Проблема

Sintez
Єретик

Re: Проблема

Повідомлення Sintez » 17 березня 2019, 10:46

Archer писав:
главспец писав: О!
А было бы прикольно, если бы за счёт ЕСПЧ, не?
Кста, не знаешь, там судебные издержки компенсируют?
А то я как-то свои права без судов защищаю. Тупо знанием НА и загоном в стойло исполнителей оных...
Это в Киеве ?
Єто у Кийові. І єто міністерський чиновник.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 17 березня 2019, 11:57

Sintez писав:
главспец писав:

и не бандитов тоже? Ну как при т.Сталине? С твоей т.з., а сколько % репрессированных было незаслуженно?
Неудобный вопрос...
Соскользнёшь?
А хто "заслуженість" визначить?
я выделил красным.
Так и твои родичи, репрессированные (ты писал!), были реально «врагами народа»?
Не, ну может простыми уголовниками, тогда согласен.

п.с.
и откуда взялись миллионы реабилитированных, если все сидели или были казнены «по заслугам», не подскажешь?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2019, 14:31

главспец писав:
Sintez писав: А хто "заслуженість" визначить?
я выделил красным.
Так и твои родичи, репрессированные (ты писал!), были реально «врагами народа»?
Не, ну может простыми уголовниками, тогда согласен.

п.с.
и откуда взялись миллионы реабилитированных, если все сидели или были казнены «по заслугам», не подскажешь?
Мої родич, урод, хліборобами були, і були репресовані мразотою, котрій дали свободу дій цар і леніни-троцькі, тією самою мразотою, котрій Сталін потім добряче пустив крові. Але ж тобі пофігу реальність.

А зараз по дамбасах всі "заслужено" огрібають від всякої мразі, котрій дана воля творити безпредєл? А у безпредєлі, котрий описує Овен, теж буде винен той, хто врешті пустить сучасну мразь під ніж?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 17 березня 2019, 14:35

Sintez писав: Мої родич, урод, хліборобами були, і були репресовані мразотою, котрій дали свободу дій цар і леніни-троцькі, тією самою мразотою, котрій Сталін потім добряче пустив крові. Але ж тобі пофігу реальність.
Видишь ли, надо быть редким уродом, даже редчайшим, чтобы не понимать...
Так говоришь, твоих родичей ленин с троцким посадили, а т.Сталин восстановил справедливость?
Ничего не перепутал?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2019, 14:42

Я понімаю, що якби Сталін не зупинив геноцид, від мого роду і згадки не залишилося б, а "Небесний Ієрусалим", з котрим носицця Беркут, квітнув би й пах на всю катушку не лише в Криму.

Нажаль, зараз перспективи дуже зхожі, а ніяким Сталіним і не пахне.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 17 березня 2019, 14:44

Sintez писав: Я понімаю, що якби Сталін не зупинив геноцид, від мого роду і згадки не залишилося б, а "Небесний Ієрусалим", з котрим носицця Беркут, квітнув би й пах на всю катушку не лише в Криму.

Нажаль, зараз перспективи дуже зхожі, а ніяким Сталіним і не пахне.
а можно узнать в каком году т.Сталин остановил тот геноцид?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2019, 14:58

Остаточно аж десь у році 49-му.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 17 березня 2019, 15:08

Sintez писав: Остаточно аж десь у році 49-му.
Период наиболее массовых репрессий, так называемый «Большой террор», начался с назначением на пост главы НКВД Н. И. Ежова[⇨]. С изданием Ежовым в июле 1937 года приказа НКВД СССР № 00447[прим. 2][⇨]. Этот период закончился в сентябре—ноябре 1938 года с широкомасштабными арестами в НКВД, милиции и тд. ставленников Н. И. Ежова и сменой его самого Л. П. Берией на посту главы НКВД[прим. 3][⇨].

Вот интересно, а кто Ежова назначил?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2019, 15:13

А треба було миморандум із унівесралом укласти?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 17 березня 2019, 15:19

не, ну расстрелять проще. Потом можно реабилитировать. Подумаешь, миллионом больше, миллионом меньше...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2019, 16:10

Я нагадаю - за величезною кількістю засуджених і розстріляних у 37-му тянгулися такі кроваві сліди, котрі не снилися ніяким Гіві, Моторолам чи Ахмєтовим. Сталін мав з ними розгтвори розговарівать? Ну Юля он розговарівала, два рази врешті опинилася в тюрмі. Сталіна тупо шльопнули б, і він це чудово розумів.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2019, 16:22

главспец писав: не, ну расстрелять проще. Потом можно реабилитировать. Подумаешь, миллионом больше, миллионом меньше...
Нє, ну єсть варіант нікуя не робити, й дозволити їм морити народ до безконечності, як сьогодні. Узаконити незаконне збагачення (тобто грабьож), потім і відстріл смердів легалізувати...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Білокура Бєстія

Повідомлення Білокура Бєстія » 17 березня 2019, 17:27

Ну я судився разів п'ять, правда в основному з мусорам, але жодного разу не програв. Юристи були правильні. Дорого, але якщо питання принципу, то треба.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2019, 18:00

Білокура Бєстія писав: Ну я судився разів п'ять, правда в основному з мусорам, але жодного разу не програв. Юристи були правильні. Дорого, але якщо питання принципу, то треба.
А ЯКОГО ХЄРА людина, котра й так платить податки, має платити одним козлам, надіючись що ті захистять її від інших козлів? Ти такий принциповий? І шо? Скількох мусорів посадили? Чи хоча б вигнали з мусарні?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2019, 19:22

главспец писав:
Sintez писав: Можете вважати Сталіна бандитом. Тоді де награбоване? Скільки жиди не рили, скільки не копали, не знайшли НІЧОГО. Ну навидумували про дорогу жрачку, хто ж уже перевірить.
ты игроманов видел? Они вообще, могут без еды сутками в любимую игрушку рубиться. И ничего не надо. А если любимая игрушка - власть и шестая часть суши планеты?
Нафига запасные сапоги с бриллиантами?
п.с.
кста, ещё никто не заявил, что те самые пресловутые сапоги были с фабрики "Скороход", а не супериндпошив...
Так, я бачив і знаю ігроманів. Вони аналогічні алкоголікам - випадають із соціуму, тратять на грульки сімейні гроші, приносять горе близьким. А результат їхніх ігор - пшик.
Аналогія неправильна, на реальність не налазить.

