Томос

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: Томос

Повідомлення Vollmer » 14 січня 2019, 19:34

oven писав:
Украинский писав: наскакали? :facepalm2: жрите! :sarcastic:
А вам то що?

Та він не може скакати, задниця важка. Тому просто заздрить.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Фрося

Повідомлення Фрося » 14 січня 2019, 23:58

Патріарх Теофіл III спростував наклепницьку інформацію щодо протидії Юлії Тимошенко отриманню Україною Томосу
Головне Новини 14.01.19 20:25
Нещодавно окремими ЗМІ була розповсюджена заява президента Ющенка, у якій він звинувачував Юлію Тимошенко в тому, що вона під час зустрічі з Єрусалимським Патріархом зверталася до нього з проханням призупинити процес визнання Православної церкви України.

Прес-служба партії «Батьківщина» звернулася до Патріарха Святого Граду Єрусалиму і всієї Палестини, Сирії, Аравії, всього Зайордання, Предстоятеля Єрусалимської Православної Церкви Теофіла III із проханням прокоментувати ці повідомлення. Нижче наводимо текст розмови та її аудіозапис.

– Зараз деякі засоби масової інформації в Україні розповсюджують повідомлення, що начебто за кілька днів перед рішенням Синоду (Константинопольського патріархату) про надання Українській церкві Томосу про автокефалію Юлія Тимошенко їздила до Єрусалима та просила Вас, патріарха Теофіла ІІІ, зупинити визнання Православної церкви України.

Теофіл III: Це нісенітниця. Я не маю до цього ніякого відношення. Це дуже дивно. Я спростовую це. Ми ніколи не обговорювали з нею ці речі. Це повна брехня. Це брехня, розповсюджена з використанням мого імені. Ті, хто за цим стоять, грають у політичні ігри задля досягнення власних цілей.

– Таким чином Ющенко, який також про це казав, говорить неправду.

Теофіл III: Так. Він брехун. Він бреше. Він має поважати мій статус і те, що я запросив його до Патріархату.

Партія «Батьківщина» вимагає від Віктора Ющенка та інших осіб, які озвучували цю брехню, а також засобів масової інформації, що її розповсюджували, публічних вибачень та спростування неправдивих відомостей.
https://ba.org.ua/patriarx-teofil-iii-s ... yu-tomosu/

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 15 січня 2019, 01:12

Фрося писав: Патріарх Теофіл III спростував наклепницьку інформацію щодо протидії Юлії Тимошенко отриманню Україною Томосу
Головне Новини 14.01.19 20:25
Нещодавно окремими ЗМІ була розповсюджена заява президента Ющенка, у якій він звинувачував Юлію Тимошенко в тому, що вона під час зустрічі з Єрусалимським Патріархом зверталася до нього з проханням призупинити процес визнання Православної церкви України.

Прес-служба партії «Батьківщина» звернулася до Патріарха Святого Граду Єрусалиму і всієї Палестини, Сирії, Аравії, всього Зайордання, Предстоятеля Єрусалимської Православної Церкви Теофіла III із проханням прокоментувати ці повідомлення. Нижче наводимо текст розмови та її аудіозапис.

– Зараз деякі засоби масової інформації в Україні розповсюджують повідомлення, що начебто за кілька днів перед рішенням Синоду (Константинопольського патріархату) про надання Українській церкві Томосу про автокефалію Юлія Тимошенко їздила до Єрусалима та просила Вас, патріарха Теофіла ІІІ, зупинити визнання Православної церкви України.

Теофіл III: Це нісенітниця. Я не маю до цього ніякого відношення. Це дуже дивно. Я спростовую це. Ми ніколи не обговорювали з нею ці речі. Це повна брехня. Це брехня, розповсюджена з використанням мого імені. Ті, хто за цим стоять, грають у політичні ігри задля досягнення власних цілей.

– Таким чином Ющенко, який також про це казав, говорить неправду.

Теофіл III: Так. Він брехун. Він бреше. Він має поважати мій статус і те, що я запросив його до Патріархату.

