Вибори президента України

Фрося

Re: Вибори президента України

Повідомлення Фрося » 27 січня 2019, 18:36

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 січня 2019, 20:26

Анатолій Гриценко
3 ч. ·
Ігрища з Державним реєстром виборців: гарант «в темі» чи «в долі»?

Сьогодні на півгодини сходив до ЦВК. І одразу поставив штабу завдання готувати судовий позов. До самої ЦВК. Бо такого - в Україні ще не було!

Суть проблеми. Закон надає мені як кандидату право перевірити Державний реєстр виборців. Щоб виявити і вилучити з нього «мертвих і ненароджених», щоб запобігти можливим фальшуванням з боку влади, яка цей реєстр веде.

ЦВК видала мені реєстр і код/доступ до нього. Але попередила: на цих виборах, на відміну від попередніх, я уже не зможу працювати з реєстром де і коли мені зручно - лише в будівлі ЦВК, в їхньому спеціальному приміщенні, за їхнім спеціальним комп’ютером, лише в робочі дні й лише в робочі години 0900-1800. Я не зможу залучати до перевірки реєстру більше нікого, навіть зареєстрованих тією ж ЦВК моїх довірених осіб.

Тобто - як кандидат я вже не існую, такими ігрищами з виборів вони мене вже зняли? Маю зупинити поїздки країною, зупинити агітацію і сидіти перед їхнім компом з 0900 до 1800, знаєте скільки? При кількості виборців у 30+ мільйонів, щоб перевірити реєстр з виставленими ЦВК обмеженнями - одній людині треба 6000+ років! Стільки не живуть)

Такий «порядок по-новому», як виявилося, ЦВК нинішнього складу затвердила минулої осені, 25 жовтня. Кажуть, з подачі СБУ, яка раптом запіклувалася, аби кандидат у президенти не продав реєстр виборців десь на базарі чи не передав його Путіну.

Риторичні, бо СБУ це його єпархія, питання до гаранта: він «в темі» чи «в долі»? реагувати буде чи промовчить?

А от наш судовий позов до ЦВК - буде не риторичним! Бо такі ігрища небезпечні для країни і в демократичній державі - неприпустимі!

Принагідно звертаюся до всіх кандидатів у президенти: незалежно від конкурентності виборчого процесу, ми з Вами маємо спільно запобігти маніпуляціям з Державним реєстром виборців! Наша команда готова до такої співпраці.
https://www.facebook.com/10000331348148 ... 381812825/

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 28 січня 2019, 23:57

Молодець Гриценко!

Фрося

Повідомлення Фрося » 29 січня 2019, 17:49

Svetik Olishevskaya
@SOlishevskaya
18 ч.18 часов назад

Богословська принесла 2.5 мільйона гривень на реєстрацію в ЦВК з собою. В сумці.
Знаєте як кажуть? "Можна витягти людину з колхозу, але не колхоз з людини".
Добре, що не в базарній рисовій сумці чи пакеті АТБ))))))
Зображення
:facepalm2: :lol:
Востаннє редагувалось 29 січня 2019, 18:31 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.

Фрося

Повідомлення Фрося » 29 січня 2019, 18:30

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 31 січня 2019, 14:31

або порося або х...ло :facepalm2:
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Фрося

Повідомлення Фрося » 31 січня 2019, 22:46

Жизнь в Резервации
@CleanAuthoritie
6 ч.6 часов назад
Еще Жизнь в Резервации Ретвитнул(а) Левый Берег LB.ua

А теперь, внимание, вопрос?
Сколько граждан Украины будет за бугром 31 марта⁉
Там сегодня написали, что на консульском учете на России всего 438 тыщ состоит...
Тоб-то голосующих всего около 20 миллионов наберется в стране...
Если наберется.

