Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

главспец

Re: Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

Повідомлення главспец » 02 березня 2019, 13:28

Нечай писав:
главспец писав: можем упростить: сколько % одногодков Сталина, проживающих в той же климатической зоне, умерших ненасильственной смертью, прожили более 75-ти лет?

А можно ещё проще - сделать выборку по Москве и области: покойники муж.пола, 1878г.р., умершие ненасильственно. Взять 1000чел., и пересчитать на длительность жизни. Сколько из них прожили дольше т.Сталина?
Да я уже понял, что вы не в теме. Как и положено главспецу.
ну я-то ладно, а вот «врач», утверждающий, что 75-ти летний дед, после тюрем, ссылок, подполья, двух войн, 30-ти лет сидячей работы, алкоголя и никотина, отсутствия физических нагрузок, никак не мог околеть от инсульта! И если бы его своевременно не «отравили», прожил бы ещё лет 75?

Sintez
Єретик

Re: Конституційний суд визнав неконституційною статтю , яка передбачає покарання за незаконне збагачення

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 13:35

Нечай писав:
vkhavr2 писав: \
Тобто, відсутність медичної картки з записами є доказом того, що всі "записи" там були "правильними"??? Ну-ну., шіздець яка аргументація.
Для тих, хто в танкє, пояснюю ще раз. Річ не в тому, "правильними" чи "не правильними" були там записи. Річ в тому, що якби товариша Сталіні дійсно лікував фельдшер, то в його медичній карті не було б ніяких записів і знищувати таку карту не мало б сенсу, бо вона б тільки підтвердила таке лікуваня. А якщо карти немає-значить, в ній було те, що не зоставляло каменя на камені від байки дєдушки Хрущова. Мені, як медику, видно, що офіційна версія смерті Сталіна-повна туфта. Наприклад, по ній виходить, що Сталіну за все життя зробили всього 4 кардіограмми-1 аж в 1926 році, а інші 3 на початку березня 1953-го року, коли він вже був в комі. Тобто главі СРСР за 27 років не зробили жодної ЕКГ? А нахуя тоді в "кремльовці" існувало відділення функціональної діагностики, яку очолювала всім відома Тимашук? Чим там лікарі займалися? Груші околачували та горобцям дулі крутили?

Далі ще цікавіше-описи останніх ЕКГ датовані 2 і 5 ЛИПНЯ(!!!) 1953 року! Це як прикажете у понімать? У 4-х місячного мертвяка ще серце билося? Або зняли в березні, а розшифровку зробили тільки в липні? І кому потрібна тоді така "розшифровка"? Тут відповідь може бути тільки одна-всі інші ЕКГ були знищені, бо не вкладалися в офіційну версію смерті Сталіна.

Або інший момент. Гуляє версія про гіпертонію у Йосипа Віссаріоновича. В принципі, все може бути, людина вже у віці, але знову ж таки, нема жодного письмового запису про цю хворобу. Проте відомо, що кожного року він їздив у Мацесту приймати сірко-водневі ванни для лікування своїх хворих суставів. Хоча гіпертоня являється противо- показанням для таких ванн, бо ті можуть ще більше підняти тиск і спричинити той же інсульт. Тому ЖОДЕН головний лікар санаторію не дав би дозволу на такі процедури. Бо краще піти на Колиму за відмову у лікуванні товариша Сталіна, ніж тебе поставлять до стінки за ВБИВСТВО товариша Сталіна. Але ж товариш Сталін теж був не пальцем роблений і навряд би став вимагати того, що може його вбити. Отже, маємо черговий фейк.
І таких фейків там дофіга. Тому я й кажу-вчіть справжню історію, а не хрущовські байки.
А їм справжня історія не потрібна, як і будь-яким іншим релігіозникам. Бо існують канони й догми, неусомнітєльні.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 02 березня 2019, 13:38

Sintez писав: А їм справжня історія не потрібна,
а это какая? И кто гарантирует?
Отравление Сталина, это версия или история?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 13:41

vkhavr2 писав:
Vollmer писав:
Величезна іллюзія. Неявність управління не означає його відсутності.