Нє, ну а сапоги - звичайно. Суперіндпошив. Я навіть повірю, що супінатори були платинові, а у каблуки були заховані брильянти завбільшки з горіх. Ну, так щоб ніхто не бачив. Чому б не повірити?

:gs:

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 17 березня 2019, 20:43

Archer писав: Идиотизм с тупостью усугублённые невежеством. Что бы подать в ЕСПЧ нужно сначала пройти национальную систему права и доказать что данный кейс не соответствует конвенции. Ты попробуй хоть раз до касации дойди. С рехформой петрушки твоя справа будет малозначимой йододефицитный ты наш. Тебе потребуется адвокат на которого надавить 100 способов. Далее в еспч будут рассматривать если ты заплатишь немалые бабки. Вишенка на тортик твоё дело в еспч будут рассматривать укросудьи типа пидора мокрожопого головатого.
Ты хоть раз судился ? А с системой ? :dash2:
Не треба так самокритично :lol:
Судитися доводилось. До речі - проти депутатського синка. І навіть виграли процес. Але то ніщо не доводить, бо одиничні випадки (5 випадків ББ теж до них відносяться) нічого не доводять.
Хоча я казав "теоретично можливо", до ЕСПЛ у наш час деякі справи доходять. Що було ніяк неможливо за часів вусатого. Навіть теоретично неможливо.
Але робити вигляд, що пишаюся цим "досягненням", зовсім не збираюся, бо держава у більшості випадків просто ігнорує рішення ЕСПЛ, а відсутність адекватної реакції мешканців провокує ігнорувати й надалі. З огляду на "рехворми" така тенденція очікувана.

M_M

Повідомлення M_M » 17 березня 2019, 20:56

Sintez писав: А ЯКОГО ХЄРА людина, котра й так платить податки, має платити одним козлам, надіючись що ті захистять її від інших козлів?

Матюки перетворюють людину на москаля :bad:

Судові витрати компенсуються для сторони, що виграла процес. А коли мова про велику купу грошей, доведеться вирішувати, чи ризикувати ще й судовими витратами, чи ні. А ще це купа витраченого часу та нервів, не кожний може таке собі дозволити. На це й розраховують різні аферисти.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 березня 2019, 23:20

M_M писав:
Sintez писав: А ЯКОГО ХЄРА людина, котра й так платить податки, має платити одним козлам, надіючись що ті захистять її від інших козлів?

Матюки перетворюють людину на москаля :bad:

Судові витрати компенсуються для сторони, що виграла процес. коли мова про велику купу грошей, доведеться вирішувати, чи ризикувати ще й судовими витратами, чи ні. А ще це купа витраченого часу та нервів, не кожний може таке собі дозволити. А На це й розраховують різні аферисти.
І?.. Так нафіга мені така "держава", де шахраї в законі? Ні, ну я знаю, що Ви напримєр вважаєте брехню допустимою й іноді необхідною, і вважаєте, що одна людина може "чесно" (як Гриценко) заробляти у десятки тисяч разів більше, аніж інша. Але я так не вважаю, й не розумію, напримєр, чому отака пузата с#ка, аж цілий "генеральний директор"(!) сраного районного БТІ, може їздити на розкішному лимузині (чи може почнете "а докаж"?), а якийсь роботяга із Ленінської кузні на старому тазику? Я не воцерковльоний, тому на мене не діє попівський гіпноз, і кесарю кесарєво я ніуя не розумію. А от те, що такі дикі "практики" гроблять все - для мене очевидно. Саме через таку шизофренічну ситуацію матюки зтримувати важко.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 18 березня 2019, 00:06

Sintez писав: Так нафіга мені така "держава", де шахраї в законі?
Гадаєте комусь на цьому форумі подобається такий стан речей? Але це не означає, що вусатий вошдь кращий за кондитера. Вбивці в законі не краще за шахраїв в законі. Має бути інший вибір.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 березня 2019, 06:22

M_M писав:
Sintez писав: Так нафіга мені така "держава", де шахраї в законі?
Гадаєте комусь на цьому форумі подобається такий стан речей? Але це не означає, що вусатий вошдь кращий за кондитера. Вбивці в законі не краще за шахраїв в законі. Має бути інший вибір.
Коли починають казати що "має бути" чи "повинно те-то бути отак-то", то фактично далі говорити нема про що. Фантастика на третьому поверсі. Єсть реальність, у одному варіанті. У цій реальній реальності є банда скажених собак, "зайок", охєрєвших від безкарності паразитів, котрі залізли народові на шию, й ноги звісили, повсюдно творять безпредєл і бандицький проізвол. "Має бути" їхня самоліквідація? Ну чекайте. І платіть за нафік не потрібні "послуги" скажені гроші. Їх, зайвих, у Вас очевидно багато.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти