Так "хаос" чи змова?Telecaster писав: ↑ візьмемо кастрюльних патрійобів за грудкі - а ну говорю признавайся!
вот ви говорите патріоб - то чого всюди картинки і кліпи з ссср
то 12 стульев... то собачье сердце... то вия... то афоня... кароче все називати дня не вистачить....
я це постійно бачу
вятрович ти куди дивишся! треба знести все! очістіть планету від всіх висоцьких нікітіних тарковського а биков още зняв фільм в бой идут старики! де декомунізація бикова я питаю? ми памятники зносемо! голову собі знесіть! де ОСТАТОЧНЕ ПРОЩАВАЙ! ВИМАГАЮ!
поставте цуко .... пугало в своєму огороді і шоб всі молилися на нього!
заа....їбало вже це все
дегенерати на службі у олігархів
Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора
Re: Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
За формування зомбєй Пригожину нобелівку й дали.Telecaster писав: ↑
шо ви жухаєтеся
як гімн волати так ми всі впереді а коли 33 корови.... рускіймір напав!
дегенерація - ось ваш мір!
зомбі

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це писав не я, а Хакамада. Й слова її приведені мною як екземпл світогляду, покаліченого серед іншого й Пригожиним.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑Аморфне - процес, а кристал - стан?! Ну тоді все ясно. А розплавлений кристал знову стає процесом? Мощьно. Слава Богу, що я не "науковець". А у процесі плавлення воно що?vkhavr2 писав: ↑
Ти хоч трошки почитай що вкладають науковці в слово "порядок". Бо, на атомному рівні є порядок ближній та дальній. Ближній пов"язаеий з будовою електронних оболонок, а якраз дальній відповідає за будову: аморфна чи кристалічна. І, що дуже важливо, аморфність не є ознакою простоти будови! Навпаки, інформації у будові маорфного тіла ЗАВЖДИ більше ніж у кристалічного. Бо живе НІКОИ не буває кристалічним! Аморфне - це процес, а кристалічний - це стан. Хоча обидва відповідають мінімумум на гіперповерхні потенційної енергії.
І повторюю питання: хто керує поцесами кристалізації? Бо поки що жодної відповіді не було.
Мдя. Мене не цікавить що вкладають науковці й куди, ти мені поясни, де межа й чим якісно відрізняюцця "порядок" і "хаос"
А утворенням і кристалізацією пари управляють Сонце й Земля, хто ж іще?
Ясно. Жодного розуміння що відбувається при топленні кристалу чи кристалізації опонент не має. Скло, до речі, це теж розтоп, тільки з дуже високою в"язкістю. Тому скло тече при нормальній, кімнатній температурі, але щоб побачити це потрібні десятки, сотні чи навідь тисячі років. Я бачив це в склодувній майстерні, де скляні труби, що є вихідним матеріалом для виготовлення хімічного та фізичного посуду, пролежали на стелажі з двома точками опори при довжині 2.5 метри з 1947-го року до 1983-го. Вони всі прогнулися!
Я вже пояснював зміст понять "порядок" та "хаос". Не зрозумів - читай спочатку до просвітління! Бо інших пояснень, окрім наукових, не існує. Бо казки, в тому числі і релігійні, проходять по розділу казок.
А цей брєд: "А утворенням і кристалізацією пари управляють Сонце й Земля, хто ж іще?" обговорювати взагалі нема сенсу. Бо коли у холодильнику на камері, де випаровується хладоген, то там ані сонця, ані землі нема. Але сніг та льод утворюються!
Ну, релігійно-ідеалістичний світогляд - це одна з форм дебілізму.
- Telecaster
якшо нема любові і нежадності ніякі пригожини не допоможуть
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
- Telecaster
я поняв - я инопланетянин
як вас спасати - не знаю
як вас спасати - не знаю
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
Файний брєд! Особливо п.4!
"Порядок" і "хаос" - чисто суб"єктивні, вигадані людьми "поняття", так як "пасионарність", напримєр. Реально їх не існує, бо межу між ними ти провести не можеш, а коли я тебе тикаю нсом у цей простий факт, ти починаєш переводити стрілки й кип"ятитися. Типова поведінка релігійних фанатиків, до речі.vkhavr2 писав: ↑Sintez писав: ↑ Аморфне - процес, а кристал - стан?! Ну тоді все ясно. А розплавлений кристал знову стає процесом? Мощьно. Слава Богу, що я не "науковець". А у процесі плавлення воно що?
Мдя. Мене не цікавить що вкладають науковці й куди, ти мені поясни, де межа й чим якісно відрізняюцця "порядок" і "хаос"
А утворенням і кристалізацією пари управляють Сонце й Земля, хто ж іще?
Ясно. Жодного розуміння що відбувається при топленні кристалу чи кристалізації опонент не має. Скло, до речі, це теж розтоп, тільки з дуже високою в"язкістю. Тому скло тече при нормальній, кімнатній температурі, але щоб побачити це потрібні десятки, сотні чи навідь тисячі років. Я бачив це в склодувній майстерні, де скляні труби, що є вихідним матеріалом для виготовлення хімічного та фізичного посуду, пролежали на стелажі з двома точками опори при довжині 2.5 метри з 1947-го року до 1983-го. Вони всі прогнулися!
Я вже пояснював зміст понять "порядок" та "хаос". Не зрозумів - читай спочатку до просвітління! Бо інших пояснень, окрім наукових, не існує. Бо казки, в тому числі і релігійні, проходять по розділу казок.
А цей брєд: "А утворенням і кристалізацією пари управляють Сонце й Земля, хто ж іще?" обговорювати взагалі нема сенсу. Бо коли у холодильнику на камері, де випаровується хладоген, то там ані сонця, ані землі нема. Але сніг та льод утворюються!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так на основі твого Пригожина той дебілізм виник.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не термодинаміка, а Пригожин, котрий її натягнув на суспільствознавство, як ту сову на глобус.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не з гілок, а з основ, чи то пак коренів.
А чому вона "альтернативна"? Є інші загальні теорії управління?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Пригожини культивують жадібність і нелюбов, сиріч демонізм.Telecaster писав: ↑ якшо нема любові і нежадності ніякі пригожини не допоможуть

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!