Тимошенко оголосила, що йде у президенти України
https://24tv.ua/timoshenko_ogolosila_sh ... i_n1100340
Лідерка партії "Батьківщини" Юлія Тимошенко оголосила про висунення своєї кандидатури на пост президента України на виборах, які відбудуться 31 березня.
Про це вона заявила під час з’їзду "Батьківщини" у Києві 22 січня.
Тимошенко сказала, що влада України робить усе для того, щоб країна стала руїною, і заявила, що йде в президенти.
Окрім того, вона назвала себе звичайною людиною і визнала, що робила помилки, перебуваючи на високих посадах.
Велика країна – це моя мета, від якої я не відступлю ні на крок. Саме тому я балотуюся сьогодні в президенти,
– заявила Тимошенко.
Лідерка "Батьківщини" пообіцяла провести всенародний референдум про зміни до Конституції, скасувати недоторканність депутатів, президента і суддів, а також скоротити кількість депутатів з 450 до 350.
Зазначимо, зібрання патрії несподівано для всіх відкривав патріарх Філарет, який закликав помолитися Господу, щоб той благословив з'їзд, що "буде служити інтересам української держави і народу".
Також, кандидатуру Тимошенко на президентських виборах підтримав лідер партії "Рух нових сил" колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі та перший президент України Леонід Кравчук.
Лідерка партії "Батьківщини" Юлія Тимошенко оголосила про висунення своєї кандидатури на пост президента України на виборах, які відбудуться 31 березня.
Про це вона заявила під час з’їзду "Батьківщини" у Києві 22 січня.
Тимошенко сказала, що влада України робить усе для того, щоб країна стала руїною, і заявила, що йде в президенти.
Окрім того, вона назвала себе звичайною людиною і визнала, що робила помилки, перебуваючи на високих посадах.
Велика країна – це моя мета, від якої я не відступлю ні на крок. Саме тому я балотуюся сьогодні в президенти,
– заявила Тимошенко.
Лідерка "Батьківщини" пообіцяла провести всенародний референдум про зміни до Конституції, скасувати недоторканність депутатів, президента і суддів, а також скоротити кількість депутатів з 450 до 350.
Зазначимо, зібрання патрії несподівано для всіх відкривав патріарх Філарет, який закликав помолитися Господу, щоб той благословив з'їзд, що "буде служити інтересам української держави і народу".
Також, кандидатуру Тимошенко на президентських виборах підтримав лідер партії "Рух нових сил" колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі та перший президент України Леонід Кравчук.
- Амосенко Олег
Re: Тимошенко оголосила, що йде у президенти України
Дивився фото - масштабно.
Також виступав Філарет - потролив Пороша порівнявши його з Ющенком.
Виступав Саакашвілі.
Також були АТОшники які не за ПеПе, що аж у Бірюкова пригоріло.
Також виступав Філарет - потролив Пороша порівнявши його з Ющенком.
Виступав Саакашвілі.
Також були АТОшники які не за ПеПе, що аж у Бірюкова пригоріло.

- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Філарет, Саакашвілі - це здорово!
Ні Героєм України, ні спробами зробити особою, наближеною до імператора, не переманений. А Міхо може повернутися до України тільки з Ю.
Ні Героєм України, ні спробами зробити особою, наближеною до імператора, не переманений. А Міхо може повернутися до України тільки з Ю.
НМСД, так.

Юля іменно, спеціалізується на супроводженні Саакашвілі через український кордон, із заграниці.

Участь в голосуванні - є формою колаборації
- DSMechanic
Виступ Тимошенко обвалив нафту на півтора долара 
А так да - маштабно, Хитрий Лис Кравчук об'явився, вже бачив дописи що Міхо не просто Міхо, а рука Госдепа, відповідно маємо натяк кого амери підримують.

