Володимир Зеленський буде брати участь в президентських виборах
Re: Володимир Зеленський буде брати участь в президентських виборах
Вы понимаете, что поддержка и обязательство, немного разные вещи.
Через 5 дней решится всё.
Через 5 дней решится всё.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

- Амосенко Олег
Скоріш би - а то вже неможливо в інтернет зайти - стільки лайна виливають порохоботи на всі боки що просто страшно.
Уже і Лещенко виліз, нібито "радник" Зеленського, і таке меле що взагалі клініка.
Про депутатів Юлі які нібито стріляли лелек з фотодоказом ліванского фото 2013 чи раніше року - засрали ФБ.

Просто зараз форсити Зєлінського - це дуже комільфозно, попсово, прікольно, за це ніхто не сваритиме, ніхто нічого не закидатиме.
Цим займаються наввипередки, журналісти, політолухи, і т.д.
І жодна тваринка не подумає - а хто буде розхльобувати п'ять років Зєлінського на табуретці ???
Це мотивація "Я вам, суки, всім зараз покажу !!!". І це не емігранти роблять, що цікаво.
І все вони знають, і про непідготовленість, і про елементарну вузькість кругозору, про відсутність команди. Все всі знають. Але гроші заплачені, і вони поганяють до ями.
Хоча, здавалося би, саме представники експертного середовища мали би бути взірцем професійної відповідальності, і не зкурвлюватися до торгівлі обличчями і репутацією за викликом. Ні, телеканали перетворилися на гнидники, де візитери професійно цікавляться власним калом. От коли я зрозумів сенс кооптування пєціками Леся Подерв'янського !!! Потрібен був справжній профессіонал, і теоретик цієї справи !!!
Враження таке, що ці чрєвовєщатєлі не збираються жити після 31 березня. Може, щось знають? Чи сподіваються повидаляти з Ютуба ролики?
Цим займаються наввипередки, журналісти, політолухи, і т.д.
І жодна тваринка не подумає - а хто буде розхльобувати п'ять років Зєлінського на табуретці ???
Це мотивація "Я вам, суки, всім зараз покажу !!!". І це не емігранти роблять, що цікаво.
І все вони знають, і про непідготовленість, і про елементарну вузькість кругозору, про відсутність команди. Все всі знають. Але гроші заплачені, і вони поганяють до ями.
Хоча, здавалося би, саме представники експертного середовища мали би бути взірцем професійної відповідальності, і не зкурвлюватися до торгівлі обличчями і репутацією за викликом. Ні, телеканали перетворилися на гнидники, де візитери професійно цікавляться власним калом. От коли я зрозумів сенс кооптування пєціками Леся Подерв'янського !!! Потрібен був справжній профессіонал, і теоретик цієї справи !!!
Враження таке, що ці чрєвовєщатєлі не збираються жити після 31 березня. Може, щось знають? Чи сподіваються повидаляти з Ютуба ролики?
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Невеличке пояснення причин паніки.
- Pestilence
- Чефхелфер
Мда, похоже Зеленский в топе и это самое печальное. Будет просто срака если ЮВТ бортанут мимо 2 тура. Где этот урод взялся в такой момент! Остается надежда что он будет заниматься внешней политикой а ЮВТ канцлером
- Babasha
- Штучний інтелект
Чер-но-го-ри-яяяяяя!!!Pestilence писав: ↑ Мда, похоже Зеленский в топе и это самое печальное. Будет просто срака если ЮВТ бортанут мимо 2 тура. Где этот урод взялся в такой момент! Остается надежда что он будет заниматься внешней политикой а ЮВТ канцлером

Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Pestilence
- Чефхелфер
- Амосенко Олег
Донт панік. Останній тиждень медіапростір завалений і "рейтингами" і чим завгодно. Краще не перейматися. Уже що буде то буде.Pestilence писав: ↑ Мда, похоже Зеленский в топе и это самое печальное. Будет просто срака если ЮВТ бортанут мимо 2 тура. Где этот урод взялся в такой момент! Остается надежда что он будет заниматься внешней политикой а ЮВТ канцлером
У Пепе колосальний антирейтинг, і голосуватимуть не стільки за Зе як проти Пе у 1 му турі. А що буде у 2-му і як ті голоси розподіляться - ніхто не знає.
Головне щоб не потрапив Пєтя у 2-й тур, а уже між Юлею та Зе - будуть обирати.
Востаннє редагувалось 25 березня 2019, 23:31 користувачем Амосенко Олег, всього редагувалось 1 раз.
- Pestilence
- Чефхелфер
Дык пецю и пхают во 2 тур всеми фальсификациями, чтоб он сдох тварьАмосенко Олег писав: ↑ Головне щоб не потрапив Пєтя у 2-й тур, а уже між Юлею та Зе - будуть обирати.