Ти маєш практику ІТ-бізнесу? Я свої перші угоди з продажу моїх програм та послуг уклав ще у 1990-му. І продовжував цю практику аж до виходу на пенсію. А мої сини продовжують мою справу. При відсутності будь-якого зовнішнього управління. Тому не треба мені триндіти про "неявне управляння".
Як це? Ти продаєш (припустимо, я вірю) що тобі заманецця, а не те, що замовнику треба? Чи як?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 13:45

vkhavr2 писав:
Sintez писав: Ну от "вам", тіпа "українцям" (пригожинського розливу) щойно купка жирних 3,14дорів смачно плюнула в морду (сабж). І які ваші "м'які" дії?

А як вам, дебілам вірунського розливу, постійне падіння впливу? На вірунів-дебілів плюють усі, а головне - ігнорують. Бо таким як ти нема чогозапропонувати людям - тільки 3.14здьож.
Тобто утерлися і все. Ясно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 13:57

M_M писав:
Sintez писав:

Ні. Тому й питаю. ЧОМУ в нинішній жопі винні саме "кухаркині діти", й хто ними не є. Як каже один тут перснаж, які "репери-координати"?
Sintez писав:
02 березня 2019, 08:30
Нє, нє, вопросом на вопрос і я вмію. Залишимо осторонь творчість Булгакова. Ібо його герої - художній вимисел, а кухарки були цілком реальні. Так хто ж "некухарки"? Імя©!

Спочатку було твердження. Риторичне, НМД.
Але відповідь мене трохи здивувала. Заперечення.
Оскільки це заперечення сумнівне, вирішив перевірити, чи дійсно Ви мали на увазі саме те, що сказали.
Де є "вопросом на вопрос" ? І де відповідь на моє запитання?

Щодо відповіді на питання - треба спочатку визначитись чи вживаємо алегорії, чи ні. Бо "кухарка" - така сама алегорія як і Шаріков.
Якщо Ви прагнете порозуміння, то відповідали б прямо на мої прямі питання. Натомість я отримую якісь викрутаси. Ібо Вам порозуміння не потрібне, а потрібно виклоупати якусь "компру" на мій "сталінізм".
Але мені все одно цікаво, тому продожимо. Аллора, Шаріков і "кухаркині діти" - зовсім не одне й те ж. Ібо якщо Шаріков і Преображенський - вимисел, то "кухаркині діти" були цілком реальними, і саме про них був відповідний секретний(!) циркуляр царського міністра, а не письменника.

То будемо далі вести нормальну ррзмову чи продовжувати викрутаси?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 02 березня 2019, 14:16

Сабж.
Востаннє редагувалось 02 березня 2019, 14:33 користувачем Нечай, всього редагувалось 1 раз.

Нечай

Повідомлення Нечай » 02 березня 2019, 14:16

Нечай писав: главспец post_id=68767 time= user_id=101]

ну я-то ладно, а вот «врач», утверждающий, что 75-ти летний дед, после тюрем, ссылок, подполья, двух войн, 30-ти лет сидячей работы, алкоголя и никотина, отсутствия физических нагрузок, никак не мог околеть от инсульта! И если бы его своевременно не «отравили», прожил бы ещё лет 75?
А ссылку можно, где я это "утверждаю"?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 14:27

oven писав: А чого такий кіпіш? Була стаття, нема статті - це щось змінило в нашій країні?
А що, зробити вигляд, що нічого не сталося?! Ні, ну можна. Влупили ж десятку Гені Дронову, ніякого бунту/революції, навіть не бібікнув ніхто...

Ще треба відмінити статтю 115 КК! Гулять так гулять!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 02 березня 2019, 14:28

Нечай писав:
Нечай писав: главспец post_id=68767 time= user_id=101]

согласен, некорректно выписано, приношу свои извинения. Вы утверждаете, что Сталин был отравлен, т.к., следов инсульта (документальных), как бы нет. Кроме официальной версии.
Но нет и никаких доказательств отравления, кроме конспирологической версии.
А в реале есть (был): 75-ти летний дед, после тюрем, ссылок, подполья, двух войн, 30-ти лет сидячей работы, алкоголя и никотина, отсутствия физических нагрузок!
И в этом случае обычный инсульт более экзотичен, чем отравление самого охраняемого тела страны?!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 14:32

Нечай писав:
главспец писав: ок.
Вводные объективные:
старик(извините, оч.пожилой чел.), 75лет, тюрьмы, ссылки, две войны, образ жизни нездоровый, алкоголь, никотин, сидячая работа, режим полуночной.
Предположения:
ввиду отсутствия документов (медицинской карты), их три-
- был физически идеально здоров, в медицине просто не нуждался
- регулярно проходил диспансеризацию, получал необходимое лечение и профилактику
- не заморачивался своим здоровьем, не делал из него культа, врачам-вредителям не доверял.

