Тимошенко оголосила, що йде у президенти України

slit_ok

Re: Тимошенко оголосила, що йде у президенти України

Повідомлення slit_ok » 24 березня 2019, 20:16

Sarmat писав: Це характеризує її команду ...
угу...
класна команда, да?

Зображення

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 24 березня 2019, 20:34

Sarmat писав: Це характеризує її команду ...
А это характеризует сторонников Мостового как страдающих деменцией

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 березня 2019, 21:07

главспец писав:
slit_ok писав: що тобі не подобається?
Ну, и где мой 2-х гривневый бензин от Тимошенко, обещанный 10 лет назад?
Это типичный пример езды по ушам лохторату!
И её прокол в том, что озвучила благоглупость, заготовленную чересчур усердным аппаратом.
Заметь, больше не повторяла! Т.е., поняла!
п.с.
Кста, не приведёшь ли доводы в пользу добычи золота из морской воды? Ресурс дармовой и неисчерпаемый, не?
Щоб був біодизель, слід зпершу злегка пресонути таких як ти... А з цим у Юльки й справді проблеми - ліберальний понос у голові, чи то пак, "цінності".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 24 березня 2019, 21:12

Sintez писав: Щоб був біодизель, слід зпершу злегка пресонути таких як ти... А з цим у Юльки й справді проблеми - ліберальний понос у голові, чи то пак, "цінності".
а таких как ты, наградить?
И чего меня прессовать, я за всё хорошее, против всего плохого...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 березня 2019, 21:13

rad писав:
Pestilence писав: В 2004 не было договоренностей по партхелям? Думаю именно по этим договоренностям она и стала премьером...не?
судя по последующим тазодвижениям "любых друзив" - попадание Юли на табуретку премьера повергло их в ступор,
иначе как ситуативным союзником для втюхивания дрыща на президента она совершенно не рассматривалась,
были две кандидатуры - ехануров и пэцык, но они просто прожевали сопли, а Юля их всех тогда переиграла,
поледующие истерики порошенка и его отход из команды никчэмы это подтвердили
Кажуть, що примєром мав стати Пєцик, Дрищ обіцяв старому Вальцману, і столи вже були накриті. Але при виді Майдану, котрий скандував "Юля!", Дрищ наклав у штани й не наважився оголосити Пєцю, побоюючись, що його там же і затопчуть. Тому був реалізований "план Б" - Юльку призначити, доки страсті вляжуцця, а потім тихенько нафік.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 24 березня 2019, 21:17

я слышал другую версию. Он обещал обоим, но она предусмотрительно взяла расписку, и пригрозила обнародовать.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 березня 2019, 21:17

Vollmer писав:
Pestilence писав: Возможности есть всегда. На тот момент соляра стоила меньше 3 грн и как раз начала расти в цене. Ведь тут речь идет о биодизеле. И для того, чтобы она могла это сделать, ей нужно было стать руководителем а не оппозиционером? Любой нормальный человек понимает, что политик может выполнить обещание, только если придет к власти. Вот если бы она пришла к власти и не выполнила, то ты имел бы полное моральное право, а так это просто белый шум

Це просто один із елементів енергетичної безпеки. Газ, бензин, соляру можна робити із тирси, друзок, бадилля, водоростей, листя, побутових відходів. Що ми досі так не робимо - проста дурість. Ресурсів маємо, за оцінками знаючих людей, на половину потреб, мінімум. Бензин із вугілля, за німецькою технологією, рентабельний при нафті близько $150 за баррель, при теперішній ціні вугілля. З бадилля і тирси - буде дешевше.

І в нашому становищі, з Росією під боком, треба мати подібні технології в стані завжди готових до розгортання, хоча би, як аварійні. Тому я абсолютно не можу зрозуміти примітивне зубоскальство на тему бензину з чогось там незвичного. У 1918 році броньовики самогоном заправляли, і що?
Не проста дурість. Купа кацапів залишаєцця на керівних місцях, і вони блюдуть інтєрєси расєі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 березня 2019, 21:29

главспец писав:
Sintez писав: Щоб був біодизель, слід зпершу злегка пресонути таких як ти... А з цим у Юльки й справді проблеми - ліберальний понос у голові, чи то пак, "цінності".
а таких как ты, наградить?
Вас пресувати просто необхідно, ви тоді починаєте працювати, хоч і хєрово, звичайно, але хоч якось. Якщо ж не пресувати - ви ІМІТУЄТЕ роботу. Це єдине, що ви вмієте робити класно.

ПС. 18+
СпойлерРозкрити
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 25 березня 2019, 08:46

Sintez писав:
главспец писав: а таких как ты, наградить?
Вас пресувати просто необхідно, ви тоді починаєте працювати, хоч і хєрово, звичайно, але хоч якось. Якщо ж не пресувати - ви ІМІТУЄТЕ роботу. Це єдине, що ви вмієте робити класно.

ПС. 18+
СпойлерРозкрити
а как ты меня обобщил в «ВАС»? Классовым чутьём птушника? И откуда ты знаешь как лично я работаю?
п.с.
как ни стараюсь, не могу тебя (на основании твоих дописив) причислить к некой группе граждан! Так, одиночный провинциальный псевдофилософ-аматор, с графоманскими замашками.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 березня 2019, 14:17

главспец писав:
Sintez писав: Вас пресувати просто необхідно, ви тоді починаєте працювати, хоч і хєрово, звичайно, але хоч якось. Якщо ж не пресувати - ви ІМІТУЄТЕ роботу. Це єдине, що ви вмієте робити класно.

ПС. 18+
СпойлерРозкрити
а как ты меня обобщил в «ВАС»? Классовым чутьём птушника? И откуда ты знаешь как лично я работаю?
п.с.
как ни стараюсь, не могу тебя (на основании твоих дописив) причислить к некой группе граждан! Так, одиночный провинциальный псевдофилософ-аматор, с графоманскими замашками.
"Ви" - оце особі (як ти кажеш) із паразитичним укладом ума. Вас кругом вистачає, але серед чиновників і мусорів концентрація найвища, практично 100%. Я вас бачив дохреніща, тому на тебе мені дивитися вживу не треба, щоб вичислити, хто ти є, достатньо твоїх дописів. Не сказати щоб я був сильно вам ворог, врешті ви мабуть більше обдурені, вина ваша хіба в тому, що намагаєтеся виправдати систему, як ті заручники терориста, це є наслідком слабкої волі - пливете за течією.
А мене куй ти класифікуєш, бо твого світогляду й освіти на це не вистачить, не вчили вас таким речам.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 25 березня 2019, 14:37

Sintez писав: А мене куй ти класифікуєш, бо твого світогляду й освіти на це не вистачить, не вчили вас таким речам.
тоже, мне «загадочная особь», уже класификував:
главспец писав: Так, одиночный провинциальный псевдофилософ-аматор, с графоманскими замашками.
ты не заметил?!

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 25 березня 2019, 17:48

Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 березня 2019, 17:45

Юлія Тимошенко: Ввечері підбиватимемо підсумки виборчої кампанії в ефірі ПРАВО НА ВЛАДУ на 1+1.
Запрошую всіх до перегляду! Початок – о 21.30.

https://www.facebook.com/1000004933091 ... 8945542/ …

Фрося

Повідомлення Фрося » 29 березня 2019, 11:56

У першому турі краще голосувати за Юлію Тимошенко
:good: :gs:

Відповісти