Sintez писав: ↑Тобто, існують явища "природні", а все, що пов'язано з діяльністю людей, є неприродним? Чи надприродним? Але ж це абсурд!vkhavr2 писав: ↑
Пардон, не плутай холодне та мокре!Я пишу про ПРИРОДНІ явища, а ти скачеш на оцінку людських вчинків, де несуб"єктивної точки зору бути не може в принципі. Бо з точки зору природних явищ відбувся збій системи керування транспортом, що й призвів до деяких фатальних наслідків. А з моєї суб"єктивної точки зору - відбувся злочин. Експертиза підтвердила що мащина не гальмувала. А це є злочином.
З моєї суб'єктивної точки зору, звичайно.
Ми невіддільні від Природи, скільки не намагалися б від неї відгородитися від неї крихкими шкаралупками будинків чи автомобілів.
Неприродніми є "закони", що люди наприймали для себе. Ну, типу, жінки мають закривати обличя від сторонніх, чоловіки мають носити штани, а швидкість авто у місті обмежили 50 км на годину. І майже все "законодавство" для людей абсурдне. Тому не плутай холодне із мокрим, а також руйнування бетону від атмосферних явищ та аварії на дорогах.