Тимошенко оголосила, що йде у президенти України

главспец

Re: Тимошенко оголосила, що йде у президенти України

Повідомлення главспец » 24 січня 2019, 10:16

Віра писав: я давала цьому пояснення і розуміла його.
Він залишився без роботи і Вітчизни. Для нього, гіперактивного, це дорівнювалось смерті, принаймні політичній. Це виправив Порошенко, давши йому громадянство і роботу. Тому йому приходилось йти на компроміс. До пори. Коли вже він запропонував Міхо бути керівником передвиборчого штабу, то вже було межею. Як тільки зробив спробу відійти в бік - для нього почався жах.

Якщо співставити усі за та проти - однозначно така людина потрібна нашій країні.
какого штабу, по выборам кого? Я чего-то пропустил?

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 24 січня 2019, 12:19

я вже забула, були якісь вибори і Міхо запропонували очолити вибори БПП в Одеській області

главспец

Повідомлення главспец » 24 січня 2019, 12:22

Віра писав: я вже забула, були якісь вибори і Міхо запропонували очолити вибори БПП в Одеській області
Действующий губернатор возглавляет изб.штаб?! А закон про держслужбу, пофиг?

Не верю!
п.с.
вот как галстук жевал - верю.

Віра

Повідомлення Віра » 24 січня 2019, 12:31

главспец писав:
Віра писав: я вже забула, були якісь вибори і Міхо запропонували очолити вибори БПП в Одеській області

Не верю!
п.с.
ну, може не штаб.... але ж губернатор повинен був давати результат, тобто повинні були бути якісь дії для цього...

що, ніхто не пам'ятає?

главспец

Повідомлення главспец » 24 січня 2019, 13:00

Віра писав:
главспец писав:

Не верю!
п.с.
ну, може не штаб.... але ж губернатор повинен був давати результат, тобто повинні були бути якісь дії для цього...

що, ніхто не пам'ятає?
фантазии? Не, не помним...
А, скажи, как губернатор «должен давать результат», кому?!
Покупать голоса или запугивать электорат?
Понятное дело, что у каждого губера свой интерес и своя тема.
Ну коль ты топишь за Михо непокобелимого, обосновывай про «штаб и выборы»!
п.с.
тебе не кажется, что несёшь какую-то чушь?

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 24 січня 2019, 14:25

главспец писав: губернатор «должен давать результат»
Не знаю, но губер же имеет какой-то влияние. Это имело отношение и к дележу бюджетов на местах...или я не прав? Деньги = влияние на других людей.

главспец

Повідомлення главспец » 24 січня 2019, 14:31

Pestilence писав:
главспец писав: губернатор «должен давать результат»
Не знаю, но губер же имеет какой-то влияние. Это имело отношение и к дележу бюджетов на местах...или я не прав? Деньги = влияние на других людей.
да всё правильно, имеет! Более того, может быть даже и уволен за «неправильный результат».
Но в реале ни разу никто не признал факта постановки задач губерам по выборам, хотя все знают, что она существует, более того, каждый губер понимает, кто его назначил и чьи хотелки он должен выполнять.
И т.Михо не был исключением.

Віра

Повідомлення Віра » 24 січня 2019, 16:30

главспец писав: А, скажи, как губернатор «должен давать результат», кому?!
Покупать голоса или запугивать электорат?
Понятное дело, что у каждого губера свой интерес и своя тема.
Ну коль ты топишь за Михо непокобелимого, обосновывай про «штаб и выборы»!
ха-ха-ха! спасибо, что ответил себе сам
главспец писав: да всё правильно, имеет! Более того, может быть даже и уволен за «неправильный результат».
Но в реале ни разу никто не признал факта постановки задач губерам по выборам, хотя все знают, что она существует, более того, каждый губер понимает, кто его назначил и чьи хотелки он должен выполнять.

главспец

Повідомлення главспец » 24 січня 2019, 16:43

главспец писав: И т.Михо не был исключением.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 24 січня 2019, 16:46

M_M писав:
Віра писав: не надто активно, без ентузіазму, не переходив розумної грані
Взагалі-то не можна бути частково вагітним. Не хочу витрачати час на пошук відео піару Саакою свого роботодавця, після якого викреслив зі списку порядних людей. Це не означає, що з цього грузина нема користі. Просто бажано не забувати про увесь комплект його "здібностей".

Хто без гріхів - той має право кинути у нього камінь...

oven
щира українка

Повідомлення oven » 24 січня 2019, 17:21

ЕКС-ГЕНСЕК НАТО РАСМУССЕН ТАКОЖ СПРОСТУВАВ СВОЮ ПІДТРИМКУ ТИМОШЕНКО© -
Один тернополянин стверджує.
Хоча ссили не дає. Хтось про цю "інформацію" щось чув?
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

M_M

Повідомлення M_M » 24 січня 2019, 17:33

vkhavr2 писав: Хто без гріхів - той має право кинути у нього камінь...
Абсолютно хибна аналогія. Це можна застосувати до кого завгодно. До овоча, до пуйла, до гітлера, до сталіна...