п.с.
интересно, по статистике, его ровесники в одном климатическом регионе, умершие ненасильственной смертью, средняя продолжительность жизни?
Намного больше 75-ти?
А вы знаете. как высчитывалась и высчитывается средняя продолжительность жизни? Вот, к примеру в начале 20-го века средняя продолжительность жизни в Европейской России для женщин была немногим более 31 года, для мужчин – 29 лет. На территории Украины и Белоруссии эти цифры были чуть выше – 36 лет и 37 лет для женщин, а также 35 и 37 лет для мужчин. И о чём это может говорить? О том, что люди действительно жили так мало?
Дуже багато малечі мерло через 3,14 з медициною, зокрема з акушерством. А за "одиницю" скоріш за все рахували.

Є брехня, є велика брехня, а є статистика©. Котра, при потребі, нарахує все, що замовлять.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 02 березня 2019, 14:35

Sintez писав: Влупили ж десятку Гені Дронову, ніякого бунту/революції, навіть не бібікнув ніхто...
Точно! Я тебе больше скажу: на каждом перекрёстке я вижу одного-двух «дроновых», рвущих на жёлтый! И большинство - на модных машинах!
Лично я теперь выжидаю секунду после загорания зелёного, пусть гарантированно зафиксирует камера.

главспец

Повідомлення главспец » 02 березня 2019, 14:40

Sintez писав:
Нечай писав:
А вы знаете. как высчитывалась и высчитывается средняя продолжительность жизни? Вот, к примеру в начале 20-го века средняя продолжительность жизни в Европейской России для женщин была немногим более 31 года, для мужчин – 29 лет. На территории Украины и Белоруссии эти цифры были чуть выше – 36 лет и 37 лет для женщин, а также 35 и 37 лет для мужчин. И о чём это может говорить? О том, что люди действительно жили так мало?
Дуже багато малечі мерло через 3,14 з медициною, зокрема з акушерством. А за "одиницю" скоріш за все рахували.

Є брехня, є велика брехня, а є статистика©. Котра, при потребі, нарахує все, що замовлять.
согласен!
Поэтому предложил:
главспец писав: упростить: сколько % одногодков Сталина, проживающих в той же климатической зоне, умерших ненасильственной смертью, прожили более 75-ти лет?

А можно ещё проще - сделать выборку по Москве и области: покойники муж.пола, 1878г.р., умершие ненасильственно. Взять 1000чел., и пересчитать на длительность жизни. Сколько из них прожили дольше т.Сталина?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 14:46

А навіщо тоді знищувати мед карту? І не лише її, історики більш-менш неупереджені офігєвають від "вичищеності" всього, що стосуєцця 1953 року, щодо Сталіна й Берії.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 02 березня 2019, 14:56

Sintez писав: Якщо Ви прагнете порозуміння, то відповідали б прямо на мої прямі питання. Натомість я отримую якісь викрутаси. Ібо Вам порозуміння не потрібне, а потрібно виклоупати якусь "компру" на мій "сталінізм".
Але мені все одно цікаво, тому продожимо. Аллора, Шаріков і "кухаркині діти" - зовсім не одне й те ж. Ібо якщо Шаріков і Преображенський - вимисел, то "кухаркині діти" були цілком реальними, і саме про них був відповідний секретний(!) циркуляр царського міністра, а не письменника.

Тобто замість відповіді на питання отримую звинувачення у відсутності бажання порозуміння. Такий собі товстий натяк на те. що порозуміння бажає тільки одна (свята) сторона диалогу, інша шукає тільки викрутасів та приводів для наїздів. "Шаріков", "кухарки" та "кухаркині діти" - це три терміни. Кожен є алегорією. Якщо не помітили, Ви вже самі відповіли на своє запитання. "Кухарки" не є єдиною групою населення, Ви самі окреслили ще одну групу, тобто "кухаркіни діти".
Моє питання (на яке відповіді все одно нема) стосується визначення предмету діалогу. Бо вже очевидно, що під "кухаркою" ми розуміємо зовсім різне. А відповідь базується саме на визначеннях, системах виміру. Бо відповідь у одній системі не обов'язково є правильною в іншій.

