Порошенко самовисуванець.

Фрося

Re: Порошенко самовисуванець.

Повідомлення Фрося » 07 березня 2019, 15:59

ПЕРЕЛОЖИТЬ ИЗ ЛЕВОГО КАРМАНА В ПРАВЫЙ!
Порошенко перечисляет зарплату на благотворительность своему же фонду!
ПАП «лихо» придумал идею со своей благотворительностью
Деньги идут в его же фонд, откуда затем направляются на подкуп избирателей
http://ua24ua.net/poroshenko-perechisly ... -ge-fondu/

Фрося

Повідомлення Фрося » 07 березня 2019, 21:42

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 березня 2019, 13:18

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 березня 2019, 14:48

Сеітаблаєв пояснив, чому став довіреною особою Порошенка
09.03.2019 12:24

Зображення
Режисер і актор Ахтем Сеітаблаєв пояснив, чому погодився стати довіреною особою кандидата в Президенти Петра Порошенка. Зокрема, режисер зазначив, що хоче, щоб країна продовжувала курс у напрямку ЄС та НАТО.
Про це Сеітаблаєв заявив в ефірі "5 каналу", відповідаючи на запитання, чому погодився на пропозицію бути довіреною особою Порошенка.

"Тому що я боюся, це по-перше. Як я вже й казав, мені 47 років, я доволі доросла людина. У мене четверо дітей. Я хочу, щоб країна також стратегічно продовжувала напрямок в НАТО і ЄС. Тому що я переконаний, що саме ці дві інституції здатні забезпечити гідне існування нашої країни. Я кажу про цю мрію і цей шлях до ЄС. А по-друге, хочу, щоб наша країна була захищена, тому що так сталося, що ми живемо поруч із сусідом, який всю свою історію намагається зробити так, щоб Україна була метрополією чи часткою цієї імперії. І це, мабуть, два головні питання, чому я не мовчу, чому я підтримую цього кандидата і чому я роблю те, що можу робити", - сказав Сеітаблаєв.

На запитання ведучої, чи отримує він гроші за те, що є довіреною особою Петра Порошенка, як кандидата на пост президента, Сеітаблаєв відповів: "Гроші не отримую".
Також режисер згадав розмову з одним військовим два роки тому, коли той передивився "Кіборгів".

Читайте також: Ада Роговцева стала довіреною особою Порошенка на виборах
"Ми з ним багато розмовляли, як жити, адже багато чого не відбувається, хоча так, стратегічно ми йдемо у правильному напрямку. І я запитав у нього, як ти тримаєшся, знаючи, що не відбуваються так швидко ці зміни в країні? І нам ще треба багато зробити, щоб відчувати ці зміни. І він сказав: "Так, я все це знаю, але я кожного ранку прокидаюся і чищу свій автомат". Я потім зрозумів метафору цього вислову. Ми кожен на своєму місці зобов'язані робити все для того, щоб цей стратегічний напрямок відбувався. Можеш забити цвях – забивай, можеш знімати кіно і говорити про якісь надважливі речі – знімай і говори, можеш співати й робити свою справу – роби".
https://www.ukrinform.ua/rubric-electio ... senka.html

А ще трете питання-Крим?автономия? :umnik2: :pop:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 09 березня 2019, 15:19

Фрося писав: Сеітаблаєв пояснив, чому став довіреною особою Порошенка
09.03.2019 12:24

.......................................................
А ще трете питання-Крим?автономия? :umnik2: :pop:

Хай не триндить. якщо особисто він не отримує грошей, то кримські татари мають із бюджету щороку. Їхні креатури розставлені скрізь по міністерствах, і т.д. Пєцік запросто може цим маніпулювати і шантажувати. А то ми всі - малі діти, і не знаємо, як це робиться.
Я вже писав, у Криму залишається дофіга недвиги, житлової, промислової, курортно - відпочинкової, що є власністю наших владців, у т.ч. і Пєціків заводик, і діє закон про "вільну економічну зону". А ми все ламаємо голову, "що ж трапилось", "чому ж не воювали за Крим". От, тому і не воювали. І зараз не воюємо.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Фрося

Повідомлення Фрося » 10 березня 2019, 14:23

Фрося

Повідомлення Фрося » 10 березня 2019, 21:25

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 10 березня 2019, 21:45

Фрося писав: .............................................
Меджліс визначився з підтримкою на виборах президента України
............................................