..Жизнь в Резервации добавил(а),
Левый Берег LB.ua

@lb_ua
На постоянной основе за границей работает 3,2 миллиона граждан Украины, непостоянно - от 7 до 9 миллионов.

https://lb.ua/economics/2019/01/31/4185 ... i_god.html

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 31 січня 2019, 23:01

Фрося писав: .......................................................
@lb_ua
На постоянной основе за границей работает 3,2 миллиона граждан Украины, непостоянно - от 7 до 9 миллионов.

https://lb.ua/economics/2019/01/31/4185 ... i_god.html

Очінь цікаво.
Кілька років тому, при минулих виборах, кричали, що в Росії - 5.000.000. чоловік працює.
Маркіян Лубківський, півтора роки тому, казав про 10.000.000. всього, як про мінімальну, консервативну оцінку.
Останніх щороку виїздить по мілліону.
Маємо 13 мілліонів пенсів, і вже більше одного пенса на одного працюючого. Плюс мілліонів 4 неповнолітніх, це, суммарно, 29 мілліонів, всередині країни. Якщо невигнаних із громадянства - 42 мілліона, то за кордоном -
13.000.000. працюючих людей, які гонять валюту в Україну. Скільки з них підуть на вибори ???

Це ресурс, приблизно у 10.000.000. голосів, якими можна маніпулювати.

Тому, ближче до виборів, пєціки рєзко стали занижати чисельність заробітчан. У держави є можливість, точно назвати число громадян, які перетнули кордон туди, і не повертаються три місяці і більше, це - елементарна статистика прикордонників, митників. Але ця, комп'ютеризована, статистика - ніколи не оголошується !!! Залишається для внутрішнього вжитку системи.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 01 лютого 2019, 08:41

Зображення

Sarmat

Повідомлення Sarmat » 01 лютого 2019, 09:05

батько Катерини.

Він додав, що злочинець тісно співпрацював з посадовцями й політиками області.

«Я знаю тільки одне: коли підозрюваний в організації вбивства, кримінальний авторитет, який нещодавно вийшов з в’язниці, співпрацює з головою Херсонської обласної ради, членом партії «Батьківщина» Владиславом Мангером, головою Херсонської ОДА, членом Блоку Петра Порошенка Андрієм Гордєєвим, заступником Гордєєва Євгеном Ріщуком, ці люди повинні зникнути з політичної горизонту. Вони скомпрометовані назавжди», – зауважив Віктор Гандзюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Каті Гандзюк: хто такий Левін, якого назвали організатором вбивства

Він уточнив, що для нього вже немає різниці між замовниками й тими, хто приховував їхні дії весь цей час.

«Для мене ця межа втрачена. Для мене тепер партія «Батьківщина» – це партія вбивць моєї доньки. Для мене тепер Блок Петра Порошенка – це партія вбивць моєї доньки. Але я досі вірю, що ця країна змінюється. Вірю, що замовники, організатори та виконавці вбивства будуть покарані. Вірю, що Петро Порошенко та Юлія Тимошенко не готові йти на вибори в крові. Вірю, що вони почують біль батька, який втратив доньку, і якнайшвидше позбудуться будь-яких зв’язків із цинічним вбивством моєї Каті. Вірю, що вони тут і зараз проведуть межу. Покажуть, що є межі, за які заходити не можна. Я вірю, що в цій країні нарешті будуть покарані винні. І кожен справедливо отримає те, на що заслуговує», – написав Віктор Гандзюк.
Смерть російським окупантам !!

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 01 лютого 2019, 10:07

Владислав Мангер призупиняє членство в «Батьківщині» на час розслідування справи Гандзюк
І не розганяйте, в Батьківщині майже завжди реагують адекватно. Винен чи ні - питання до порося і генпрокурора, які брали розслідування під контроль. Пройшло пів-року, витягли нового звинуваченого під вибори. Де справи по іншим?
А вам би краще подумати над тим що розказує сам Гриценко. Є купа тем на Порошенка і самого Луценка, а він причепився до синка Луценка, який по факту (незнаю скільки реально) - але воював.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 01 лютого 2019, 11:11

Ага. Пєціки побудували в країні феодальний бандитизм - то винна "Батьківщина".
Участь в голосуванні - є формою колаборації

sok sem

Повідомлення sok sem » 01 лютого 2019, 18:02

Vollmer писав: Ага. Пєціки побудували в країні феодальний бандитизм - то винна "Батьківщина".
Ну не могу иначе читать как "ПОЦики"

Википедия

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%86

Внимание! Эта страница или раздел содержит ненормативную лексику.

Поц (идиш ???????? — половой член) — в русском языке сленговое слово, употребляемое как в ироничном, так и в пейоративном (негативном) значении. Широко распространено в одесском и некоторых других южных говорах[1].

