главспец писав: ↑мля...Sintez писав: ↑ Ще раз повторюю - словосполучення "теорія заговора" вигадав не я. "Заговор" - за визначенням штука таємна. У реалі ж часто ніякої таємності немає. Ти казку про голого короля читав? Так, ти недарма згадав про лікарів - реально те, що вони називають "етикою" - кругова порука, змова, котра обертаєцця втратою здоров"я й передчасною смертю для купи людей.
"Штаб-квартири" тут грають не ключову роль, їх може й не бути взагалі, ключову роль грають ідеї й спільні гешефти-профіти. Ти, напримєр, чудово знаєш про подбну кругову поруку у своєму "професійному" середовищі. Але за звичкою включаєш дурня. А справді, що ж тобі ще робити.
так существует «свитова закулиса», которая, с твоих слов, всё и мутит, как некая организованная (заговор) структура? Или это просто маниакальные бредни?
Лично я твёрдо уверен в заговоре против меня производителей, перекупщиков и продавцов сала, они пытаются продать мне его как можно дороже!
И я хочу знать, делают ли они это по наущению «мировой заговорщицкой закулисы», или сами по себе?!
Це свині винні, бо страйкують!