ВНЄЗАПНО !!!

Фрося

Повідомлення Фрося » 10 березня 2019, 22:09

Устно что-то пообещал..потому что

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 10 березня 2019, 23:41

Здають у людей нерви, підтримка Пороха їм ще аукнеться.
Між іншим там один зауважив- їм за підтримку тільки зауважили, а вони у відповідь матами.

Фрося

Повідомлення Фрося » 11 березня 2019, 00:19

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 11 березня 2019, 00:34

DSMechanic писав: Здають у людей нерви, підтримка Пороха їм ще аукнеться.
Між іншим там один зауважив- їм за підтримку тільки зауважили, а вони у відповідь матами.

Це може означати спільні договорняки, Путіна, Пєціка, і татарів, яких вже при жодному іншому президенту взагалі бути не може.

Контакти в них були? - Були. Путін з татарами торгується давно. Пєцік у справі, судячи з обмінів закладників і фінансування татар, і обіцянок віддати їм Крим. Що Пєцік регулярно домовляється з Путінгом - також давно не дивина.

Оце і є договорняковий трикутник. І чудово вписується у концепцію федералізації України.
А починали це скотство - Кравчук, за всякі плюшки, і Кролєг, який має в Криму інтереси.
От тому за Крим і не воювали.

І оце "у сєбя дома" - ти диви, як вони заговорили !!!
Вони, суки, знають більше, ніж кажуть !!! Але їм дуже хочеться вже говорити відкрито.

Фрося

Повідомлення Фрося » 11 березня 2019, 08:32

Из инета
Зображення
Зображення

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 11 березня 2019, 10:05

Я з умілєнієм дивлюся на цих рожевих демократиків і демократочок. Всіляко обіцяють і обгрунтовують татарам у Криму, монопольно, більше прав, ніж українці мають в Україні, і при тому плескають, від захвату, у рожеві долоньки. І все то ще, непремінно, має відбутися коштом українців.

А поки що з бюджету фінансується татарська спільнота, станом на 2013, приблизно, рік, я знаходив 60.000.000. грн. річно, але це могли бути неповні дані.
Хто розпорядник грошей?
Яка структура фінансування?
Які ще національні громади мають подібне?
Як структура відрізняється від аналогічного фінансування українських потреб?

Добре відомо про виселених з Криму греків, вірмен, німців. Що у них із поверненням, фінансуванням, т.д.?
Спостерігаємо дуже нахабний договорняк.

Фрося

Повідомлення Фрося » 11 березня 2019, 22:47

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 12 березня 2019, 15:02

Фрося

Повідомлення Фрося » 13 березня 2019, 08:48

Станислав Овчаренко
2 ч. ·
Виктории Ивановой - о Вашем призыве к Петру уйти. Не дождётесь. И вот почему...
Он НЕ может уйти - и знает это лучше нас с Вами. Ведь "его" деньги - не его, он это тоже знает лучше нас с Вами - они будут конфискованы. Он ЗНАЕТ, что быстро поднять Украину можно только конфискацией имущества олигархии (прежде всего у него) - и она состоится, как только потеряет власть. И за ним будут гоняться по всему земному шару - точнее, за его активами. В придачу - за его жизнью. По крайней мере - он думает именно об этом. Сейчас - он живой и "ест ананасы и рябчиков" - потом не будет и шоколада. Так как он жлоб - то его воображение рисует апокалиптические картины мегаопасности и мегапредательства некогда близких лещенок и найемов. За ними пойдут и гончаренки с забужками... С его изъятием из власти - может вырваться гейзер нечистот - поэтому КЛАСС олигархии будет его защищать, если сохранил ещё инстинкт самосохранения... Так что тут не эстетика красоты, а эстетика городской свалки...
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0775557039

