Що там про реєстрацію автiвки, якi правила
Re: Що там про реєстрацію автiвки, якi правила
перш ніж добрее думати яка саме машина вам потрібна -- дуже добре подумайте чи потрібна вам машина взагалі.
чим більше я взнаю автомобілі - тим більше мені подобаються велосипеди))))
чим більше я взнаю автомобілі - тим більше мені подобаються велосипеди))))
в києві на калібрісі я живу біля спермаркетів кишеня сільпо атб. 5 хв пішки .
проблема в тому що комфортно мені лиш за містом. тому машина потрібна. але якби не це то можнна організуватись без машини .
можно и без штанов «организуватись», если не зарабатываешь на них.
Мля... « 5 хв пішки », одна упаковка минералки 6х1,5=9кг, переть пешком, пять минут? Или шесть раз сходить...
у тебе якийсь комплекс з приводу грошей)))))

і так . коли зкупаюсь в квартиру не подорозі додому а чисто дружина послала - несу додому все пішки в двох пакетах)))))
це ще не торкнулись нюансів паркування машини на ніч . до гаража годину міским транспортом .до охороняємої стоянки 20 хвилин ппішки . або киидати як всі укрржліби в дворі)))))) 

комплекс у меня в удобствах. Машина должна стоять под домом, вода горячая должна быть в кране всегда ну и т.д.
Вероятно, ты можешь без этого обойтись. Двумя пакетами...
- машина має стояти під твоїм власним будинком а не у спільному дворі багатоквартирного)) ти звичайний український жліб-цеєвропеєць)))))закомплексований. що багато розповідає про твоїх батьків і про твоє дитинство)))))
видишь ли, рагуль, во дворе многоквартирного дома должны быть: место для парковки, выгула собачек, детская площадка. Для удобства всех жильцов.
п.с.
ну а покупать квартиру в центре города, без гарантированного паркоместа - глупо.
рагулє. ва дварє мннагаквартірнава дома не має бути міць ддля парковки - міся для парковки на платних стоянках - паркінгах чи в твоєму гаражі. . для зручності всіх мешканців. але тобі рагулю і мільйонів таикх як ти насрать на все - і на одне одного. тому київ столиця бантустану )))))де кожен "розстпись море гівно пливе")))))
гавно а не людии))))))
київські двори - концентрован амразота з роздовбанихдоріг тротуарів боліт калюж замість газонівсмітєвих баків і машин. і куянам то нормально. ну куянам і мамчурство гелетейство свинарчуківство нормально. так що все логічно 

рагуль туземный, современные дома и дворы изначально проектируются с парковками. С горячей водой и прочими удобствами. Но ты можешь ездить на велосипеде и ходить в будочку на огороде.Aelit писав: ↑рагулє. ва дварє мннагаквартірнава дома не має бути міць ддля парковки - міся для парковки на платних стоянках - паркінгах чи в твоєму гаражі. . для зручності всіх мешканців. але тобі рагулю і мільйонів таикх як ти насрать на все - і на одне одного. тому київ столиця бантустану )))))де кожен "розстпись море гівно пливе")))))
гавно а не людии))))))
Не возбраняется законом.
о. рагуль навозний став уже зїзжати на каналізації і гвс)))) а всього лиш його макнули в його ж библізм ставити машину в дворах спільного користування))) приплів сюди як ерзацаргумент будочку на агародє .главспец писав: ↑рагуль туземный, современные дома и дворы изначально проектируются с парковками. С горячей водой и прочими удобствами. Но ты можешь ездить на велосипеде и ходить в будочку на огороде.Aelit писав: ↑ рагулє. ва дварє мннагаквартірнава дома не має бути міць ддля парковки - міся для парковки на платних стоянках - паркінгах чи в твоєму гаражі. . для зручності всіх мешканців. але тобі рагулю і мільйонів таикх як ти насрать на все - і на одне одного. тому київ столиця бантустану )))))де кожен "розстпись море гівно пливе")))))
гавно а не людии))))))
Не возбраняется законом.
дякую що підтвердив тезу що ти гавно а не людина - єдина причина чому Українан бантустан а кийов її столиця))))
сучасні київські будинки здеільшого взагалі не передбачають прибудинкову території - а старі не передбачали такі кількість корит)))))але рагулю наовозному нан то насрать. розступись море гавно пливе))))

люблю таких ганво людей в реалі возити писком по асвальті. вони так кумедно визжать. шкода що то рідко трапляються - бо 99 з ста вони сцикливі і мамчурять як тільки мамйорить перспектива ескалації))) 

то давай зустрінимось - гниднику навозний ))))))
екс забудовник.щоб виконувати твої прохання у мене забагато до тебе презирства - щоб щось пруфить)) тим ільше загальнокиївську будівельницьку практику.