Не варто.Pestilence писав: ↑ Я понял что алкоголь это плохо. Итак ситуация в стране писец, а сегодня на др выпил немногою Сначала пели в караоке, а сейчас уже все узбагоились, сел к ноуту, почитал новости и хочется просто плакать от безысходности. Казалось бы что тебе, ты не богатый, но и не бедный, относительно независимый, чего переживать, но не могу, просто психика требует кого-то взять и повесить. Не подумайте ничего, хочется повесить пороха или гнойсмана, или хуйла, медведчука, бойко, кролика...все равно кого из тех кто двигает пешками, хочется повесить своими руками. Сделать мир на чуть чуть чище от грязи. Наверно я скоро йобнусь
Усім привіт!
Re: Усім привіт!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Слід провести масову деідіотизацію.Vollmer писав: ↑Pestilence писав: ↑ Я понял что алкоголь это плохо. Итак ситуация в стране писец, а сегодня на др выпил немногою Сначала пели в караоке, а сейчас уже все узбагоились, сел к ноуту, почитал новости и хочется просто плакать от безысходности. Казалось бы что тебе, ты не богатый, но и не бедный, относительно независимый, чего переживать, но не могу, просто психика требует кого-то взять и повесить. Не подумайте ничего, хочется повесить пороха или гнойсмана, или хуйла, медведчука, бойко, кролика...все равно кого из тех кто двигает пешками, хочется повесить своими руками. Сделать мир на чуть чуть чище от грязи. Наверно я скоро йобнусь
Но-но-но, колега, не треба ексцесів.
Я чую про депресію уже звідусіль, з усіх боків. Депресняк у студентів, вчителів, торгашів, тролейбусних кондукторів, водіїв, і т.д.
......

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Кінг просто й@бнутий.Pestilence писав: ↑Да ладно, то ты наверно давно алкоголь не употреблял при нынешней ситуации в стране. Попробуй и ужаснешься. Я почему-то вижу апокалипсис недалеко.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Та, не то, шоби просто йобнутий. Але ж він, сцукко, нагнітає ужос, вручну, і сам же тим ужосом насолоджується. А я таке самообслуговування не сприймаю всерйоз, у мене згорають запобіжники. Якась, НМСД, циганська метода.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
З релігійної точки зору - одержимий. Можливо, "підселенець" написав йому першу книжку, її купили, а далі "гроші не пахнуть", і Кінг змушений "годувати" підселенця ужосом, і своїм, і читацьким. З точки зору "матеріалістів" це звичайно маячня, але чомусь воно отак а не інакше. І всерйоз на тверезу голову [Кінгова писанина] сприймаєцця туго. А під допінгом - льогко.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
До речі, повертаючись до теми виборів. Одна із КРИЧУЩИХ проблем країни - масова, зашкалююче-повальна наркотизація, від тютюну/алкоголю й далі. Як проблему її не розглядає ЖОДЕН із кандидатів. ВААБЩЄ.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А Пєця теж не входить до "ближніх кругів", котрі реально вирішують діла в глобальному масштабі. Такий же дурачьок, як Янук і його синочки. Тому підтримувати Пєцю нмд - собі дорожче, навіть якщо не здуру, а за гроші.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
З місцевих - хіба що Кравчук, котрий сюди припер "Орден Станіслава". Та й то навряд. А всякі буратіни типу Пецика - розходний матеріал.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
это который всё жалуется, что у него депутатская пенсия, т.к. "президентская" не предусмотрена? И пишет соотв. письмо каждому действующему президенту!
Влияния у него - 0.
А орден св.Станислава - обычный развод лохов на деньги за посвящение и атрибутику.
Я знаю лично пару неглупых, но которые повелись. Теперь стесняются даже вспоминать!
п.с.
так кто там «правит миром», кроме Кравчука? Хотелось бы знать. Для общего развития.
Да, желательно с обоснованием. А не фантазии.
погодшусь, шо пэця НІКОЛИ не був фігурою, яка вирішує "діла в глобальному масштабі",
останнім з президентів, шо найближче стояв до подібного "функціоналу" був папа Q
останнім з президентів, шо найближче стояв до подібного "функціоналу" був папа Q
нєдолго мучаться старушкам...
Нє, одні фантазії. Так що нічим порадувати не можу.главспец писав: ↑это который всё жалуется, что у него депутатская пенсия, т.к. "президентская" не предусмотрена? И пишет соотв. письмо каждому действующему президенту!
Влияния у него - 0.
А орден св.Станислава - обычный развод лохов на деньги за посвящение и атрибутику.
Я знаю лично пару неглупых, но которые повелись. Теперь стесняются даже вспоминать!
п.с.
так кто там «правит миром», кроме Кравчука? Хотелось бы знать. Для общего развития.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Судячи з того, як у Давосі ставляцця до Піні, успіхи папи Ку вельми скромні. Та й нафіга їм у клюб приймати замурзаних карманників?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а я уж было хотел удивиться: ну откуда такие знания глобальной политики?Sintez писав: ↑Нє, одні фантазії. Так що нічим порадувати не можу.главспец писав: ↑ это который всё жалуется, что у него депутатская пенсия, т.к. "президентская" не предусмотрена? И пишет соотв. письмо каждому действующему президенту!
Влияния у него - 0.
п.с.
И как там, у вас в Давосе?
Не, ну картинку мы все видим одинаковую, которую нам показывают.
Ещё «эксперты» поясняют как и чего.
Но вот почему-то мне кажется, что только реальный участник процесса может знать чего там внутри. Ну ещё обслуга, которая готовит сходняки.