Скурупульозно прослідкувати,
щоби коцаппи виконували свої обов'язки на окупованих територіях, як країна - окупант.

прикольно! Не говоря уже о том, что суть пенсионного страхования - где заработал, оттуда и получаешь, независимо от того, где живёшь.
главспец писав: ↑ ......................................................
прикольно! Не говоря уже о том, что суть пенсионного страхования - где заработал, оттуда и получаешь, независимо от того, где живёшь.
Но идея заставить оккупанта, который тебя пинками выгнал, чего-то там соблюдать на твоей бывшей земле... Впечатляет!
я правильно понял: не сумевший отстоять свою территорию должен заставить оккупанта чего-то там соблюдать, иначе он лох (дикуни, папуаси, унтерменші, так їм і треба.)?!Vollmer писав: ↑главспец писав: ↑ ......................................................
Но идея заставить оккупанта, который тебя пинками выгнал, чего-то там соблюдать на твоей бывшей земле... Впечатляет!
Не "живьош", а "перебуваєш на окупованій території".
А якщо "не заставіть", то означатиме, що ми, де-факто, визнали війну "громадянським конфліктом", і нічого не знаємо про війну, окупацію, Женевські Конвенції, коротше - дикуни, папуаси, унтерменші, так їм і треба.
ну, понятно, что оставшиеся там - «предатели», Но их как бы не защитило государство, которому они платили налоги, их не эвакуировали, им даже не раздали сувенирные наборы для сэппуку...Vollmer писав: ↑
Нє, виплачувати на окупованій території все, від допомоги новонародженим, до компенсації похорон, і попочлєнцам з отпускниками сусідськими - талони на усілєнноє пітаніє, із написом, відповідно, "Від укропської хунти - героям ризпублігє, щастя і здоров'я !!! До зустрічі на лінії фронту !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
главспец писав: ↑ ..................................................
ну, понятно, что оставшиеся там - «предатели», Но их как бы не защитило государство, которому они платили налоги, их не эвакуировали, им даже не раздали сувенирные наборы для сэппуку...
Я думаю, надо бы ещё репрессировать и родственников на подконтрольной территории, пусть отвечают за этих предателей. Шоб знали!
Ти тут всіх за ідіотів маєш? Хто "заработав"? Пенсійна ПІРАМІДА функціонує шляхом зняття бабла з іще працюючих і роздачі тим, хто УМОВНО "працював", тобто має відповідні папірці. Ніякого "заработал" немає й бути не може, ібо все реально НАПРАЦЬОВАнЕ успішно вже майже розграбовано. І жоден із ідіотів не встав на захист "заработаного", а навпаки радо побігли галасувати за бандиів.главспец писав: ↑нет. В конкретном случае. Чел эту пенсию заработал, и имеет право её получать, где бы он ни жил. Даже сменив гражданство. Это общеюридическая норма. По международному праву.
Даже более того, выехав на ПМЖ и сменив гражданство до достижения пенс.возраста, но имея необходимый стаж, по достижению возраста, чел имеет право подать документы на назначение пенсии, в стране, в пенсионный фонд которой он отчислял.
Прийде час - відповідати доведецця як "государству", так і хитрожопим прохіндеям. Рукописи не горять.
Зараз - нічого. Як буде звернуто шию мафії, як тут так і в кацапії, тим, хто отримував дві пенсії, доведецця вивертати кишені.
Так, кримчани й донбасяни - по ділах їх є зрадниками України, відсотків на 80 як мінімум. Це факт. Підтверджений купою матеріалу, врешті й моїми особистими спостереженнями. Чи ти знову надієшся на коротку пам"ять українців, котрі могли забути кому спасіба за президента-3,14дараса? Чи може у когось залишилися ілюзії, що вони не відали що творили?главспец писав: ↑ну, понятно, что оставшиеся там - «предатели», Но их как бы не защитило государство, которому они платили налоги, их не эвакуировали, им даже не раздали сувенирные наборы для сэппуку...Vollmer писав: ↑
Нє, виплачувати на окупованій території все, від допомоги новонародженим, до компенсації похорон, і попочлєнцам з отпускниками сусідськими - талони на усілєнноє пітаніє, із написом, відповідно, "Від укропської хунти - героям ризпублігє, щастя і здоров'я !!! До зустрічі на лінії фронту !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я думаю, надо бы ещё репрессировать и родственников на подконтрольной территории, пусть отвечают за этих предателей. Шоб знали!
так. Давай разбираться. Пенсию, даже ты - зарабатываешь, ибо твоя ЗП уменьшается на размер отчислений в ПФ. Ты можешь (теоретически) не работать или работать не оформляясь, и отчислений не будет. Твоё право.
І не тільки окупантів, а й місцеву мафію, котра нахабно називаєцця "владою".
Іще раз, для тих хто на бронепоїзді. "Пенсійна система", що існує зараз - це типова "піраміда", коли гроші беруцця у одних і віддаюцця іншим, а частина грошей тупо розкрадаєцця за допомогою "схем". Не кажучи вже про те, що купа грошей роздаєцця тим, хто ніякої користі суспільству своєю липовою "роботою" не приносив - чиновникам, мусорам різних гатунків і їм подібним. При чому "блатні" пенсії куди вищі за "бидлячі". Тому я особисто не розраховую на власне світле пенсійне майбутнє, хоча внески справно плачу. Бо в світлі зкорочення населення й масової втечі молоді за кордони країни розумію, що грошей на виплату пенсії мені може просто "не знайтися".главспец писав: ↑так. Давай разбираться. Пенсию, даже ты - зарабатываешь, ибо твоя ЗП уменьшается на размер отчислений в ПФ. Ты можешь (теоретически) не работать или работать не оформляясь, и отчислений не будет. Твоё право.
Не можешь ты только одного - потребовать от работодателя, отдавать тебе полную ЗП, без отчислений в ПФ.
Далее, про «УМОВНО "працював"», с 2000-го года, после запуска персонификации в ПФ, сегодня ровно пять минут надо, чтобы посмотреть твою реальную ЗП(и отчисления), например в мае 2001-го, или любого другого месяца. Если ты работал. Посему, принести справку из «сгоревшей» бухгалтерии о занебесной ЗП, не проканает.
Ні, за допомогою нового погляду на історичний досвід. І деякої інформації.
ещё раз для тебя: какая лично тебе-то разница, откуда будут тебе лично платить пенсию, из твоих взносов, которые накопились, или из взносов твоих детей?Sintez писав: ↑ Іще раз, для тих хто на бронепоїзді. "Пенсійна система", що існує зараз - це типова "піраміда", коли гроші беруцця у одних і віддаюцця іншим, а частина грошей тупо розкрадаєцця за допомогою "схем". Не кажучи вже про те, що купа грошей роздаєцця тим, хто ніякої користі суспільству своєю липовою "роботою" не приносив - чиновникам,
планы на будущее, которые не соответствуют материальным и интеллектуальным возможностям, следует называть «мечтами»! (с)