Вибори президента України
Re: Вибори президента України
Та прям. Щоб не забувати, єсть спосіб - забути як про порошенок, так і про небоженок.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Telecaster
ну шо готові порося прибити?
чи будете волати ще 5 років свину слава! і смерть ворогам загадочним..... в оборонпроме....
я про порося пишу з часів... "революції" але ж ніхто не чує
може дійде до когось.... хз
мене за шарія банять та ви гляньте шо порося витворяє... там купа блогкрів все то разоблачає
тьху

чи будете волати ще 5 років свину слава! і смерть ворогам загадочним..... в оборонпроме....
я про порося пишу з часів... "революції" але ж ніхто не чує
може дійде до когось.... хз
мене за шарія банять та ви гляньте шо порося витворяє... там купа блогкрів все то разоблачає
тьху
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
І фіглі толку з їхніх "разоблачєній"? Разоблачєніє може бути лише ОДНЕ, воно вже давно сталося, наступні воплі про те ж саме - це все одно що воду в ступі товкти. Дії які? Ніяких. "Вибори"? Ха-ха-ха. Нє, ну да, піліцію вони викликали, щоб зафіксувала! Достіженіє! І куди вони той фіксаж собі засунуть? Підрахуям віддадуть?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Та хоч би й отримували.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Карочє, вистава розігруєцця таким чином: тіпа, "найрейтинговіший" Зєля, за ним - нарівні - Юля й Пєтя. Ціль залишаєцця очевидною - не допустити Юльку в другий тур.
Ні, ну рєбята... Ну не можна знищити мафію виборами...
Ні, ну рєбята... Ну не можна знищити мафію виборами...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Їм скушно горіти самим, тому вони хочуть і решту за собою потягти.Pestilence писав: ↑Дураки сгорят в аду вместе со своими хозяевами-олигархами
Неначе люди подуріли...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
У Дніпрі в приватному будинку прописані 670 "мертвих душ" і усі зареєстровані як виборці
https://www.unian.ua/elections/10496199 ... borci.html …
https://www.unian.ua/elections/10496199 ... borci.html …
- Pestilence
- Чефхелфер
Pestilence писав: ↑Только ненависть и осталась. Я тех кто голосует за рошен ненавижу больше чем хуйла. хуйло это как стихийное бедствие, если дом крепкий и окна надежные, то ничего не будет, а рошен доламывает крышу прямо сейчас.
Ну, чому ж так категорично. В тому сенсі, що емоції заважають цілитися - він абсолютно правий.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)