Голосовать все готовы?
- Перехожий
Re: Голосовать все готовы?
кретинизм украинского избирателя проявляется еще и в том, что он любит наступать на одни и те же грабли, получать по е ... гм ... пыке, а потом чухать тыковку и удивляться, почему все так хреново. Что такое наступить на грабли? Это - в очередной раз НЕ проголосовать за Тимошенко. А какие причины под это подводят - прэлесть! А ведь причина одна - кретинизм.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 

-
- Перехожий
А я против демократического строя.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 

-
-
Так чего же тогда за Петра не голоснуть? Нормальная такая олигархия. С национальным оттенком. В смысле, еврейским. 

- Перехожий
За либеральный. Но не в понимании Синтеза.
СпойлерРозкрити

- Перехожий
Есть такой термин - руконепожимаемый.xobserverx писав: ↑ Так чего же тогда за Петра не голоснуть?
СпойлерРозкрити

-
-
Монархия - власть одного.
Олигархия - власть узкого круга людей.
Демократия - власть выбираемых представителей от избирателей.
Анархия - безвластие. Каждый сам себе устанавливает правила с очевидными последствиями.
Не вижу тут - ничего "либерального".
Олигархия - власть узкого круга людей.
Демократия - власть выбираемых представителей от избирателей.
Анархия - безвластие. Каждый сам себе устанавливает правила с очевидными последствиями.
Не вижу тут - ничего "либерального".

- Перехожий
Давайте придумаем.xobserverx писав: ↑ нет такого способа организации общества - "либеральный строй".
СпойлерРозкрити

-
Ну за Петра разве что в морду не дают еще в общественных местах. Хотя народ и порывается.
Да, есть жидочки, которые "за". И которым действительно стало хорошо при Петре.
Но таких мизер.
Сколько там Петру малюют сейчас у Иринки Бекешкиной?
Это к вопросу о "демократических процедурах" и последующим оправданием сфальсифицированных результатов "кретинизмом избирателей".
Мыслевирус "Петро ворует потому что это в крови у украинцев" - №2.
- Перехожий
Мне Порошенко просто неинтересно обсуждать. Говно - оно и в Африке говно.
СпойлерРозкрити

-
Немає сенсу за Юлю, краще зразу за зеленського.
-
Білокура Бєстія, ти жидочєк?
-
А що за зеленського тіки жидочьки галасують?
юльки, у вас нема вибору, ваша красавіца в другий тур не попадає. Єдінствєнний способ мстіть за стіки років наруги - голоснути за зєлю. Всі сєпари і так за нього, а ви хіба не такі?
Тим більше, що все одно що Юлі що зєлі платять кацапи.

Білокура Бєстія писав: ↑ .....................................................................................................................................................................
Я тобі даже більше скажу. Кацапи платять Пєціку і Бойку. Ти, шось, забув про них згадати. Може, ти засланий від кацапів? Ведеш кацпропаганду?
Участь в голосуванні - є формою колаборації
-
От скільки разів зі мною таке трапляється, я завжди не готовий. Якщо я пробую з кимсь розмовляти, то тому, що як мінімум вважаю цю людину розумною, і коли ця людина видає щось оксюмороністичне, я випадаю в осад. Наприклад, я звернув увагу одного "націоналіста" на те, що свобода тчгнибакса - соціалістична по суті, тому в них час від часу проскакують проляпсуси з гебельса. На що він чють порипався і оголосив мене марксистом))))
-
От власне про що я. Петро, добре чи погано, воює з рашкою. Як воює, можем обговорити окремо. А купа людей заперечує очевидне, і каже що рашка йому платить)))
Білокура Бєстія писав: ↑ От власне про що я. Петро, добре чи погано, воює з рашкою. Як воює, можем обговорити окремо. А купа людей заперечує очевидне, і каже що рашка йому платить)))
Пєцік торгує з кацапами. Добре торгує, відкрито і контрабасом. Нема сенсу і обговорювати, матеріалів - повно.
Отже, кацапи йому платять, бо торгівля безплатною не буває.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Штірліц теж "воював" з СССР.Білокура Бєстія писав: ↑ От власне про що я. Петро, добре чи погано, воює з рашкою. Як воює, можем обговорити окремо. А купа людей заперечує очевидне, і каже що рашка йому платить)))

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!