P.S. Мене не цікавить компра на совок та його керманичів як зброя чи можливість наїзду на когось. Це аж ніяк не змінить історію. Хіба що трохи дивує Ваше позитивне ставлення до тих, хто напряму причетний до негараздів Вашої власної родини. Це більше схоже на азіатчину (країна понад усе) ніж на західні уявлення (родина понад усе). Але це Ваш особистий вибір, Ваш особистий простір, з Вашою особистою системою виміру добра та зла. Я тільки вивчаю системи вимірів, колекціоную аргументи. Надії на те, що хоча б хтось змінить кут зору завдяки якомусь діалогу на форумі, в мене нема. Для зміни світогляду потрібні реальні потрясіння, зіткнення з реаліями. Або хоча б бажання зрозуміти опонентів, після чого порівняння світоглядів може спричинити деякі зміни у власному баченні світу. Намагання зробити це з іншим силоміць викличе тільки протидію.

главспец

Повідомлення главспец » 02 березня 2019, 14:58

Sintez писав: А навіщо тоді знищувати мед карту? І не лише її, історики більш-менш неупереджені офігєвають від "вичищеності" всього, що стосуєцця 1953 року, щодо Сталіна й Берії.
Версия: для того, чтобы запустить легенду отравления!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 15:17

M_M писав:
Sintez писав: Якщо Ви прагнете порозуміння, то відповідали б прямо на мої прямі питання. Натомість я отримую якісь викрутаси. Ібо Вам порозуміння не потрібне, а потрібно виклоупати якусь "компру" на мій "сталінізм".

Тобто замість відповіді на питання отримую звинувачення у відсутності бажання порозуміння. Такий собі товстий натяк на те. що порозуміння бажає тільки одна (свята) сторона диалогу, інша шукає тільки викрутасів та приводів для наїздів. "Шаріков", "кухарки" та "кухаркині діти" - це три терміни. Кожен є алегорією. Якщо не помітили, Ви вже самі відповіли на своє запитання. "Кухарки" не є єдиною групою населення, Ви самі окреслили ще одну групу, тобто "кухаркіни діти".
Моє питання (на яке відповіді все одно нема) стосується визначення предмету діалогу. Бо вже очевидно, що під "кухаркою" ми розуміємо зовсім різне. А відповідь базується саме на визначеннях, системах виміру. Бо відповідь у одній системі не обов'язково є правильною в іншій.

P.S. Мене не цікавить компра на совок та його керманичів як зброя чи можливість наїзду на когось. Це аж ніяк не змінить історію. Хіба що трохи дивує Ваше позитивне ставлення до тих, хто напряму причетний до негараздів Вашої власної родини. Це більше схоже на азіатчину (країна понад усе) ніж на західні уявлення (родина понад усе). Але це Ваш особистий вибір, Ваш особистий простір, з Вашою особистою системою виміру добра та зла. Я тільки вивчаю системи вимірів, колекціоную аргументи. Надії на те, що хоча б хтось змінить кут зору завдяки якомусь діалогу на форумі, в мене нема. Для зміни світогляду потрібні реальні потрясіння, зіткнення з реаліями. Або хоча б бажання зрозуміти опонентів, після чого порівняння світоглядів може спричинити деякі зміни у власному баченні світу. Намагання зробити це з іншим силоміць викличе тільки протидію.
Окей, я не поспішаю. Давайте прчнемо з початку. Як пояснення жалюгідного сьогоднішнього стану Ви навели перебрехану псевдоцитату Леніна , мовляв "кухарка може управляти державою". Також, було написато, що у негараздах сьогоднішніх винні "кухаркині діти", котрі управляли й управляють. Так? Чи ні?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 02 березня 2019, 15:18

главспец писав:
Нечай писав:
согласен, некорректно выписано, приношу свои извинения. Вы утверждаете, что Сталин был отравлен, т.к., следов инсульта (документальных), как бы нет. Кроме официальной версии.
Но нет и никаких доказательств отравления, кроме конспирологической версии.
А в реале есть (был): 75-ти летний дед, после тюрем, ссылок, подполья, двух войн, 30-ти лет сидячей работы, алкоголя и никотина, отсутствия физических нагрузок!
И в этом случае обычный инсульт более экзотичен, чем отравление самого охраняемого тела страны?!
Ну вот это уже ближе к истине. Конечно, у 74-летнего человека вполне мог быть инсульт, тем более. что в последние годы он работал очень мало, в основном лечился на курортах. Основную работу выполняли его соратники. И, естественно, прямых доказательств отравления нет и быть не может по одной простой причине-их никто не искал. Но даже у следователей есть такое выражение "качать на косвенных"-то есть часто, если не было прямых улик, удавалось расколоть преступника используя косвенные. А тут таких вагон и маленькая тележка.

