oven писав: ↑
По темі - все йде до того, що я повинна здатися. Вже чоловік шість мені розказало, що в подібних ситуаціях переробляли технічний план. Деякі зовсім новий, 2-3 річної давнини. Кажуть, що так набагато дешевше, ніж вступати в боротьбу. І швидше.
Я забрала відповідь на запит. Там вказано лише одне - послуги БТІ платні, бо організація на госпрозрахунку. А в обличчя усно директор сказав, що довідку від БТІ він нам не надасть, що ми можемо звертатись хоч до президента, і взагалі він нам нічого не повинен. Коли я плчала наполягати, щоб він це написав у офіційній відповіді на запит, або хоча б сказав це на диктофон, він просто втік зі свого кабінету. Отак от.
Я в шоці.
Овен, вибачте що ми зафлудили гілку, ну як же без цього.
Можу Вам порадити два шляхи, один "матеріальний", другий містичний. Матеріальний - зпробуйте знайти незалежного але ліцензованого експерта, котрий ОГЛЯНУВ би Вашу квартиру, перевірив відповідність техпаспорту й видав Вам письмовий документ. Я недавно оцінював свою, й до мене приходив експерт, правда з нашого місцевого БТІ - у нас ще не такі опупєвші рєбята - котрий саме такий огляд робив. Але, наскільки я знаю, такі експерти є й незалежні від БТІ, взнайте.
Містичний шлях - скажіть тому козлу, що Ви проклянете і його, і всіх його нащадків, якщо він і далі намагатимецця обікрасти Вас і Ваших дітей. Ви маєте на це повне право.
Другий спосіб, до речі, куди дієвіший, але на нього не всі наважуюцця, даєцця взнаки промивка мізків церковниками.
Більше нічого порадити не можу, принаймні доки діє оця паразицька система й паразитизм із брехнею вважаюцця прийнятними.