Орден для Жванецкого
Re: Орден для Жванецкого
Вахтанг Кикабидзе: у меня было два пути, первый - наплевать на честь, совесть, порядочность и принять медальку. Второй - наплевать на медаль, но сохранить честь. Я выбрал второй. Жванецкий- у меня было два пути, но второй уже избрал Кикабидзе.
А це як дивитися.Якщо відділяти "політику" від "битовухи" - то да. Але це ідіотизм, бо битовуха з політикою нероздільні, на ділі вони є одним цілим. І зараз, зокрема, ми маємо апофєоз/апофігєй реалізації зформульованого Жванецьким принципу "что охраняєшь - то імєєшь".главспец писав: ↑а как насчет массы анекдотов про Чапаева и Штирлица, они тоже демонически подрывали устои «патриотизма»?
Кста, заметь, анекдотов про Сталина сложили крайне мало, и ни одного матерно-похабного...
п.с.
а вспоминая Жванецкого советских времен, так львиная доля его миниатюр была на лирическо-бытовые темы, «политику» он затрагивал очень осторожно, глубокими намёками, которые широким массам были несмешны, потому как непонятны.
ПС Чи скоріше апо3,14здєц.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
дык, это Жванецкий виноват, что кладовщик всегда подворовывает в пределах, дозволеных хозяином? Ну, скажем повара в самом элитном ресторане, ходят обедать в макдональдс? Или на «сэкономленном сырье»...Sintez писав: ↑А це як дивитися.Якщо відділяти "політику" від "битовухи" - то да. Але це ідіотизм, бо битовуха з політикою нероздільні, на ділі вони є одним цілим. І зараз, зокрема, ми маємо апофєоз/апофігєй реалізації зформульованого Жванецьким принципу "что охраняєшь - то імєєшь".главспец писав: ↑ а как насчет массы анекдотов про Чапаева и Штирлица, они тоже демонически подрывали устои «патриотизма»?
Кста, заметь, анекдотов про Сталина сложили крайне мало, и ни одного матерно-похабного...
п.с.
а вспоминая Жванецкого советских времен, так львиная доля его миниатюр была на лирическо-бытовые темы, «политику» он затрагивал очень осторожно, глубокими намёками, которые широким массам были несмешны, потому как непонятны.
главспец писав: ↑дык, это Жванецкий виноват, что кладовщик всегда подворовывает в пределах, дозволеных хозяином? Ну, скажем повара в самом элитном ресторане, ходят обедать в макдональдс? Или на «сэкономленном сырье»...Sintez писав: ↑ А це як дивитися.Якщо відділяти "політику" від "битовухи" - то да. Але це ідіотизм, бо битовуха з політикою нероздільні, на ділі вони є одним цілим. І зараз, зокрема, ми маємо апофєоз/апофігєй реалізації зформульованого Жванецьким принципу "что охраняєшь - то імєєшь".
Жванєцький (як і покійний Райкін) робив це неподобство СМІШНИМ, а смішне автоматично перестає сприйматися як зло. Хоча по факту злом бути ніяк не перестає. Саме тому, навідміну від "дисидентів", їх не вбивали й не пакували по психушках і тюрмах. Бо "дисиденти" не сміялися.
До речі, Зєля займаєцця тим же самим.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
неожиданный поворот! Ну, давай посмеёмся над курсом гривни, или тарифами на комуналку! Как, это «смішне автоматично перестає сприйматися як зло.»Sintez писав: ↑
Жванєцький (як і покійний Райкін) робив це неподобство СМІШНИМ, а смішне автоматично перестає сприйматися як зло. Хоча по факту злом бути ніяк не перестає. Саме тому, навідміну від "дисидентів", їх не вбивали й не пакували по психушках і тюрмах. Бо "дисиденти" не сміялися.
оно перестанет?!!!
Толпа дивицця. Рже. І нфіга не робить. Що й потрібно.главспец писав: ↑неожиданный поворот! Ну, давай посмеёмся над курсом гривни, или тарифами на комуналку! Как, это «смішне автоматично перестає сприйматися як зло.»Sintez писав: ↑
оно перестанет?!!!
Ти на якій планеті ващє? ТУТ, на форумі, різні камради не раз намагалися переконати мене, що постійне підвищення цін на все - то нормально, благо загалом. А зниження цін - це злочин!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а ты на какой планете? Вокруг тебя смеющиеся от счастья пенсионеры и безработные?
А как они хохочут, вспоминая времена (эпоху!) горячей воды из крана?
Плюсано отчаянно. Когда у людей отнимают жизнь, обворовывая их, обдирая их до последней нитки то это никак не может быть смешным.
Пиздец. Пастор должен был объявить как минимум вп и гарантировать нахождение в правовом поле. У него не хватило этого. Он засцал. Патриоты готовые сопротивляться оказались в правовом вакууме. Военных применяющих оружие против гражданских. Те же прокуроры бы пересажала. А после договорняка и картинки с Мамчуром стало все ясно что крым России - клептоманам власть.
Не перестаю удивляться как телевизор заменяет мозг.
Ха! Звичайно, сьогодні, коли 3,14 ВЖЕ настав, ніхто не смієцця. А зараз УЖЕ ПОФІГУ. ПОшукати записи Жванєцкого, десь так тридцятилітньої давності? У мене навіть десь вінілова пластинка була. І сміялися! І я сміявся. Гумор, як же!