Фрося

Повідомлення Фрося » 13 березня 2019, 14:44

Фрося

Повідомлення Фрося » 14 березня 2019, 09:09

Виктор Небоженко
10 ч. ·
ПОРОШЕНКО-2
Несмотря на то, что подавляющее большинство украинских избирателей категорически отказываются видеть Порошенко опять президентом, он сам другого мнения о своей исторической роли и блестящей судьбе. На самом деле, Порошенко действительно, уверен, что он сумеет сохранить власть и второй раз стать президентом. Это нагло и цинично, но ему, действительно, всю жизнь везло, даже с «кличками», во отличие от Путина. Порошенко за свою долгую авантюрную жизнь, ни разу, нигде не работал и не разу не сидел в тюрьме. Даже Путин считает его везунчиком и рассчитывает и далее использовать его в своих коварных планах против Украины. Поэтому, если не «мытьем, то катанием» Порошенко надеется прорваться и сохранить власть любой ценой - за счет национальных интересов и будущего Украины.
Как настоящего олигарха, добившегося президентской власти, его не интересует, как долго проживет Украина после его правления, но главное- это его личное будущее, а не будущее страны. То, что Порошенко «вытворял» с Украиной с 2014-2019 годы убедило его, что тоже самое можно делать со страной еще пять лет. Надо только «проскочить» неприятный момент президентских выборов 2019 года. Его самоуверенность в своей победе растет также быстро, как и презрение к украинскому народу, который согласится еще пять лет терпеть Порошенко.
Порошенко глубоко уверен, что украинские избиратели –это не тот фактор политики, на который можно или надо обращать внимание после окончания выборов. Он уверен, что после своей скандальной победы на несправедливых, нечестных президентских выборах люди «покричат и успокоятся», а он займется любимыми и важными делами - обогащением и местью тем, кто критиковал, сомневался или оспаривал его власть.
Порошенко-2, как президенту второго срока, осталось решить только четыре маленькие проблемы.
Первая - как заставить Запад признать скандальные выборы, соответственно, как заставить зарубежных политиков приехать на инаугурацию старого-нового Порошенко. А Кремлю достаточно будет реальная власть Порошенко-2 над Украиной, а не ее демократическая легитимация. Более того, чем слабее и неприличнее будет «победа» Порошенко на выборах, тем больше он будет нуждаться в помощи России. С победой Порошенко на президентских выборах Кремль связывает сильную надежду на внутреннюю деградацию Украины и ее превращение в подобие «путинской» России. После этого всей Европе будет ясно, что Украина –это всего лишь изуродованная, вечная копия и «огрызок России». Что и требовалось доказать.
Вторая проблема, что делать с популярным Зеленским, который после выборов некуда не исчезнет и с Тимошенко, которая будет уверена, что у нее украли победу?
Третья проблема, которая волнует Порошенко-2, якобы «победившего» Украину на президентских выборах 2019 года, где проводить инаугурацию - в Житомире или Виннице. Все подходит, кроме Киева. Ибо его «инаугурация» в Киеве, на Майдане или в Верховной Раде - это отрытое издевательство над униженными, обманутыми и побежденными украинскими избирателями.
И четвертая проблема «Порошенко-2», - как и на кого направить накопившийся гнев украинских избирателей. Президентские выборы должны были «выпустить пар» народных протестов, успокоить людей, принести изменения и обновление страны. Ведь люди рассчитывали на смену власти и возникновение перспективы, в ходе президентских выборов, но их опять обманули, как и в 2014 году. Обычные приемы Порошенко - кадровые перестановки, обещания «рубать руки» мародерам и коррупционерам, отвлечения внимания общества, стравливание людей между собой и манипулирование общественным мнением уже не помогут удержать власть.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 9010040969

Фрося

Повідомлення Фрося » 14 березня 2019, 19:45

Відповісти