А так да - маштабно, Хитрий Лис Кравчук об'явився, вже бачив дописи що Міхо не просто Міхо, а рука Госдепа, відповідно маємо натяк кого амери підримують.
- Віра
то Юля недарма його "переносила" через кордон?DSMechanic писав: ↑ Виступ Тимошенко обвалив нафту на півтора долара

- DSMechanic
Там швидше свої нюанси - боротьба проти Пеці, бо якщо легко дозволяти йому робити все що захочеться то це погано. Та й не викинув би він руку госдепа з України. Але якісь непогані контакти він все ж таки має.
Там інше. Я пропустив, але Анархіст пише що і генсек НАТО поздоровляв, а це вже щось.
Так оце і є справжня незалежність:їх благородіє ізволілі одобріть-с і ти вже на сьомому небі від щастя!DSMechanic писав: ↑Там швидше свої нюанси - боротьба проти Пеці, бо якщо легко дозволяти йому робити все що захочеться то це погано. Та й не викинув би він руку госдепа з України. Але якісь непогані контакти він все ж таки має.
Там інше. Я пропустив, але Анархіст пише що і генсек НАТО поздоровляв, а це вже щось.

- Віра
Вже давно помітила, що Соня симпатизує Юлі.
- Віра
9. Идеи.
Юля несет смыслы, идеи и принципы. Порошенко - "фишечки", манипуляции и ОБМАН.
Она и Он - как Личность и мелкий шуллер.

KelvinKlain
@KelvinKlain7
2 ч.2 часа назад
В ответ @prxpnx
Может Тимошенко и "не святая", но выдержать такой прессинг сможет не каждый.
Начиная от Кучмы и до Хряка, каждый ее хотел посадить. Подчеркиваю, каждый!
И я вам скажу откровенно, глядя на нее, я вижу больше амбиций, ЧЕМ корысти, как у Порошенко.
И я думаю желание войти в историю!
Андрій Садовий
Подлинная учетная запись
@AndriySadovyi
51 мин.51 минуту назад
l_ ∫° de⎳
@lisodelil
37 мин.37 минут назад
В ответ @AndriySadovyi @Ukrop777w
Подлинная учетная запись
@AndriySadovyi
51 мин.51 минуту назад
Тимошенко оголосила: “Ми не маємо права втратити наступне 5-річчя, привівши до влади тих,
хто непомірно любить гроші, але не любить Україну”.
Для підтвердження щирості своїх слів, їй залишилось зробити небагато: зняти свою кандидатуру на користь Садового,
до чого я її і закликаю.

l_ ∫° de⎳
@lisodelil
37 мин.37 минут назад
А Ви зняли свою кандидатуру на користь Оксани Сироїд, чи Березюка ???
Ні бо ви сліпі і самовпевненні. Скільки разів пробували обиратись? Скільки набрали?
Висновків не зробили.
А так шкода. Дуже шкода.
Почалось...Фрося писав: ↑ Андрій Садовий
Подлинная учетная запись
@AndriySadovyi
51 мин.51 минуту назадТимошенко оголосила: “Ми не маємо права втратити наступне 5-річчя, привівши до влади тих,
хто непомірно любить гроші, але не любить Україну”.
Для підтвердження щирості своїх слів, їй залишилось зробити небагато: зняти свою кандидатуру на користь Садового,
до чого я її і закликаю.![]()
l_ ∫° de⎳
@lisodelil
37 мин.37 минут назад
А Ви зняли свою кандидатуру на користь Оксани Сироїд, чи Березюка ???
Ні бо ви сліпі і самовпевненні. Скільки разів пробували обиратись? Скільки набрали?
Висновків не зробили.
А так шкода. Дуже шкода.
- Pestilence
- Чефхелфер
@AndriySadovyi директор мусорки...а рассуждает как гос. деятель, отсюда и его кретинические выводы - можно подумать что Сироїд, чи Березюк имеют какие-то шансы хотя бы на 2 тур...а почему бы Сироїд, чи Березюк не сняли свои кандидатуры в пользу ЮВТ - единственно реального кандидата против шоколадного барона
а как реально можно снять себя «в пользу»? Как гарантировать голоса своих фанов другому кандидату?Pestilence писав: ↑ @AndriySadovyi директор мусорки...а рассуждает как гос. деятель, отсюда и его кретинические выводы - можно подумать что Сироїд, чи Березюк имеют какие-то шансы хотя бы на 2 тур...а почему бы Сироїд, чи Березюк не сняли свои кандидатуры в пользу ЮВТ - единственно реального кандидата против шоколадного барона
п.с.
опять лохам дурню впаривают...
- Pestilence
- Чефхелфер
Ну задовой же видать знает )))
А, там не так прочел...
Но тем не менее, если бы у нас каждый не рвался в гетьманы, не имея шансов, а поддержал бы реального кандидата, то и шансов у таких как порошенко просто не было