Володимир Зеленський буде брати участь в президентських виборах
Re: Володимир Зеленський буде брати участь в президентських виборах
Можно сказать, что общественное мнение уже почти подготовили к тому, Порошенко будет противостоять только Зеленский. Про ВОНУ в последнен время не слыхать.
Отоларинголог приймає в шістнадцятому кабінеті.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
У кого?
- Амосенко Олег
Який ще тренд? Шум який створює команда Пепе, щоб хоча б на 2-ге місце влізти, не більше.
Не вийде.
У Юлі досить стабільний рейтинг.
Найбільш йомвірно, якщо не станеться якось реальної провокації на зразок наступу линири чи чергового "прориву" протоки або безпрецендентних фальсифікацій, у 2 турі будуть Юля і Зел.
А от Пєтя, чи на 3-му, чи на 4-му місці.
Більше схиляюся до 4-го, так як є ще Гриценко. Кошулінський, і хоча би той самий ватний Бойко.
Востаннє редагувалось 15 лютого 2019, 22:48 користувачем Амосенко Олег, всього редагувалось 1 раз.
- Амосенко Олег
ingvar, якщо у тебе склалось таке враження - то потрібно задумати про ті ЗМІ які ти читаєш, і розширити кругозір, так само і ФБ - почати читати більше інформації з інших груп/людей.
Так як більше схоже що потрапив в інформаційну бульбашку ( https://uk.wikipedia.org/wiki/Бульбашка_фільтрів )
Так як більше схоже що потрапив в інформаційну бульбашку ( https://uk.wikipedia.org/wiki/Бульбашка_фільтрів )
Востаннє редагувалось 15 лютого 2019, 22:50 користувачем Амосенко Олег, всього редагувалось 1 раз.
я бы этого тоже очень хотел, но ...Амосенко Олег писав: ↑ Який ще тренд? Шум який створює команда Пепе, щоб хоча б на 2-ге місце влізти, не більше.
Не вийде.
У Юлі досить стабільний рейтинг.
Найбільш йомвірно, якщо не станеться якось реальної провокації на зразок наступу линири чи чергового "прориву" протоки, у 2 турі будуть Юля і Зел.
А от Пєтя, чи на 3-му, чи на 4-му місці.
Більше схиляюся до 4-го, так як є ще Гриценко. Кошулінський, і хоча би той самий ватний Бойко.

Исходя из того, что "умными мы считаем тех, кто с нами согласен", то каждый смотрит то, что ему греет душу. Мне, как и вам, греет душу низкий рейтинг Порошенко, но настроения в интернет-пространстве говорят о том, что у него появился серьезный шанс пройти во 2-й тур. Последний, кто сказал об этом, был Владимир Скачко, которого ни при каких раскладах нельзя записать в порохоботы.Амосенко Олег писав: ↑ ingvar, якщо у тебе склалось таке враження - то потрібно задумати про ті ЗМІ які ти читаєш, і розширити кругозір, так само і ФБ - почати читати більше інформації з інших груп/людей.
Мисль невірна. Така продажна шкура, як Скачко - не може не бути порохоботом. Це було би неприродно. Якщо він не кричить про своє порохоботство на увесь голос - то ще нічого не означає.
- Pestilence
- Чефхелфер
Когда в крыму началась вся эта херня, мы сразу начали искать варианты. Но когда везде стали пиарить пороха, я уже понимал что с финансовой точки зрения переезд будет ошибкой. К 2016 это было уже капитально очевидно, и уезжали мы исключительно на ненависти к кацапам, понимая что тут будет с каждым годом все большая срака.
Зашел на ютуб, там все славят шоколадного царя на второй срок.
Кто как планирует свою жизнь дальше, если порох подсудит себе второй срок? Ну там не знаю, уехать куда, или совсем замкнуться, уйти во внутреннюю эмиграцию полностью, и готовиться к внешней?
Минутка безнадеги.
Кто как планирует свою жизнь дальше, если порох подсудит себе второй срок? Ну там не знаю, уехать куда, или совсем замкнуться, уйти во внутреннюю эмиграцию полностью, и готовиться к внешней?
Минутка безнадеги.
Кстати продажная шкура это почти комплимент, по отношению к этой твари. Там полностью отсутствуют моральные принципы как таковые.
Глупости!
Он не то что не порохобот. Он вообще противник всего постмайдановского. К тому же призывает голосовать за кого угодно, лишь бы чтобы Порошенко не прошёл.
Pestilence писав: ↑ ............................................
Кстати продажная шкура это почти комплимент, по отношению к этой твари. Там полностью отсутствуют моральные принципы как таковые.
Ця падлюка, колись, зарядив довгу цитату з моєї писанини, перековеркав, з умної мордою, і жодного посилання на джерело. Ненавиджу. Ворюга.
Pestilence писав: ↑ ........................................
Минутка безнадеги.
......................................
Не можна здаватися проклятим троцкістським большевикам !!!
Шось ти, до вихідних, втомився. Передаєш куті меду. Спробуй приєднатися до обожателів Зеленського, шолє.
Нафига он мне? Я - реалист. Реально жаль, что Вона упустила последний шанс. Могла бы встряхнуть социум.
п.с.
меня терзают смутные сомнения: неужели вечная оппозиция вполне комфортная политическая ниша?
Шо, Рабіновіч напєл?
реалистом надо быть!
Во втором туре её нет. От слова "совсем". Лохторат схавает.