Про щастя...
Про щастя...
Україна посіла 133 місце у рейтингу найщасливіших країн світу 2018 року — країна є останньою у переліку серед європейських держав
Re: Про щастя...
5 лет правления Педро... 
А що таке щастя, по-вашому?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
по моему ? или по стандартам ООН?)))
зато я знаю что такое нещастя...
МОЛОДАЯ СЕМЬЯ, У КОТОРОЙ РЕБЕНОК ЕЛ СЫРУЮ КАРТОШКУ, ПОКАЗАЛА СВОЙ ДОМ (ФОТО)
https://ipne.ws/news/zp/molodaya-semya- ... RGT3iHRZi0
МОЛОДАЯ СЕМЬЯ, У КОТОРОЙ РЕБЕНОК ЕЛ СЫРУЮ КАРТОШКУ, ПОКАЗАЛА СВОЙ ДОМ (ФОТО)
https://ipne.ws/news/zp/molodaya-semya- ... RGT3iHRZi0
А Янукович щасливіший за ту молоду парочьку?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А їсти сиру картоплю - то нещастя? Я в дитинстві частенько цупив шматочки, коли мама чистила, і їв, правда мені це ніхто й не забороняв... То у мене було нещасне дитинство? Ги. Чи може халабуда на дереві (тодішня) зрівнятися з найкрутішим айфоном сьогоднішнім?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Фокус в тому, що розуміння "щастя" дуже різницця. Намагання порахувати його - нмд бред. Сам я згоден з тим, що щастя - це ПРОЦЕС, а не результат. Бо, як казав сатирик, процес - це життя, а результат - це смерть. І якщо "щастя" - це омріяна іграшка, то нещасний ти весь довгий час, доки її не купив, а щастя від того, що купив - пару днів... Але це звичайно моя приватна думка.
Щодо відбирання дітей - чому відбирателів/"активістів" не цікавлять ПРИЧИНИ, котрі довели молоді й немолоді сім'ї до такого стану? Бо з горілчаними чи наркотичними баронами куди небезпечніше боротися, аніж із нещасними батьками?
Щодо відбирання дітей - чому відбирателів/"активістів" не цікавлять ПРИЧИНИ, котрі довели молоді й немолоді сім'ї до такого стану? Бо з горілчаними чи наркотичними баронами куди небезпечніше боротися, аніж із нещасними батьками?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я знаю жінку, вона одна виростила трьох дітей. Я колись жахнувся, як вона мені розповіла, як у 90-х, коли до приходу Юльки в уряд "затримки" зарплати були звичним ділом, бувало, годувала своїх дітей вареною дертю, бо на більше грошей не вистачало... Просто не наважувалася піти до начальства й качати свої права. Вона нещасна? Чи може щасливіші за неї ті підорги, котрі місяцями "крутили" її зарплату? Та іпав би я таке "щастя", як у них...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А хто в українській державі відповідає за щастя?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну як же... Межігір'я, золоті батони vs обідрана халупа й сира картопля...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Звичайно, пройшов і прочитав.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
В принципі, навіщо мені й переходити, я таких вживу знаю...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це не критерій, взагалі. Ми їли сиру моркву, буряк, ріпу, цибулю, вишневий клей, пирій, квіти "кашки", квіти акації, дикий часник, зерна пшениці, тісто, коли мама замісить на пиріжки, сирі яйця з курятника. І що з того?
А хлопець схожий на цигана. Так що, все в нього нормально.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
що з того ? мабуть ничого..
только жить в таких условиях и врагу не пожелаешь... И история этой семьи, где с детства были проблемы и сироты и здоровье...и ничего с их взрослением не изменилось.. ничего...
мы тут про щастя - а кто то про януковича..
хз... может трудно с логикой..
только жить в таких условиях и врагу не пожелаешь... И история этой семьи, где с детства были проблемы и сироты и здоровье...и ничего с их взрослением не изменилось.. ничего...
мы тут про щастя - а кто то про януковича..
хз... может трудно с логикой..