Про ЭКГ и медкарту я уже писал. Теперь что касается лечения. Официальный диагноз у Сталина-геморрагический инсульт. Ок. Первый вопрос-почему его не перевели в клинику, где ему можно было оказать полноценное лечение, а лечили на даче? По описаниям он был вполне транспортабельный. Второе-у Сталина были множественные кровотечения в желудке и кишечнике, что абсолютно не характерно для инсульта. Третье-была увеличена печень, +4 см, что опять же, для инсульта не характерно. Не буду всё перечислять, но клиника больше всего была похожа на отравление антикоагулянтами-дикумарином или варфарином.

Теперь лечение. Геморрагический инсульт практически всегда бывает на фоне повышенного АД. Поэтому тактика лечения простая, как хозяйственное мыло-мы вводим препараты, повышающие свёртываемость крови, что-то вроде витамина К, аминокапронки, препаратов кальция и параллельно снижаем давление. А вот как лечат Сталина, ну скажем 3 марта:вводят регулярно камфору(в 4.15, в 5.00 и в 7.30, в 14.00, 16.30, 20.00, 23.30). Ночью и днем 4 марта введение камфоры продолжается (0.15, 0.20, 7.30, 11.30, 15.00, 21.35). Одновременно применялся кофеин (0.25, 1.45, 3.50, 6.25, 13.20, 15.05, 15.40). Цититон вводился в 9.00 (с кардиазолом), в 15.50, 16.05. В 18.30 введено 400 мл глюкозы подкожно. Камфора, цититон, кордиазол и кофеин-это аналептики, которые повышают АД и стимулируют дыхательный центр. И это при АД 220/120?! Причём вводится сразу ЧЕТЫРЕ препарата!!! Это уже контрольный в голову. Мало того, любой студент знает, что масляные растворы той же камфоры рассасываются минимум через 6 часов, и такое частое введение приводит к её токсическому эффекту. И на хера вводить 400 мл глюкозы подкожно, если можно ввести её внутривенно? Потому как введение такой дозы подкожно даёт сильнейшую боль и может привести к болевому шоку. Даже если человек без сознания, болевые импульсы всё-равно идут в головной мозг. Да, чуть не забыл, 2 марта Сталину было поставлено 14 пиявок, что категорически противопоказано при ЛЮБЫХ кровотечениях, в том числе при геморрагическом инсульте. Да любой студент-медик за такое "лечение" получил бы "двойку" и был бы оставлен на второй год.
Как говорится, умному достаточно, даже какой-нибудь районный следователь по такой информации мог с чистой душой возбудить уголовное дело по факту умышленного убийства. Если бы. конечно, ему это разрешили.

главспец

Повідомлення главспец » 02 березня 2019, 15:20

Нечай писав: Да любой студент-медик за такое "лечение" получил бы "двойку" и был бы оставлен на второй год.
Как говорится, умному достаточно, даже какой-нибудь районный следователь по такой информации мог с чистой душой возбудить уголовное дело по факту умышленного убийства. Если бы. конечно, ему это разрешили.
врачи-вредители? Чего ж они так лоханулись и оставили все следы неправильного лечения? Документальные!

п.с.
и это на фоне уничтожения мед.карты...
Востаннє редагувалось 02 березня 2019, 15:26 користувачем главспец, всього редагувалось 2 разів.

Нечай

Повідомлення Нечай » 02 березня 2019, 15:25

главспец писав:
Нечай писав: Да любой студент-медик за такое "лечение" получил бы "двойку" и был бы оставлен на второй год.
врачи-вредители? Чего ж они так лоханулись и оставили все следы неправильного лечения? Документальные!
А вы не догадываетесь? Ту только два ответа может быть-либо вы опять, по своему обыкновению, дуркуете, либо с вас такой же главспец, как с Порошенка-президент. Как же вы могли руководить, не понимая элементарного?!

Відповісти