Гвалтівник буде гвалтувати. Вбивця - вбивати. Брехун - брехати. Якщо надати таку можливість.
Міхо продемонстрував, що може брехати в умовах, коли ніщо не загрожує його життю, або життю його близьких. Це його особистий вибір. Відбілював кумів. Це нормально. Але ми маємо досвід, що у протистоянні мешканці-влада вибір Міхо непередбачуваний, особливо коли при владі кум.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 24 січня 2019, 18:32

M_M писав:
vkhavr2 писав: Хто без гріхів - той має право кинути у нього камінь...
Абсолютно хибна аналогія. Це можна застосувати до кого завгодно. До овоча, до пуйла, до гітлера, до сталіна...

Гвалтівник буде гвалтувати. Вбивця - вбивати. Брехун - брехати. Якщо надати таку можливість.
Міхо продемонстрував, що може брехати в умовах, коли ніщо не загрожує його життю, або життю його близьких. Це його особистий вибір. Відбілював кумів. Це нормально. Але ми маємо досвід, що у протистоянні мешканці-влада вибір Міхо непередбачуваний, особливо коли при владі кум.

Можно і треба застосовувати до всіх. Бо в кінцевому підрахунку дивимося на загальний результат. Помилок не припускається виключно той, хто НІЧОГО не робить. Як на мене - Міхо в сумі дає нам позитивний результат. Тому я позитивно дивлюся на майбутню співпрацю Юля-Міхо.

Фрося

Повідомлення Фрося » 24 січня 2019, 19:29

oven писав: ЕКС-ГЕНСЕК НАТО РАСМУССЕН ТАКОЖ СПРОСТУВАВ СВОЮ ПІДТРИМКУ ТИМОШЕНКО© -
http://ukropnews.com/news/U_Batkivshchi ... 64186.html

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 24 січня 2019, 19:43

Фрося писав:
oven писав: ЕКС-ГЕНСЕК НАТО РАСМУССЕН ТАКОЖ СПРОСТУВАВ СВОЮ ПІДТРИМКУ ТИМОШЕНКО© -
Тем не менее этот ролик был подкинут им именно в сторону ЮВТ. О поддержке можно говорить напрямую, потому что этот ролик адресован именно максимально вероятному победителю, на которого и ставят. То что он это отрицает, совершенно нормально. Он же и не говорил что пиарит, просто признает что она вероятнее всего будет президентом. Можете не рассматривать это как поддержку, но это она по факту и есть, что бы не писали писаки...ролик разве был предоставлен порошенку или Зеленскому?

Фрося

Повідомлення Фрося » 24 січня 2019, 19:45

Зображення

БПП та "Народний фронт" отримають із держбюджету 290 млн грн
Сьогодні 15:51
Партіям Порошенка та Яценюка перепаде більш ніж половина суми, виділеної цьогоріч у рамках держфінансування.
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) розподілило між шістьма парламентськими політичними партіями 565,68 млн гривень державного фінансування на 2019 рік.

Про це інформує прес-служба агентства.

Більш ніж половину виділеної державою на цей рік суми отримають дві провладні партії. Так, партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" отримає 143,36 млн гривень, а "Народному фронту" дістанеться 145,45 млн гривень.

Водночас партії "Об’єднання "Самопоміч" виділено 72,09 млн гривень, "Опозиційному блоку" – 61,96 млн гривень, "Радикальній партії Олега Ляшка" – 48,92 млн гривень, "ВО "Батьківщина" – 37,32 млн гривень.

За збереження гендерного балансу "Самопоміч" додатково отримає 56,57 млн гривень.

У НАЗК додали, що кошти перераховуються на рахунки зазначених партій у розмірі 25% від загальної суми щорічного держфінансування на початку кожного кварталу.

У 2018 році на фінансування статутної діяльності політичних партій було виділено 513,67 млн гривень. Збільшення цьогорічного держфінансування партій, як пояснили в Нацагентстві, зумовлено підвищенням розміру прожиткового мінімуму.

Нагадаємо, народні депутати від "Блоку Петра Порошенка" та "Народного фронту" найбільше кнопкодавили під час голосувань Верховної Ради у 2018 році.

http://ua1.com.ua/politics/bpp-ta-narod ... 51162.html

Віра

Повідомлення Віра » 24 січня 2019, 20:48

vkhavr2 писав:
M_M писав: Абсолютно хибна аналогія. Це можна застосувати до кого завгодно. До овоча, до пуйла, до гітлера, до сталіна...

Можно і треба застосовувати до всіх. Бо в кінцевому підрахунку дивимося на загальний результат. Помилок не припускається виключно той, хто НІЧОГО не робить. Як на мене - Міхо в сумі дає нам позитивний результат. Тому я позитивно дивлюся на майбутню співпрацю Юля-Міхо.
:friends:

Фрося

Повідомлення Фрося » 24 січня 2019, 20:50

Віра писав:
vkhavr2 писав:
:friends:
:gs:

oven
щира українка

Повідомлення oven » 24 січня 2019, 21:33

Фрося писав:
Тут лише про Коельо
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Відповісти