В идише, откуда оно было заимствовано русским языком, слово поц является обсценным (табуированная лексика)[2][3][4]. Исследователь ненормативной лексики Алексей Плуцер-Сарно указывает, что данное слово находится среди лексем, которые носители русского языка при опросах относили к матерным[5]. В аналогичном значении было также заимствовано английским языком, где употребляется и в глагольной форме (putz)[6][7].

Значение и употребление

Употребляется как в прямом значении (половой член), так и в переносном (недалёкий человек, дурак); специфические значения в воровском арго и сетевом жаргоне. .... :pardon:

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 01 лютого 2019, 19:39

:drag:

Фрося

Повідомлення Фрося » 01 лютого 2019, 20:09

Святослав Стеценко
@sostecenko
5 ч.5 часов назад

Про що каже раптово піднявшийся кволий рейтинг Порошенка?
Про його готовність до будь-яких фальсифікацій, до будь-якого бруду, до будь-яких злочинів.
Зараз такими рейтингами намагають лигитимізувати сфальшований результат.

Люди, будьте пильні (с)Юліус Фучик.

Фрося

Повідомлення Фрося » 01 лютого 2019, 20:25

Rostyslav Demchuk
8 ч. ·
Bи бачите що коїться?

Перед таким вибором українці ще не стояли... Чи плакати, чи сміятися? Тішить те, що розрив між Порошенком і Зеленським та Тимошенко доволі пристойний. Хоча, ще не вечір. АП поширила вказівку через облдержадміністрації керівникам держпідприємств в областях України забезпечити (попрізвищно) 40% голосів за Петра Олексійовича. Звісно, що у примусовому порядку за Порошенка голосуватимуть військові і зеки...

А тим часом ситуація виглядає так:

Лідером президентського рейтингу є Володимир Зеленський, якого підтримують 19% тих, хто визначився і має намір голосувати.

Про це свідчить опитування соціологічної групи "Рейтинг", проведений в січні 2019 року, передає Українська правда.

18,2% опитаних українців підтримують Юлію Тимошенко, за чинного президента Петра Порошенка готові віддати свої голоси 15,1%.

Підтримка інших кандидатів виглядає наступним чином: у Юрія Бойка - 10,0%, Анатолія Гриценка - 8,5%, Олега Ляшка - 7,0%, Євгена Мураєва - 3,6%, Олександра Шевченко - 2,9%, Андрія Садового - 2,7%, Олександра Вілкула - 2,6%.

Те, що Порошенко відстає - не може не тішити. Але і нинішній розклАд не найкращий.

Особисто мене влаштує перемога навіть Юлії Тимошенко. І то за умови, що вона поміняє керівництво СБУ, відсторонить від МBС Арсена Авакова і Антона Геращенка. Тоді я зможу без остраху за своє життя відвідувати Україну й продовжувати деякі свої проекти, не озираючись довкола у очікуванні небезпеки.

Якщо перемогу одержить Bолодимир Зеленський - не знаю що й думати. Навіть не уявляю, просто blackout!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Фрося

Повідомлення Фрося » 01 лютого 2019, 21:30

Sarmat

Повідомлення Sarmat » 01 лютого 2019, 21:47

DSMechanic писав: Владислав Мангер призупиняє членство в «Батьківщині» на час розслідування справи Гандзюк
І не розганяйте, в Батьківщині майже завжди реагують адекватно. Винен чи ні - питання до порося і генпрокурора, які брали розслідування під контроль. Пройшло пів-року, витягли нового звинуваченого під вибори. Де справи по іншим?
А вам би краще подумати над тим що розказує сам Гриценко. Є купа тем на Порошенка і самого Луценка, а він причепився до синка Луценка, який по факту (незнаю скільки реально) - але воював.
То є слова батька Катерини не мої ,до чого тут Гриценко ???
Смерть російським окупантам !!

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 01 лютого 2019, 22:17

Sarmat писав: То є слова батька Катерини не мої ,до чого тут Гриценко ???
В словах - дві партії, ви цитуєте та де одна, другу ігноруєте, бачив ігнорування навпаки.
І коли тягаєте на інших - варто очікувати і зворотньої реакції.
Те що саме тут Гриценко не причому - ясно, з тим що у нього нема нікого з команди - то нема і компромату на команду - це ясно.

Фрося

Повідомлення Фрося » 01 лютого 2019, 23:55

Відповісти