А знаєш, над чим зараз ржуть? Я вчора в гостях був, там тєлік був включений, і якраз "квартал" якийсь ішов. Тема репризи - із заробітків приїжжають батько й син, але перетраснгендерені у баб. Зал смієцця... Так, звичайно, якщо ця зараза прийде до нас, тоді буде не до сміху. Але ПІЗНО буде.
А чому ти згадуєш "епоху гарячої води"? Ти ж писав, що тобі "лічьноє" важливо, а "общєствєнноє" пофігу. Думаєш, ті безробітні й пенси думали якось по-іншому? Ні, так же як і ти. От "общєствєнне" (як то гаряча вода) й пішло ЗАКОНОМІРНО накриватися жіночим органом.
Ну да, доки якось знаходилася якась кількість "дурнів", котрі підтримували їхню роботу, воно трималося. Але закономірно воно все (що не змогли вкрасти) просто зносилося й поламалося. І капєц. Як ти і хотів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Да!
Кому?
Всєгда! вони у вакуумі. І ніхто окрім них той вакуум не заповнить.
Хто? А чому б Вам, напримєр, не пересажати прокурорів?
Кому стало ясно? А раніше "власть" була у кого?
Перестаньте його дивитися, й все буде добре.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну, наконец-то, виновные найдены - юмористы и клоуны!Sintez писав: ↑Ха! Звичайно, сьогодні, коли 3,14 ВЖЕ настав, ніхто не смієцця. А зараз УЖЕ ПОФІГУ. ПОшукати записи Жванєцкого, десь так тридцятилітньої давності? У мене навіть десь вінілова пластинка була. І сміялися! І я сміявся. Гумор, як же!
А знаєш, над чим зараз ржуть? Я вчора в гостях був, там тєлік був включений, і якраз "квартал" якийсь ішов. Тема репризи - із заробітків приїжжають батько й син, але перетраснгендерені у баб. Зал смієцця... Так, звичайно, якщо ця зараза прийде до нас, тоді буде не до сміху. Але ПІЗНО буде.
А чому ти згадуєш "епоху гарячої води"? Ти ж писав, що тобі "лічьноє" важливо, а "общєствєнноє" пофігу. Думаєш, ті безробітні й пенси думали якось по-іншому? Ні, так же як і ти. От "общєствєнне" й пішло ЗАКОНОМІРНО накриватися жіночим органом.
Ну да, доки якось знаходилася якась кількість "дурнів", котрі підтримували їхню роботу, воно трималося. Але закономірно воно все (що не змогли вкрасти) просто зносилося й поламалося. І капєц. Як ти і хотів.
Небось, по заданию свитовои закулиси вершили и вершат своё черное дело?
Я не звалюю всю вину на них. Просто, повертаючись до сабжу, уточнюю, що огрібає Міша цілком заслужено. І НІЯКИМ чином він не "жертва".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
естественно, он не жертва, он талантливый сатирик и в историю уже вошел. Не думаю, что этот орден для него имеет некое сакральное значение.
Вопрос в другом, имеет ли кто-то право, указывать мне как лично я должен относиться к Жванецкому, с орденом или без оного?! Пускать или не пускать меня на его выступления.
Хз.
А ти можеш пояснити, що воно таке, "право"? Я розумію, що єсть МОЖЛИВІСТЬ і НЕМОЖЛИВІСТЬ зробити щось. А "право" - це якась дуже слизька категорія, і про них дуже часто кричать ті, хто НЕ МАЄ МОЖЛИВОСТІ, але хоче її якось видурити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
главспец писав: ↑ ................................................................
естественно, он не жертва, он талантливый сатирик и в историю уже вошел. Не думаю, что этот орден для него имеет некое сакральное значение.
Вопрос в другом, имеет ли кто-то право, указывать мне как лично я должен относиться к Жванецкому, с орденом или без оного?! Пускать или не пускать меня на его выступления.
Жванецький - професійний анестезіолог при зливанні крові з суспільства.
Хохотатєль - паралізатор.
Свисток на паровому котлі.
А конкретно зараз Путтєнг намагається його використати, як відмичку, до української території, Одеси.
Пропонуєте на все це дивитись, умілятися його новим орденом, і далі веселитися, дивлячись, як гинутиме країна?
Участь в голосуванні - є формою колаборації
в моём понимании у каждого есть некое личное пространство, в которое он может никого не пускать. Ты имеешь право сколько угодно меня убеждать, но не имеешь права заставлять меня изменить мнение или симпатии. Именно это случай с Жванецким.
Как-то так.
Vollmer писав: ↑главспец писав: ↑ ................................................................
Жванецький - професійний анестезіолог при зливанні крові з суспільства.
Хохотатєль - паралізатор.
Свисток на паровому котлі.
А конкретно зараз Путтєнг намагається його використати, як відмичку, до української території, Одеси.
Пропонуєте на все це дивитись, умілятися його новим орденом, і далі веселитися, дивлячись, як гинутиме країна?
Как раз Жванецкий вовсе не массово популярен, его продукт широкой публике непонятен и неинтересен.
Пару тысяч слушателей на единственном концерте в Киеве, при цене билетов от 800грн. явно не аудитория для идеологической диверсии.