То о чем Мавочка всегда говорила

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: То о чем Мавочка всегда говорила

Повідомлення Vollmer » 13 лютого 2019, 14:35

Мавка писав: вы слишком примитивно мыслите...

я хочу поговорить - что делать и как чтобы лозинских не было..

Ну, строго кажучи, це ж задача не для передвиборчої кампанії, а для партійного будівництва у міжвиборчий період. Передвиборча - це аврал, коли не до зміни принципів підбору кадрів,

Більше того, таке "підмітання" буде противником використане для очорнення кандидата. Як зараз.

Ніхто не захищає Лозинських. Нема сенсу подавати справу так, що, буцімто, хтось дуже хоче розплодити якомога більше Лозинських. Дурниця ж, очевидна.

Ще раз, це - справа влади, розслідувати вбивство, інший пов'язаний з цим кримінал. Але бачимо, як влада саме цього і не робить, дожидається передвиборчого періоду, і через своїх, підгодованих журналістів - активістів звинувачує вже і Мангера, називаючи вбивцею, і "Батьківщину".

Можна подумати, що це особисто Юля повинна розслідувати вбивство, покарати всіх причетних, після чого голосно каятися на Майдані і зробити харакірі. І все це тільки для того, щоби Юлю можна було вважати прилічною женщіною.

Взагалі, не про це йдеться. Йде політичний бій, в реальних умовах, жодної ідеальності обставин. А вже купуватися на пропаганду противника - зовсім зайве. Спробуйте ті самі вимоги прикласти до Ляшка, до Пєціка, до кролєгів, до ригів, різнокольорових - і прозрієте.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

главспец

Повідомлення главспец » 13 лютого 2019, 14:39

Vollmer писав: Спробуйте ті самі вимоги прикласти до Ляшка, до Пєціка, до кролєгів, до ригів, різнокольорових - і прозрієте.
так всі вони однакові?

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 13 лютого 2019, 14:47

главспец писав:
Vollmer писав: Спробуйте ті самі вимоги прикласти до Ляшка, до Пєціка, до кролєгів, до ригів, різнокольорових - і прозрієте.
так всі вони однакові?
Чому однакові? Є нікчеми які нічого не роблять, а штат на вибори вони збирають компактний, виключно попіаритись.

Мавка
Ей рано нравились романы...

Повідомлення Мавка » 13 лютого 2019, 14:57

Vollmer писав: а для партійного будівництва у міжвиборчий період.
--------------
так я ж с этого и начинала...

Юля не первый год в политике а выстроить и воспитать свои офисы в регионах у неё не получилось толком..

отсюда эти мангеры...

главспец

Повідомлення главспец » 13 лютого 2019, 15:02

DSMechanic писав:
главспец писав:
так всі вони однакові?
Чому однакові? Є нікчеми які нічого не роблять, а штат на вибори вони збирають компактний, виключно попіаритись.
за свои личные деньги?! Залог, плюс реклама, оплата штабных и пр. ... Смысл такого пиара: я лох, могу потратить пару ярдов зелени по приколу?

п.с.
один знающий чел мне как-то сказал: ни один из топ «политиков» не вкладывает личные деньги в свои проекты, это моветон. Проект всегда должен быть прибыльным и кормить своего лидера! Иначе это лоховской проект.
Что мы и наблюдаем. Никто из топа не обеднел, даже в глубокой оппозиции.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 13 лютого 2019, 15:07

Мавка писав:
Vollmer писав: а для партійного будівництва у міжвиборчий період.
--------------
так я ж с этого и начинала...

Юля не первый год в политике а выстроить и воспитать свои офисы в регионах у неё не получилось толком..

отсюда эти мангеры...
Воспитывать надо детей. дядек и теток, ч то пришли решать свои дела уже поздно. селекция конечно есть, но это уже уровнем выше местного, где все живут по принципу - папа в рыгах, мама - в НФ, сынок в батькивщине.
Других там нет. это в киеве есть видимость демократии, в провинции правят местные князьки.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 13 лютого 2019, 15:33

Мавка писав: ..................................................

отсюда эти мангеры...

Ну, озирнувшись назад, можна констатувати, що Юля вже років 15 тільки тим і займається, старанно проціджує всяке гуано в пошуках перлів, діамантів, ізумрудів, бурштину, тощо. Вже з відсортірованих можна складати колекцію.

Юля завжди будувала і виховувала опозиційну організацію і штаби. Тоді, як всі решта - завжди намагалися прилаштуватися до влади при чергових змінах. Що являє собою зовсім іншу задачу.

Приклад такого універсального пристосуванця - Пєцік. Він жонглює партіями, заявами, обіцянками, партнерами, домовленостями, суверенітетом країни, майбутнім чужої йому нації, все так легко, бо насправді його цікавить виключно власний добробут, статки, влада. І потрібних для цього людей - він просто купує. І все фільтрування і будівництво. Він взагалі не політик, а заробітчанин в політиці. Як і багато інших.

