Усім привіт!
Re: Усім привіт!
Так, звичайно, лише картинка. Плюс мій скромний досвід. Він мені підказує, що незважаючи на регулярно влаштовувані Пінею в Давосі халявні жрачки, він там ніхто й звати його ніяк. Але це лише мої домисли, єссно. Як же ще інакше, ги.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
так каким боком вся эта музыка к Кучме? Он, похоже, звёздной болезнью не страдает и не пытается надувать щёки на предмет влияния. Более того, заметь, даже не комментирует текущий момент! Забил на всё?
о, щодо платьожок! Чомусь всі педрюки уникають відповіді на запитання, що вони робитимуть, якщо презом стане Тимошенко і як і обіцяла знизить тарифи : зжеруть платіжки з меншими сумами, ніж виставляли педрогройсманди, заплатять по-старому, як накрутили педрогройсманди, чи таки заплатять як виставлено у платіжці
періодично вилазить з буди на ФУП, аби видати щось дуже "розумне" і як йому здається "дотепне", і знову до буди
Здебільшого розповідає, як він багато різних мов знає і обов"язково згадує що має дружину - раптом хтось не в курсі
на ФБ педроцтвує аж дим іде
та не буде вже ніякого зниження тарифів - НІ ПРИ КОМУ,
президент в Україні - це функція системи,
а система ця налаштована таким чином, шо відкатити до попередньої точки - як у системі Windows - не передбачено
президент в Україні - це функція системи,
а система ця налаштована таким чином, шо відкатити до попередньої точки - як у системі Windows - не передбачено
нєдолго мучаться старушкам...
Себто, ми, виборці - нолики, ніщо, і менше, ніж ніщо?
Президента нам, без нас, поставить система, і, вона ж, призначить тарифи, і ми нікуди з-під тих тарифів не вискочимо ???
Я вірно зрозумів, що нам пропонується один з варіантів паралітично - кататонічної безпорадності, скласти лапки і не ворушитися, бо нема сенсу заважати всесильній Системі ???
Це та Система, що в обісратих штанях хутко потікала літаками, хто куди, 2005-го і 2014-го років ???
Але, якщо Система надумала нас пограбувати, і награбоване вкрасти - то все одно, що Божа воля ???
Афігєть. А віддати вкрадене назад ??? Закон Моїсєя не дозволяє ???
Участь в голосуванні - є формою колаборації
злам системи теж не передбачає відкату,
після перелому 2014-го змінилися тарифи та курс банабаксу,
повернення до тих показників означає повернення в реалії системи на той час,
але це неможливо,
навіть у гамэриці 1000 у 50-х вже не є тою величиною у 2000-х,
повинні працювати інші економічні механізми,
тому любі обіцянки повернутися до тарифів станом 2015-й рік - не більш ніж цяцянки,
як і тупорилі відмазки іншої сторони, шо у нас найдешевші тарифи
але це неможливо,
тому любі обіцянки повернутися до тарифів станом 2015-й рік - не більш ніж цяцянки,
нєдолго мучаться старушкам...
не совсем так. Избиратели, будучи не биомассой, а хотя бы на 30% сообществом разумных особей, могли бы загнать в стойло любую власть...
Но это так, фантазии.
Меня смущает другое: канд.в президенты обещает, тарифы, пенсии и пр. Читаем Конституцию, там где про функции и полномочия Президента.
Вроде, никаким боком. От слова «совсем».
Тогда выходит, что будущий президент обещает то, чего не может? Или даёт понять, что будет неконституционно, в ручном режиме нагибать КМ и ВР?
Типа, для общей пользы...
- Pestilence
- Чефхелфер
Кстати с волками жить...кто у нас назначает прокурора и сбу? Так в чем же сложности найти большинство в ВР, если там рыльца в таком пушку, что ппц. Пусть не идут в депы те кто с пушком, и нагибать не получится.
Це дивлячись як ламать... І чи вистачить духу.rad писав: ↑ злам системи теж не передбачає відкату,
але це неможливо,

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Кандидат всьо может. Напримєр, призначити кума генпрокулолом. І без освіти.главспец писав: ↑28 лютого 2019, 11:08не совсем так. Избиратели, будучи не биомассой, а хотя бы на 30% сообществом разумных особей, могли бы загнать в стойло любую власть...
Но это так, фантазии.
Меня смущает другое: канд.в президенты обещает, тарифы, пенсии и пр. Читаем Конституцию, там где про функции и полномочия Президента.
Вроде, никаким боком. От слова «совсем».
Тогда выходит, что будущий президент обещает то, чего не может? Или даёт понять, что будет неконституционно, в ручном режиме нагибать КМ и ВР?
Типа, для общей пользы...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Щоб це не було фантазією, й потрібна загальна управлінська грамотність.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
я і без алкоголю депресую, і без КінгаPestilence писав: ↑Да ладно, то ты наверно давно алкоголь не употреблял при нынешней ситуации в стране. Попробуй и ужаснешься. Я почему-то вижу апокалипсис недалеко.
Вчора, у транспорті, кондуктор, великий, добродушний мужик, скаржився пасажирам на психологічний дискомфорт і депресняк. Втішали його всім колективом, уся задня площадка.

Я телевізор перестав дивитися. Кабалєвський і кераміка. Тільки Уес Монтгомері, і Джеррі Маліган.
- Віра
Телевізор то таке... від реалій не втечеш. Мене зараз хвилюють фальсифікації, які будуть під час виборів. Хочу справедливості. І мене хвилює деяка кількість людей, яких я раніше поважала, а вони продалися, стали п\б. Тварі безродні.
- Babasha
- Штучний інтелект
Чего уж... пора бы и привыкнуть. "Крепкие хозяйственники" однозначно не подарок, но каждый приход к власти в Украине "прозападных, демократичных реформаторов" - это же парад предательства, лицемерия, воровства и взяточнества на всех уровнях помноженный на обнищание как населения, так и имиджа страны.

Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Віра
Ну, Ющ не був зрадником, просто він виявився гидотною людиною, і це перекрило усі інші його чесноти.
Віра, Дріщ був солдатом військ КГБ, відповідно - проходив відбір, і на нього з 18 років було досьє у конторі. І я дуже далекий від мислі, що його просування у верхи було виключно завдяки видатним особистим якостям. Просто нікого іншого, на кого не було досьє - нагору не просували.
Це саме він протяг Йєнуковєджа в Прем'єри і забезпечив обрання в Президенти. Такого ж, як і сам, вербованого КГБ. Соупадєнійє? Не думаю..........

Це, також, і пояснення, чому так дружно вся шобла воює проти Юльки.
А так, да, людиною є гидотною.
точно!
А всеобщая медицинская грамотность позволит контролировать врачей-вредителей!
Ты видел трудящихся, желающих освоить «управленческую грамоту»? Ну, шо б бегали и искали платные курсы по этому предмету?
Прикинь, курсы по иностранным языкам есть. Даже по феншую и астрологии - есть. Платные. Значит востребованы. А по упр.грамоте?