заставлял, нож к горлу не приставлял...