вот этого:
« DSMechanic писав: ↑
Вчора була конференція, перед цим по медицині на тижні. »
насколько я понял, это в струе НКУ, не?
Так шо ти тупиш? Я ж тобі й пишу, що слід послухати ті конхверенції, щоб можна було сказати в якій вони струє.
Кому він всіх здасть? Підрахуям? Печерському суду?
А що це таке? Такого в законах немає. Шляхів два -
Ти шо... І з яких це пір у тутошніх новостях полощуть реально сумпільно-важливі теми? Ти десь на Марсі мабуть живеш... Не можу знайти - тому що не шукаю, часу немає. Та й сумніваюся у реальній "проривності".
----------------------------Sintez писав: ↑ А що це таке? Такого в законах немає. Шляхів два -
1. Тимошенко починає реформувати закони/конституції, це розтягуєцця в безкінечність, все рушицця остаточно, крайньою залишаєцця Юля;
2. (фантастика) Юля надягає фуражку й чорні окуляри Піночета, Верховну Зраду, кабмін й АП запаковує на стадіони... Ви в такий варіант вірите?
Де? Форуми й фейсбуки/ютуби - це не новості. У телевізорі ж нічого не було, максимум на вечір.
Я пишу дурню? Роз'ясніть.Мавка писав: ↑----------------------------Sintez писав: ↑ А що це таке? Такого в законах немає. Шляхів два -
1. Тимошенко починає реформувати закони/конституції, це розтягуєцця в безкінечність, все рушицця остаточно, крайньою залишаєцця Юля;
2. (фантастика) Юля надягає фуражку й чорні окуляри Піночета, Верховну Зраду, кабмін й АП запаковує на стадіони... Ви в такий варіант вірите?
![]()
![]()
![]()
Ну в будь-якому випадку все швидко затихло. Бо реально мафія про новації думати не здатна фізично/органічно, її цікавить лише нова обгортка для казнокрадського кадавера.
зачем же красивые ноги прятать в галифе?