Два дурдоми старий &новий...
Два дурдоми старий &новий...
Я ще був на війні коли стався розподіл ДД . Хто коротенько може пояснити чому так сталося?
Я присутній на обох ,і складається враження що старий ДД усерається за порошенка , а новий за Юлю... А як відомо змії різного роду в одному кублі не вживаються ... Це причина розподілу чи ні ?? Правильно мислю чи як ???
Я присутній на обох ,і складається враження що старий ДД усерається за порошенка , а новий за Юлю... А як відомо змії різного роду в одному кублі не вживаються ... Це причина розподілу чи ні ?? Правильно мислю чи як ???
Смерть російським окупантам !!
- Pestilence
- Чефхелфер
Re: Два дурдоми старий &новий...
То ви ж за правду типу, ото й розбирайтесь, бо ми тут кубло змій
- Babasha
- Штучний інтелект
Ой! Хозяйва старого ДД объявили о закрытии форума и попросили всех собрать манатки и покинуть помещение в течении недели. Потом пошли на попятную - типа "шютка юмора" и вообще 1 апреля на носу... Ну, а народ то уже разбежался. Я как все - тут вкуснее тем более кормят, а там осталось три с половиной упоротых порохобота и налеты Виры как совести на них (хотя она с друзяками и подружайками старый форум то и довели до такого закономерного итога).
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Sarmat писав: ↑ Я ще був на війні коли стався розподіл ДД . Хто коротенько може пояснити чому так сталося?
А на квадратному вже спитав, шослучілося?
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Розповідати довго.
Якщо коротко: порохобот шрайк вирішив змінити юльківську направленість форуму на чёколядну. Приводом (організованим) став лист-скарга господарю ДД такого собі товстого добряка, націоналіста, а як виявилось - гидотного порохобота Ричі. Надумана причина - форум прийняв антисемітську направленість, і тому його треба було прикрити. Прикрили. Ми створили групу в ФБ, організувались та зробили свій ДД-клюб, дякуючи Пестілєнсе. Потім Растаманчик пропонував нам "повернутись і модером призначити того, кому усі довіряють - Пестілєнсе". Але усі вирішили не повертатись.
Скажу чесно: я би хотіла тоді повернутись, бо 11 років на ДД багато значили....
Якщо коротко: порохобот шрайк вирішив змінити юльківську направленість форуму на чёколядну. Приводом (організованим) став лист-скарга господарю ДД такого собі товстого добряка, націоналіста, а як виявилось - гидотного порохобота Ричі. Надумана причина - форум прийняв антисемітську направленість, і тому його треба було прикрити. Прикрили. Ми створили групу в ФБ, організувались та зробили свій ДД-клюб, дякуючи Пестілєнсе. Потім Растаманчик пропонував нам "повернутись і модером призначити того, кому усі довіряють - Пестілєнсе". Але усі вирішили не повертатись.
Скажу чесно: я би хотіла тоді повернутись, бо 11 років на ДД багато значили....
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
О, поки я збиралася з думками, Бабаша пояснив.
Бабаша, так, я періодично намагалась донести до них лише ФАКТИ, але у них очі зашорені срібниками. Гидоти продажні.
Бабаша, так, я періодично намагалась донести до них лише ФАКТИ, але у них очі зашорені срібниками. Гидоти продажні.
Я хоч і опонент Пестілєнсе, але людина він порядна, був би не найгіршим модером.Віра писав: ↑ Розповідати довго.
Скажу чесно: я би хотіла тоді повернутись, бо 11 років на ДД багато значили....![]()
- Амосенко Олег
Вище уже написали чому.
Я за новий ФДД, на старому немає чого робити.
А чекати поки знову моча ще щось стукне Шрайку в голову
і він старий форум знову закриє не збираюся.
тут народ більш цікавий,
хоча декого - типа Віри - так і муляє до стінки поставити
хоча декого - типа Віри - так і муляє до стінки поставити
нєдолго мучаться старушкам...
І де "новий усераєцця за Юлю"? Це в тому сенсі, що не признають Толяна Мостового умом, чєстю і так далі?Sarmat писав: ↑ Я ще був на війні коли стався розподіл ДД . Хто коротенько може пояснити чому так сталося?
А так - все вище описали загалом вірно. Шрайк думав, що якшо має кнопку, то Бога за бороду тримає. Але вийшло зовсім не так, як йому здуру здавалося.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
+1Амосенко Олег писав: ↑ Вище уже написали чому.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
з часом форуми мають ваду - починают гнити,
і з цим буде теж саме
і з цим буде теж саме
- Pestilence
- Чефхелфер
Все зависит от форумчан. Будете тут присутствовать - выборы модератора не пропустите, а будете заходить раз в полгода, то и все будет проходить без вашего участия. Сам я не планирую вмешиваться в работу форума, разве что к власти тут придут прокацапские силы. Форумы не то что гниют, они отмирают как класс. Молодежь в соцсетях сидит, хотя мне лично их формат не нравится, серьезные обсуждения там не предусмотрены самой конструкцией.
ні, то сусід має рацію, а пан має кулемет!.. (с)
до речі, покійний тесть був доктором біологічних наук,
на гівні (як продуктом гниття) добре знався
я проти виборів модератора,Pestilence писав: ↑ Все зависит от форумчан. Будете тут присутствовать - выборы модератора не пропустите, а будете заходить раз в полгода, то и все будет проходить без вашего участия.
старий дурдом саме це і згубило,
як би не відносилися до шрайка - це його дітище