не хамите, любезный!
Мед.карту уничтожили, а протокол лечения оставили... Для конспирологов?
не хамите, любезный!
Леніну не треба було докладно розжовувати, про яку "кухарку" йшла мова, тоді його всі розуміли:"Шаріков", "кухарки" та "кухаркині діти" - це три терміни. Кожен є алегорією. Якщо не помітили, Ви вже самі відповіли на своє запитання. "Кухарки" не є єдиною групою населення, Ви самі окреслили ще одну групу, тобто "кухаркіни діти".

Що системи координат у нас різні, це факт. Ви, напримєр, допускаєте існування "корисної брехні", я ні. Ви вважаєте, що одна людина може ЧЕСНО "заробляти" в кілька тисяч разів більше за іншу, я вважаю це неможливим. Врешті, судячи з "кухпрочного" спору, Ви розділяєте людей на касти, я ні. Насправді, порозуміння знайти важко. Єдиний шлях, нмд - зпиратися на практику, котра є універсальним критерієм істини.Моє питання (на яке відповіді все одно нема) стосується визначення предмету діалогу. Бо вже очевидно, що під "кухаркою" ми розуміємо зовсім різне. А відповідь базується саме на визначеннях, системах виміру. Бо відповідь у одній системі не обов'язково є правильною в іншій.

Вам лише так здаєцця. Просто у нас різні оцінки минулого, я дивлюся на причини, Ви - на наслідки.. Хіба що трохи дивує Ваше позитивне ставлення до тих, хто напряму причетний до негараздів Вашої власної родини.

А Ви не допускаєте, що обидві доктрини є ідіоцькими?Це більше схоже на азіатчину (країна понад усе) ніж на західні уявлення (родина понад усе). Але це Ваш особистий вибір,

Для зміни світогляду мені достатньо всього-навсього нової інформації, котра краще пояснює реальність, аніж попередня "система координат", З усім іншим загалом згоден - силоміць неможливо змінити світогляд.Ваш особистий простір, з Вашою особистою системою виміру добра та зла. Я тільки вивчаю системи вимірів, колекціоную аргументи. Надії на те, що хоча б хтось змінить кут зору завдяки якомусь діалогу на форумі, в мене нема. Для зміни світогляду потрібні реальні потрясіння, зіткнення з реаліями. Або хоча б бажання зрозуміти опонентів, після чого порівняння світоглядів може спричинити деякі зміни у власному баченні світу. Намагання зробити це з іншим силоміць викличе тільки протидію.

