Ну так савецкіє ж були кращі, ні?
Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора
Re: Установлены особенности людей, которые верят в теории заговора
Ага, ещё немало выехало в sharp, sony, telefun....кен на конце, и тд, как оно там пишеца,..конкурирующие насмерьть фирмы.
Ролик гаранта личной безопасности попахивает зеленским.
Базар схожий, темб, интонации.
Попытка манипуляции, типа видео/аудио поток без трафика выгружаецца на прямо комп начальника полиции)))
С обоих камер.
И ... как их там, технических средств, у которых есть конкретные, но мне не известные названия, хватает ресурсов, бытродействия, памяти, чего там ещё? Неважно.
Триангуляция да, даже при выключенном телефоне, делает возможным поиск местонахождения.
В городе точнее, в селе приблизительно.
То шо андроид - это пришло на смену телевизору, это понятно, гугль плэй ивсякие дрегие штуки позволяют инициализировать пользователя на ходу.
Телевизор стал не эффективен...
Ролик гаранта личной безопасности попахивает зеленским.
Базар схожий, темб, интонации.
Попытка манипуляции, типа видео/аудио поток без трафика выгружаецца на прямо комп начальника полиции)))
С обоих камер.
И ... как их там, технических средств, у которых есть конкретные, но мне не известные названия, хватает ресурсов, бытродействия, памяти, чего там ещё? Неважно.
Триангуляция да, даже при выключенном телефоне, делает возможным поиск местонахождения.
В городе точнее, в селе приблизительно.
То шо андроид - это пришло на смену телевизору, это понятно, гугль плэй ивсякие дрегие штуки позволяют инициализировать пользователя на ходу.
Телевизор стал не эффективен...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Совок в принципі не збирався споряджати своїх громадян ні цивільним мобільним зв'язком, ні тим більше інтернетом. Однак для військових розробки велися.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
студіози то окрема тема, молоді мізки самі незашорені
в теорії сєрсєра був "впєрєді планєти всєй", та далі окремих одиничних екземплярів справа не рухалася,
а справжні технологічні прориви можливі лише при масовому практичному використанні,
тому як теоретики совєтіки мали попит на заході, як практики сиділи під плінтусом та мили туалети
нєдолго мучаться старушкам...
і не тільки,
свого часу на якомусь з`їзді Суслов надав курс розвитку авторанспорту: при кумінязьмі савєцькі люди будуть користуватися лише апщєственнім транспортом, тому приватні авто будуть не в пріорітеті
нєдолго мучаться старушкам...
так в чём прикол? Ну, любой телефон или ноутбук злые силы могут использовать против тебя. Снять инфу. Незаметно. И даже уличные видеокамеры за тобой следят! А домофон фиксирует голоса твоих гостей.
п.с.
мне лично - пофиг! Инфу, которую я считаю конфиденциальной, я защищаю. Сам.
Ну так талмудичний принцип розвалу ворожого табору ніхто не відміняв - якщо хочеш знищити ворогів, найкращого з них вбий або низведи до плінтуса, а на чолі постав якесь чмо. Діє безвідмовно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І? Ти явився щоб заявити, як тобі пофіг? Брехня. Якщо б тобі було пофіг, ти б ігнорував та і все.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
реально - пофиг. Я сам выбираю, формат пользования моб.телефоном и интернетом. В лох. соц. сетях не участвую, телефон - исключительно кнопочный. Винтажный. 8800. Планшет только в машине, как навигатор. При необходимости.
Т.е., навязать мне модные гаджеты - нереально!
Я радий за тебе. А з чого ти взяв, що той мій пост був адресований саме тобі?
Мені загалом теж пофігу, нехай слухають скільки зхочуть. І напримєр моя писанина отут якраз і розрахована щоб вони, придурки, її читали. А раптом щось зсунецця у безтолковках їхніх.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Та я вже знаю, що ти крутий спеціаліст в галузі зв'язку. І Мальцев несе околєсіцу? І стандарти зв'язку, без додержання котрих не дадуть дозвіл на введення в експлуатацію - околєсіца?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
мне хватило первых минут про «тайные свойства» моб. телефонов!
Это периодически всплывающая сенсация.
п.с.
кто такой Мальцев?
Мальцев - кацап, опазиціонер, мєнт, неодноразово розповідав, що майже все, що вдаєцця нині розслідувати кацмусорам рознюхати, рознюхують вони саме через стеження за мобілками й інтернетом.
Загалом мене дивує лише одне - як ти не втомлюєшся громогласно підкреслювати, наскільки тобі воно байдуже.
Гм. А про таку штуку, як ""недокументовані можливості" ти не чув? У Віндовс, напримєр.
Загалом мене дивує лише одне - як ти не втомлюєшся громогласно підкреслювати, наскільки тобі воно байдуже.
Гм. А про таку штуку, як ""недокументовані можливості" ти не чув? У Віндовс, напримєр.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ще про Місяць.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!