Pestilence писав: ↑ Шо ж вы так разошлись![]()
Хотя я сам знаю, как это - доказывать что кто-то не прав, когда я уверен шо прав я![]()
То може помиритесь трошки![]()
Та яке може бути примирення, якщо цей поц всюди пхає дебільну "віру у суцільний контроль зверху й до низу", а як приперли із питанням про керування молекулами води при замерзанні чи кипінні, то замість змістовної відповіді почав патякати про керування тим, хто охолоджує чи нагріває. Хоча нагрівання та охолодження - це дадавання чи зменшення загальної кінетичної енергії системи, а не окремих молекул. Молекули як і рухалися хаотично, ток і продовжують рухатися хаотично, але з більшою чи меншою енергією. Це спостерігається прямо. Тому протиставити прямому експерименту вірунам нема чого, а погодитися з цим - це визнати власний дебілізм. І використовується ВСЕ: від нецензурної лайки до ідеологічного бану. Для мене - цей "бан" - це визнання неспроможності вірунів.
І ще дещо про цей різновид вірунства. Я колись десь чув аналогічну хєрню. Аж потім згадав: 1993-1998-роки, коли я працював в ОИЯИ (Обьединенньі Институт Ядерньіх Исследований, Дубна) за квотою України, то біля Савеловского вокзалу весь час кучкувалася групка росфйських фашистів ЗРНЕ (Российское Национальное Единство) у чорних чоботях, чорних галіфе, чорних сорочках з чорними галстуками та чорних куртках та пілотках. Саме вони, пацани та пацанки у віці 14-17 років пропагандонили те, що використовує"синтез" та його посіпаки. А саме(деякі цитати):
«Вседержитель не ошибается, и жизнь человека должна протекать в ладу с Ним в русле Его Промысла» и осознание этого факта должно вызывать внутреннюю умиротворённость и желание благодетельствовать Миру с открытой душой. В таком настроении, удерживая себя в нём, и надо всегда жить и работать.
Всякий разум — индивидуальный или соборный — в иерархии взаимной вложенности структур Мироздания решает прежде всего задачи управления[1] по отношению к иерархически низшим системам и задачи самоуправления в пределах возможностей, предоставленных иерархически высшим объемлющим по отношению к нему управлением.
Российскую историю принято начинать с момента крещения, эту традицию заложили ещё первые наши историки – Татищев и Карамзин, которые рассматривали историю нашей страны, прежде всего как историю государства. Князь Владимир крестил Русь и с этого момента начали тикать часы российской истории, но ведь были ещё века до этого
23 августа 476 года пала Великая Римская Империя, но пала она не под ударами германских племён, как принято считать, а была упразднена за ненадобностью славянским князем Адаакром.
23 августа 476 года он сместил с престола последнего римского императора Ромула Августула, эту дату принято считать началом средних веков. Так наш предок пролистнул ещё одну эпоху в книге мировой истории.
Там купа таких перлів, що сміятися з них можно тижднями.
А ось е вже серйозно. Після першої революції 1905-1907-х років імперське пропагандонство почало насаджувати релігійне мрако бєсіє. Когось заганяли знову в "православіє", а когось - у різні секти. І це мало назву: "богоискательство и богостроительство". Після відкату революційної ситуації в РФії після подій 1990-1991 та 1993-х років КГБ-ФСБ пішла тим же шляхом "богоискательства и богостроительства". Яскравим прикладом цього було відкриття факультету богословія в МФТІ, а в інших конторах - інших ідеологічних підрозділів ФСБ-РПЦ. Так, "теории управления" почали впроваджувати ще у 90-х роках:
Курс достаточно общая теория управления читается студентам факультета прикладной математики — процессов управления Санкт-Петербургского государственного университета, начиная с 1997 г., по инициативе член-корреспондента Академии наук СССР Владимира Ивановича Зубова (1930 — 2000).
Не потребує доказів що така державна програма ідеологічної обробки в кацапії є повність керованою ФСБ. Саме звідти ростуть ноги у зневаги "синтеза" до української нації та ненависть до жидів. Це типова психологія кацапського чинодрала.
Тому, той, хто пропагандонить ці вірунські "теорії загального управління" - тоя свідомо чи несвідомо працює на ФСБ-РПЦ, на РФію і на хуйла! Через що є ворогом України та українців!
Пи.Си. Стосовно хамства: якщо мені хамлять, то і я відповідатиму тією-ж мовою. Інакше не доходить. "Как аукнется - так и откликнется!".