логично, ну значит Вы никогда никого не лечили, если строите такие кривые умозаключения!
Обидві "доктрини" дуже поширені в природі. Наявність обох в межах однієї популяції теж не є привілеєм хомо сапієнс. Обидві мають свої плюси, мінуси та логіку. Як правило, друга притаманна більш розвинутим системам, хоча існують виключення. По змісту близько до конкуренції кількість vs якість.
А я подожду пока. Может, кто другой ответит, ну тот же Синтез. если нет-отвечу сам. Кстати, Синтез уже ответил на тот вопрос, на который вы не ответили-такая низкая средняя продолжительность жизни в России получалась в основном из-за высокой детской смертности. Из ста родившихся до 1 года умирало 24, а до 10 лет доживало-20-30 человек.
нас интересует не средняя вообще, поэтому я уточнил:Нечай писав: ↑А я подожду пока. Может, кто другой ответит, ну тот же Синтез. если нет-отвечу сам. Кстати, Синтез уже ответил на тот вопрос, на который вы не ответили-такая низкая средняя продолжительность жизни в России получалась в основном из-за высокой детской смертности. Из ста родившихся до 1 года умирало 24, а до 10 лет доживало-20-30 человек.
Вы, типа, не заметили?!главспец писав: ↑ можем упростить: сколько % одногодков Сталина, проживающих в той же климатической зоне, умерших ненасильственной смертью, прожили более 75-ти лет?
А можно ещё проще - сделать выборку по Москве и области: покойники муж.пола, 1878г.р., умершие ненасильственно. Взять 1000чел., и пересчитать на длительность жизни. Сколько из них прожили дольше т.Сталина?
Не заметил, потому как высчитывается она не так.главспец писав: ↑нас интересует не средняя вообще, поэтому я уточнил:Нечай писав: ↑ А я подожду пока. Может, кто другой ответит, ну тот же Синтез. если нет-отвечу сам. Кстати, Синтез уже ответил на тот вопрос, на который вы не ответили-такая низкая средняя продолжительность жизни в России получалась в основном из-за высокой детской смертности. Из ста родившихся до 1 года умирало 24, а до 10 лет доживало-20-30 человек.Вы, типа, не заметили?!главспец писав: ↑ можем упростить: сколько % одногодков Сталина, проживающих в той же климатической зоне, умерших ненасильственной смертью, прожили более 75-ти лет?
А можно ещё проще - сделать выборку по Москве и области: покойники муж.пола, 1878г.р., умершие ненасильственно. Взять 1000чел., и пересчитать на длительность жизни. Сколько из них прожили дольше т.Сталина?
Adjuster писав: ↑ По пиці. Нахабній свинячій пиці!
Україну попередили про скасування безвізу через амністію корупціонерам
Рішення Конституційного суду, який скасував статтю про незаконне збагачення, порушило ряд міжнародних зобов’язань України. Не виключено, що в результаті буде замороженим безвізовий режим з Євросоюзом та співпраця із МВФ.
Про це йдеться у заяві представництва Transparency International в Україні. В організації констатували, що це рішення суду фактично дає держслужбовцям можливість легалізувати незаконні статки, та нищить сам сенс електронного декларування посадовців через відсутність кримінальної відповідальності за незаконне збагачення. Також втратять сенс норми щодо покарання зумисного декларування неправдивої інформації, бо корупціонерам вже не буде необхідності приховувати статки.
При чому це руйнівне для боротьби із корупцією рішення КС є незворотним, бо за законодавством є обов’язковим, остаточним і не може бути оскаржене. У Transparency International закликали українську владу негайно запропонувати вихід із цієї ситуації, інакше Україну чекають серйозні наслідки.
Якщо системні законодавчі проблеми в Україні не буде вирішено і справи про незаконне збагачення залишаться без розгляду, значна кількість антикорупційних досягнень в державі стануть марними… Справи чиновників, звинувачених у корупції, необхідно розслідувати, а верховенство права має бути відновлено. Якщо рішення знайдено не буде, є всі шанси, що безвізовий режим з ЄС та фінансова допомога МВФ будуть заморожені, а це в свою чергу загрожуватиме економічному розвитку країни
— Делія Феррейра Рубіо, голова правління Transparency International
Нагадаємо, 26 лютого Конституційний суд України фактично амністував корупціонерів, скасувавши кримінальну відповідальність за незаконне збагачення чиновників, визнавши неконституційною відповідну статтю 368-2 КК. Судді посилалися на те, що стаття порушує презумпцію невинуватості, а доводити незаконність доходів повинна сторона звинувачення.
У зв’язку з рішенням суду Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура закриють усі кримінальні справи про незаконне збагачення.
Тим часом, у ЄС не виявили підстав для скасування відповідальності за незаконне збагачення в Україні.
А у якого роду/виду "в природі" настільки ж ррзвинений обмін інформацією так, як у людей? Може, я неправильно висловився - декларуввння верховенства одного над іншим і ПРОТИСТАВЛЕННЯ одного іншому є ідіотизмом. І реально розвинуті суспільства вміють гармонійно розвивати й поєднувати як "країну", так і "родину". Ібо, нагадаю, ще давні греки називали того, кому "сім'я понад усе", просто ідіотом.M_M писав: ↑Обидві "доктрини" дуже поширені в природі. Наявність обох в межах однієї популяції теж не є привілеєм хомо сапієнс. Обидві мають свої плюси, мінуси та логіку. Як правило, друга притаманна більш розвинутим системам, хоча існують виключення. По змісту близько до конкуренції кількість vs якість.
А справжні "ідіоцькі" системи не виживають. "Геніальні" системи теж іноді можуть зникнути завдяки обставинам. Таке життя.

Управління айтішниками - це видача їм замовлень і оплата їх. Ти нвстільки тупий, що цього не розумієш? "Некерованим" ти був би, якби САМ ставив собі задачі й САМ же їх вирішував.

Хто б сумнівався.Буду.

Нечай писав: ↑Ну то. шо ви балабол, як і положено справжнім українським поцреотам-то вже знає весь світ. Ви можете як завгодно називати Сталіна і надувати щоки, але це не відміняє того факту, що Сталін був людиною, яка вирішувала проблеми, а ви-та, яка їх тільки створює. Він зробив з гівна конфету. а ви з конфети-гівно. Ви отримали нормальну країну, в якій МОЖНА були жити і яка потребувала невеличкої модернізації. Ви, з вашим "розумом", перетворили її в Руїну, в уйобіще. з якого тікають нормальні люди, де розвалене все, що можна і яка навіть вже власні території не може втримати. Нинішня влада-то є мародери, які з агонуючої держави тягнуть все, що можна, зосталось продати тільки землю і Україна як держава просто зникне. От вам і зосталось тільки гавкати на людину. яка померла ще за 40 років до початку вашого "правління", бо більше ви ні на що не здатні.vkhavr2 писав: ↑ Для тих, хто в дупі - ще раз: відсутність картки як доказ того що там були "потрібні" записи. Паранойя та дебілізм триумфують! Світовий уряд жидомасонів вбив сраліна! Ну і хєр з ним!На цю тему амери зняли гарну комедь, яка так і називається: "Смерть сраліна". Жив сралін гопирем і помер аналогічно!