Фрося

Повідомлення Фрося » 13 лютого 2019, 18:38

Фрося

Повідомлення Фрося » 13 лютого 2019, 18:42

Председатель Херсонского облсовета Владислав Мангер заявил сегодня, что убийство херсонской активистки Екатерины Гандзюк организовал генерал СБУ Даниил Доценко.
Об этом только что передал Укринформ.
«Я считаю, что Даниил Доценко организовал нападение на Екатерину Гандзюк с целью дискредитации органов полиции», — сказал Мангер.
Мангер заявил, что Доценко решил «уничтожить Екатерину», сообщает Громадське.
Доценко, по словам Мангера, создал на Херсонщине криминальные группировки, которые занимаются вырубкой леса.
«Я считаю, что Даниил Доценко организовал нападение на Екатерину Гадзюк с целью дискриминации органов полиции. Но после того (на что у нас есть неопровержимые доказательства) как результатом нападением стали очень тяжелые последствия, произошло физическое уничтожение Екатерины и использование этой трагедии в политических целях» — заявил Мангер.
В тему:
— Власть пытается использовать дело Гандзюк для дискредитации Тимошенко — эксперт

— Заявление партии «Батькивщина» относительно хода дела Екатерины Гандзюк
Таким образом, Порошенко хотел привязать Юлию Тимошенко к убийству Кати Гандзюк через Мангера, но теперь получил ответный удар. Ведь СБУ — это парафия президента…
Как известно, Мангеру объявили подозрение в организации убийства активистки Екатерины Гандзюк.
Он назвал это «политическим заказом» и заявил, что не намерен скрываться от следователей.
31 июля 2018 Гандзюк облили серной кислотой. Она она получила химические ожоги более 35% поверхности тела и скончался в больнице 4 ноября.
https://www.economics-prorok.com/2019/0 ... D1%80.html

Фрося

Повідомлення Фрося » 13 лютого 2019, 18:45

Фрося писав: «Я считаю, что Даниил Доценко организовал нападение на Екатерину Гандзюк с целью дискредитации органов полиции», — сказал Мангер.
Фрося писав: Власть пытается использовать дело Гандзюк для дискредитации Тимошенко —
мда...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 лютого 2019, 18:55

Мавка писав: ну во первых я не бегаю и не разганяю...

во вторых - я не фанат Тимошенко.. я ее сторонник...

а в третьих именно кадры Тимошенко на местах не дали ей стать президентом в 2009...

по крайней мере в Запорожье и Харькове...

в четвертых - этим я отличаюсь от порохоботов, готовых ради шоколадного оправдать любую мерзость с его стороны
Презом їй не дали стати БАБИ, а точніше - їхні інстинкти. Все інше - чьос для приєжжіх.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 13 лютого 2019, 19:07

Зображення
"Живым я следствию не нужен
Мое физическое уничтожение позволит сегодня закрыть это дело и найти.. назвать.. придумать виновного
Официально заявляю,что не собираюсь заканчивать жизнь самоубийством,и если со мной что-то случится, прошу рассматривать как убийство", – сказал Мангер

#Мангер у суді зробив заяву, що #Гандзюк нібито співпрацювала з СБУ через її посадовця Кирила Доценка. І додав, що підозрює його в убивстві Катерини,для дискредитації "Батьківщини".Дмитро Ільченко, адвокат Мангера, підтвердив мені, що повідомив ці дані ТСК #Рада8 ще восени.
СпойлерРозкрити
Востаннє редагувалось 13 лютого 2019, 21:26 користувачем Фрося, всього редагувалось 3 разів.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 13 лютого 2019, 19:33

А я все дивувався, чому агентура контори вся піднята на ноги, наче з ланцюга зірвалися, ломляться вперед, наче хотять зламати собі шию. Корчинський вопше, фігурні дурощі ісполняє.

Фрося

Повідомлення Фрося » 14 лютого 2019, 12:09

Ще один.. :facepalm:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 14 лютого 2019, 13:16

Фрося писав: Ще один.. :facepalm:
Там не лише округи продавали, – екс-соратник Дмитро Співак пригадав, чому пішов

Та зараз позбирають усіх, хто погодиться сказати хоч пару поганих слів про Юлю, підтримають і заплатять за труд.

главспец

Повідомлення главспец » 14 лютого 2019, 13:24

Vollmer писав:

Та зараз позбирають усіх, хто погодиться сказати хоч пару поганих слів про Юлю, підтримають і заплатять за труд.
логично!
Надо только добавить, что никогда не продавали, ни округа, ни места в списках. И черный нал в парткассу не допускали. Палаткосидельцев и флагомахателей нанимали исключительно по трудовым соглашениям, с уплатой всех налогов и сборов.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 14 лютого 2019, 13:37

главспец писав: .............................................................
что никогда не продавали, ни округа, ни места в списках. И черный нал в парткассу не допускали. Палаткосидельцев и флагомахателей нанимали исключительно по трудовым соглашениям, с уплатой всех налогов и сборов.

То чому би не пройтися по всіх, і не за місяць до виборів, а планово?
Зі сплатою всіх податків?
Але ж ми спостерігаємо дещо інше, правда?

главспец

Повідомлення главспец » 14 лютого 2019, 14:10

Vollmer писав:
главспец писав: .............................................................
что никогда не продавали, ни округа, ни места в списках. И черный нал в парткассу не допускали. Палаткосидельцев и флагомахателей нанимали исключительно по трудовым соглашениям, с уплатой всех налогов и сборов.

То чому би не пройтися по всіх, і не за місяць до виборів, а планово?
Зі сплатою всіх податків?
Але ж ми спостерігаємо дещо інше, правда?
так тот чувак говорил правду?
Vollmer писав:

тогда есть всего один достойный выход: да, было. Как у всех.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 14 лютого 2019, 14:23

- Піцеховітч! А ві знаєтє, шо Ваша жєна - блядь!!!???
+ Ну, допустім, знаю. І моя, і Ваша тожє.
- Ну, моя - да. Но вот, Ваша!!!

главспец

Повідомлення главспец » 14 лютого 2019, 14:26

именно!

Відповісти