Пристрасті по митрополиту Української Помісної Церкви.
-
Білокура Бєстія
Re: Пристрасті по митрополиту Української Помісної Церкви.
Я не панімаю, що там у вас змінилось в платьожках? Я оплачую газ, електроенергію і вивезення сміття. В хаті в мене 22°с, електрики палю нємєряно(3 фази, 2-тарифний. Зварювальні апарати, і прочя х-ня. Макс 3000 гривень за все. Скільки ви заробляєте, що вам такі цифри непідйомні? Може у вас ліфт, вертольот, метро в підвалі?
- Babasha
- Штучний інтелект
Киев, ул. Анны Ахматовой 31, средний этаж, двушка - отопление за январь 4200 грн, только отопление без всего отальногоБілокура Бєстія писав: ↑ Я не панімаю, що там у вас змінилось в платьожках? Я оплачую газ, електроенергію і вивезення сміття. В хаті в мене 22°с, електрики палю нємєряно(3 фази, 2-тарифний. Зварювальні апарати, і прочя х-ня. Макс 3000 гривень за все. Скільки ви заробляєте, що вам такі цифри непідйомні? Може у вас ліфт, вертольот, метро в підвалі?
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
-
Білокура Бєстія
Може це в тебе якась елітна нєдвіжимость, я ж не знаю. В мене свій котел, і він не може спалити газу аж на 4 тишчі. Апять же, я не грію підвал і клумби на вулиці, в мене вікна сучасні, з двокамерним склопакетом і к-склом, металеві двері, які мають 2 контури ущільнювачів, хата утеплена. Лічильники, шо нємаловажно. Ти ж делегував свій обов'язок рахувати, скільки коштує компенсація твоїх тепловтрат, мусиш довіряти тому, хто це робить за тебе.
Білокура Бєстія писав: ↑ Я не панімаю, що там у вас змінилось в платьожках? Я оплачую газ, електроенергію і вивезення сміття. В хаті в мене 22°с, електрики палю нємєряно(3 фази, 2-тарифний. Зварювальні апарати, і прочя х-ня. Макс 3000 гривень за все. Скільки ви заробляєте, що вам такі цифри непідйомні? Може у вас ліфт, вертольот, метро в підвалі?
Про схему оподаткування народонаселення через ціну газу - ще не чув? Тебе від таких новин, спеціально, оберігають? А ще пєціки планують здорожчання електрики.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Білокура Бєстія писав: ↑ Може це в тебе якась елітна нєдвіжимость, я ж не знаю. В мене свій котел, і він не може спалити газу аж на 4 тишчі. Апять же, я не грію підвал і клумби на вулиці, в мене вікна сучасні, з двокамерним склопакетом і к-склом, металеві двері, які мають 2 контури ущільнювачів, хата утеплена. Лічильники, шо нємаловажно. Ти ж делегував свій обов'язок рахувати, скільки коштує компенсація твоїх тепловтрат, мусиш довіряти тому, хто це робить за тебе.
Ага, і газ тобі підгоняють спеціальний, висококалорійний, нерозбодяжений, не то, що середньому пересічному манюпасу.
- Babasha
- Штучний інтелект
ага - прям элитная двушка там капец))) обычная киевская многоэтажка в обычном пролетарском районе...Білокура Бєстія писав: ↑ Може це в тебе якась елітна нєдвіжимость, я ж не знаю. В мене свій котел, і він не може спалити газу аж на 4 тишчі. Апять же, я не грію підвал і клумби на вулиці, в мене вікна сучасні, з двокамерним склопакетом і к-склом, металеві двері, які мають 2 контури ущільнювачів, хата утеплена. Лічильники, шо нємаловажно. Ти ж делегував свій обов'язок рахувати, скільки коштує компенсація твоїх тепловтрат, мусиш довіряти тому, хто це робить за тебе.
фото ниже...
ну и это... ты ж соизмерь размер средней украинской (а не только киевской) зп и пенсии с 3000 грн комуналки хаты в утепление и поддержание которой ты я вижу тоже нехило вложился... ну и в след. отопительный сезон, не забывай, уже не 3000 то будет
- Вкладення
-
- 63296.jpg (44.88 Кіб) Переглянуто 2639 разів
-
Білокура Бєстія
Я не думаю, що в мене газ спеціальний. Такий як у всіх. Це не залежить від мене. Як і погода. Але все, що залежить я контролюю і направляю, а не плАчю від зубожіння.
Ну, трохи грошей я потратив, але це ж моя хата. В будь якому випадку вона коштує більше ніж двушка в кійові. І подвір'я в мене власне а не прахадной двор.
Ну, трохи грошей я потратив, але це ж моя хата. В будь якому випадку вона коштує більше ніж двушка в кійові. І подвір'я в мене власне а не прахадной двор.