Партія «Батьківщина» вимагає від Віктора Ющенка та інших осіб, які озвучували цю брехню, а також засобів масової інформації, що її розповсюджували, публічних вибачень та спростування неправдивих відомостей.
https://ba.org.ua/patriarx-teofil-iii-s ... yu-tomosu/
ну ваще.... :facepalm:
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 15 січня 2019, 12:57

Фрося писав: ЗМІ була розповсюджена заява президента Ющенка
яке ж воно гидотне, гірше блювотиння

Фрося

Повідомлення Фрося » 15 січня 2019, 19:57

Жизнь в Резервации
@CleanAuthoritie
3 ч.3 часа назад

Там многие СМИ интересовались где щас Томос ПЦУ⁉
Он на руках у Порошенко в "Томас-туре"
Вчера - Спасо-Преображенский собор Винницы
Сегодня - Свято-Троицком соборе Луцка на Волыни

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 15 січня 2019, 19:59

Зображення
:Mauridia: :mau:

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 15 січня 2019, 20:28

Get on your knees and start paying (c)

шикарно! в одній фразі всі релігії!
пс
p(r)ay

Фрося

Повідомлення Фрося » 15 січня 2019, 22:40

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 16 січня 2019, 13:27

Фрося писав:
тож мені новина
так само і на вибори будуть возити...
ну шо тут скажеш - який народ такі і ... граблі

олень давно казав нафуй посилайте всю систему... зі всіма томасами мовами і т.п. - все це ширма для стада
ну не хочете - грабляйтесь далі.

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 16 січня 2019, 16:32

Томос - это победа Украины, может, более важная, чем победа на фронте, - Порошенко. ВИДЕО
Томос - это фундамент построения государства.
Об этом заявил президент Петр Порошенко во время встречи с представителями бизнеса и общественности в Волынской области, передает Цензор.НЕТ.
-----------
порося! так з цього треба було починати зразу!
фронт фуйня - томас всьо!
фундамент - ми оказуєця лише фундамент "заклали" .... до основанья а потом!... як співали
от блятьйобаніпідараси понаставляли лідерів на землі....

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 16 січня 2019, 19:22

Зображення
:lol:

Фрося

Повідомлення Фрося » 16 січня 2019, 20:56

Фрося

Повідомлення Фрося » 16 січня 2019, 22:45

Зображення
:pardon:

Нечай

Повідомлення Нечай » 16 січня 2019, 22:59

Все, як в 91-му:жидам-власність та гроші, українцям-герб, гімн і тепер томос.

Фрося

Повідомлення Фрося » 16 січня 2019, 23:07

Archer

Повідомлення Archer » 16 січня 2019, 23:35

:lol: Зображення

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 17 січня 2019, 19:11

Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 17 січня 2019, 20:34

Serhiy Rudenko
@rudenko_s
3 ч.3 часа назад

Порохоботи видали чергову купу лайна проти мене. Я не можу збагнути, як можна в одній руці тримати Томос і щодня молитися, а в іншій - тримати інтернет-шавок, які сіють ненависть до ближніх.

Фрося

Повідомлення Фрося » 17 січня 2019, 22:05

Clone писав:
Зображення
:umnik2:

holodovska
@holodovska
43 мин.43 минуты назад

В ответ @swasticollard
Его сын знает священника- он смотрит на знакомого ему человека

Фрося

Повідомлення Фрося » 17 січня 2019, 22:32

Миха Чаплыга
ПРОКЛЯТИЕ томаса..Погубит и Порошенку..
У м.Монастириська Тернопільської обл на стіні будинку вивісили білборд із зображенням отця єпархії Ігоря Джиджори,на якому він"підтримує патріота президента" і вітає із наданням українській церкві томосу

Зображення

У рекламі Порошенка використали фото священика без його згоди Источник: http://ukropnews.com/news/U_reklami_Por ... 59879.html
У Тернополі з'явилися фотографії місцевого священика на білборді з політичною агітацією, втім, фото використали без його згоди Відповідне фото опублікував користувач у Facebook. Як повідомила прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ, зображення розмістили без відома священика. "Після вивчення цієї ситуації працівниками Єпархіального управління повідомляємо наступне: даний священнослужитель не давав жодного дозволу на використання його фото на рекламному щиті політичного змісту і його зображення на щиті було розміщене навіть без його відома", - йдеться у повідомленні. Після того, як священик отримав цю інформацію, він негайно звернувся до органів місцевої влади і рекламний щит був демонтований. У єпархії повідомили, що існує спеціальна інструкція про поведінку священнослужителів УГКЦ під час політичних виборчих кампаній. У ній всім священнослужителям церкви категорично забороняється брати участь у політичній агітації. Крім того, єпископи УГКЦ написали, що проголосили період "усильної молитви за чесні та справедливі вибори 2019 року". Источник: http://ukropnews.com/news/U_reklami_Por ... 59879.html

Відповісти