- Амосенко Олег
Ну якщо відверто не підтасують протоколи то шанси у нього 0.Pestilence писав: ↑ Дык пецю и пхают во 2 тур всеми фальсификациями,
За Юлю більш старші, молодь більше за Зе, є частина за Гриценка, Смєшка та Кошулінського.
Знаю пару дебілів які за Пе, не знаю наскільки їх багато взагалі.
- Амосенко Олег
До речі і у Юлі і у Зе правильна тактика - залягли на дно і ніяких гучних інтерв'ю чи заяв.
Ще, думаю, пару "фішок" від Пепе побачимо.
Чогось такого для відволікання уваги.
(за умови що він уже не пакує чемодани на Ростов)
Ще, думаю, пару "фішок" від Пепе побачимо.
Чогось такого для відволікання уваги.
(за умови що він уже не пакує чемодани на Ростов)
Я ролик поставив, де йдеться, якраз, про те, що команда Зєлінського і є замовником цих, останніх рейтингів.
Вмикаєте ролик, і починається з цього моменту.
Єсть мнєніє, що у Пєціка - 8% чистих, решта залежить від кройки і шиття. Це - небагато.
Виборці Зєлінського - це противсіхи і протестанти і пофігісти, це публіка, яка, зазвичай, не ходить і не голосує.
Висновки робіть сами.
Всі визнають, що команда Юлі буде захищати свої голоси, як бульдоги, все на це заточено. Від команди Зєлінського вже чули розмови, що "нема потреби напружуватись, монстри будуть пасти один одного і запобігати фальсифікаціям, а ми на цьому факторі можемо просто покататися". Один такий катався. Бюлетені Зєлінського можуть опинитися в кучках за Пєціка.
Виборці Зєлінського - зденаціоналізовані, безвідповідальні сучі діти, це моя думка від початку, і я її не зміню.
Я, також, схиляюся до того, що фінал буде Юлька - Пєцік.
Чому, за п'ять днів до події, раптом, стільки пустопорожнього славословія Зєлінському в телевізорі - здогадатися неважко. Сам він мовчить, йому ніззя, решта за гроші вихваляє нове плаття короля.
Вмикаєте ролик, і починається з цього моменту.
Єсть мнєніє, що у Пєціка - 8% чистих, решта залежить від кройки і шиття. Це - небагато.
Виборці Зєлінського - це противсіхи і протестанти і пофігісти, це публіка, яка, зазвичай, не ходить і не голосує.
Висновки робіть сами.
Всі визнають, що команда Юлі буде захищати свої голоси, як бульдоги, все на це заточено. Від команди Зєлінського вже чули розмови, що "нема потреби напружуватись, монстри будуть пасти один одного і запобігати фальсифікаціям, а ми на цьому факторі можемо просто покататися". Один такий катався. Бюлетені Зєлінського можуть опинитися в кучках за Пєціка.
Виборці Зєлінського - зденаціоналізовані, безвідповідальні сучі діти, це моя думка від початку, і я її не зміню.
Я, також, схиляюся до того, що фінал буде Юлька - Пєцік.
Чому, за п'ять днів до події, раптом, стільки пустопорожнього славословія Зєлінському в телевізорі - здогадатися неважко. Сам він мовчить, йому ніззя, решта за гроші вихваляє нове плаття короля.
Амосенко Олег писав: ↑ За Юлю більш старші, молодь більше за Зе, є частина за Гриценка, Смєшка та Кошулінського.

Помиляєшся, молодь вибирає Зе.І йдуть на вибори.Те що я бачу по Херсону, йдуть навіть ті хто не ходив на вибори.
У людей з'явилася надія.Я ще ніколи в моєму апатичному Херсоні, не бачила такої активності.
Біля наметів люді.Багато завжди у Юлиної.Біля Порошенко порожньо, та ще ображають агітаторів.
Хйуло спасает Порошенко.
только дурак не поймет что это подстава.

- DSMechanic
Цікаво, чому саме Зеля під ударом?
Або думають що на Юлі не спрацює, пробували з Бойком, або по рейтингам Зеля на другому місці перед Пером і треба саме йому зняти пару відсотків щоб пробитись в другий тур.
Або думають що на Юлі не спрацює, пробували з Бойком, або по рейтингам Зеля на другому місці перед Пером і треба саме йому зняти пару відсотків щоб пробитись в другий тур.
Рейтинги-це одне.DSMechanic писав: ↑ Цікаво, чому саме Зеля під ударом?
А по-друге-Зе не з системи, не купиш і торгувати з ним нічим.
Фрося, зробіть експеримент. Ну, тіпа одного з тих, які в "Альтанці".
Уважно, обов'язково - повільно, перечитайте, що написали.
Зе не з системи
не купиш
і торгувати з ним нічим
Після кожного рядка - окремо його оцініть, на вірогідність. І тільки потім переходьте до наступного.
Думаю, Вас чекає невеличке відкриття.
Не треба такі тези запускати "віялом", пачкою, як циганки біля виходів з метра.
У нас же немає мети позолотити ручку, правда?
- DSMechanic
Людина яка торгує самим собою все життя і точно знає свою ціну по прейскуранту - і не має чим торгуватись?
Пробігали рейтинги з Запоріжської області - там Зеля на другому, а Петя взагалі на четвертому, причому Анархіст у себе підкинув думку що це глобальна ситуація. Так що збити кілька відсотків нестабільного виборця Зелі - єдина надія Петра, якщо не вруть.
DSMechanic писав: ↑ ..................................................................................................................................................................................
. Зеля на другому, а Петя взагалі на четвертому, причому Анархіст у себе підкинув думку що це глобальна ситуація. Так що збити кілька відсотків нестабільного виборця Зелі - єдина надія Петра, якщо не вруть.
Ага.
Збивання Зєлінського означатиме для Пєціка вихід у другий тур, хоч і в незручній конфігурації, з Юлею.
Але це - якщо знати справжній розклад, не дурілочний.
Пєцік хоче поміняти своє третє на друге місце Зєлінського. Ніяк інакше це не пояснюється.
Збивати Юлю - дохлий номер, там не та публіка, і Пєцік атакує найслабшу ділянку фронту.
Залишаються дрібнички, як подвійна перевага Зєлінського по всіх опублікованих рейтингах, включно з тими, які проплачувала команда Зєлінського, і вдохновєнна говорильня на цю тему по всіх ефірах. Но то вже - таке.........