-
Білокура Бєстія
І зарплати в мене нема. В мене прибуток від надання послуг
- Pestilence
- Чефхелфер
Мне как-то грех сильно жаловаться, я отказался от отопления газом, хоть и нормально сейчас зарабатываю. Но большинство из местных работает у нас в поселке за 4000. Или на сахзвод недалече за 4500. Кто не хочет - ездит кажный день в Киев - 60км туда - 60км обратно, как я понял большинство работяг там получают 8000грн минус дорога. Это речь о муж. части населения. Женщинам сложнее. То ты думаешь что 3000 не много?Білокура Бєстія писав: ↑ Макс 3000 гривень за все
Бесят слегка уродцы, которые сегодня чуть на следующую жердочку и перья в растопырку
- Babasha
- Штучний інтелект
Молодец! Поздравляю... у Петра Алексеевича, я думаю, ЗП вообще совсем не основной доходБілокура Бєстія писав: ↑ І зарплати в мене нема. В мене прибуток від надання послуг
А обычный манюпас - вот он https://podrobnosti.ua/2219762-zarplaty ... tinge.html с 190 ойро на январь 2018... бери калькулятор и считай
- Babasha
- Штучний інтелект
60 км от Киева... 4000-8000 грн - НДА!Pestilence писав: ↑Мне как-то грех сильно жаловаться, я отказался от отопления газом, хоть и нормально сейчас зарабатываю. Но большинство из местных работает у нас в поселке за 4000. Или на сахзвод недалече за 4500. Кто не хочет - ездит кажный день в Киев - 60км туда - 60км обратно, как я понял большинство работяг там получают 8000грн минус дорога. Это речь о муж. части населения. Женщинам сложнее. То ты думаешь что 3000 не много?Білокура Бєстія писав: ↑ Макс 3000 гривень за все
- Pestilence
- Чефхелфер
Ну я в платежки не заглядываю, так по разговорам понял что в радиусе 20 км 4 тыщи это предел для мужика, в БЦ тыщ 6 можно, а в Киев сосед ездит за 8000. На лентяя вроде не похож, такой чувак хозяйственный работяга.
И вот думаю, если мои возможности зарабатывать вдрух поламаются, то как я в 49 найду работу, хоть в столице хоть у себя? А если не найду, то мне замерзнуть? Опять же здоровье, если заболеть то ни отопиться ни лечиться.
Чуваки все продумали. Если честно я не понимаю откуда берутся недопалки типа ББ, что имеют совесть их поддерживать
- Babasha
- Штучний інтелект
шо поделать... у дураков ДУРИКОВ и мысли сходятся... сам тут задумался о социальной собственой защищенности недавно... так сказать, а поди как шо?! Грустно и печально все этоPestilence писав: ↑Ну я в платежки не заглядываю, так по разговорам понял что в радиусе 20 км 4 тыщи это предел для мужика, в БЦ тыщ 6 можно, а в Киев сосед ездит за 8000. На лентяя вроде не похож, такой чувак хозяйственный работяга.
И вот думаю, если мои возможности зарабатывать вдрух поламаются, то как я в 49 найду работу, хоть в столице хоть у себя? А если не найду, то мне замерзнуть? Опять же здоровье, если заболеть то ни отопиться ни лечиться
-
Білокура Бєстія
Вам мало платять, чи ви мало заробляєте? Мені 54, і я шукаю в Польщі таку роботу, щоб можна було паралельно вчитися, бо бляцькі німці хочуть щоб я мав справку про освіту. Чому я за 650 км від Києва заробляю 4500 за два дні? Вам місця підказати?
Може ваші роботодавці, не платять вам більше, бо таких, як ви на ринку праці - забагато? Може кваліфікація так собі? Признайтеся, в чьом дєло? Ви вчилися на кацманавтів, а злочинна влада здала космодром на металолом?
Може ваші роботодавці, не платять вам більше, бо таких, як ви на ринку праці - забагато? Може кваліфікація так собі? Признайтеся, в чьом дєло? Ви вчилися на кацманавтів, а злочинна влада здала космодром на металолом?
-
Білокура Бєстія
Babasha, ти задумався, шо єссі вдрух ти захворієш, і не зможеш працювати, хто мав би заплатити за це все, і ще пару гривень тобі на сємочки))))
- Babasha
- Штучний інтелект
а де это Я жаловался и переводил на собственную личность?! ты глупый старикашка и не зря тебя немцы дрючат!Білокура Бєстія писав: ↑ Вам мало платять, чи ви мало заробляєте? Мені 54, і я шукаю в Польщі таку роботу, щоб можна було паралельно вчитися, бо бляцькі німці хочуть щоб я мав справку про освіту. Чому я за 650 км від Києва заробляю 4500 за два дні? Вам місця підказати?
я тебе привел пару примеров - очень средний срез комуналки по Украине... и статистику по средней ЗП...
как и где живу я... а какая собственно тебе разница? ну живу, поесть-попить люблю, приготовить))) хватает!
ЗЫ. а в случае чего кто заплатит - вестимо! УК-РА-ИИ-НА!!!))) в моих то краях и комуналка в разы меньше и пенсии/социалки как известно в двойном размере
Білокура Бєстія писав: ↑ Вам мало платять, чи ви мало заробляєте? Мені 54, і я шукаю в Польщі таку роботу, щоб можна було паралельно вчитися, бо бляцькі німці хочуть щоб я мав справку про освіту. Чому я за 650 км від Києва заробляю 4500 за два дні? Вам місця підказати?
Значно гірше. Ми практикуємо популізм.
-
Білокура Бєстія
На добраніч.
Нехай вам присниться еротичний сон про Маркса і Енгельса.
Нехай вам присниться еротичний сон про Маркса і Енгельса.
- Babasha
- Штучний інтелект
я ж с востока... выбор очевиден!
- Вкладення
-
- ff4eda7a8e01c8a36895c7d14685d2fa.jpg (56.37 Кіб) Переглянуто 2608 разів
- Pestilence
- Чефхелфер
Ты тупой или тебе надо на польском написать? Речь не обо мне или ком-то из форумчан. Ты умник приедь к нам в поселок и выясни, какая тут зарплата. Ах да, можешь вслух сказать, что поддерживаешь Петра АлексеевичаБілокура Бєстія писав: ↑ Вам мало платять, чи ви мало заробляєте