Я думаю, что достаточно большая.

Портнов.
Ви дійсно вважаєте що людина яка бидлувато сміялась над Майданом і Україною, цього не зробить?
А. Ну-ну.
Чого ви нукаєте? Швидше за усе, прийдеться вибір робити з цих двох. За пороха проголосуєте? Взагалі не будете голосувати? А противсіхи самі знаєте хто, читайте нижче. не голосуючи за Зе, ви перемогу віддаєте П.
Просто я згадав, як чимало років тому Ви мені доводили, що Тягнибок теж, загалом, класний пацан.
коли Зе почне робити призначення. Припускаю, що наробить помилок, але ж не таких кардинальних.
Віро, колись була цікава карикатура, як собаки вибирають між Герасимом і професором Павловим. І тут приблизно таке саме, вибирають між Вальцманом і Коломойським. Волелюбна нація, хулє, якою жменька жидів крутить, як циган сонцем!Віра писав: ↑Чого ви нукаєте? Швидше за усе, прийдеться вибір робити з цих двох. За пороха проголосуєте? Взагалі не будете голосувати? А противсіхи самі знаєте хто, читайте нижче. не голосуючи за Зе, ви перемогу віддаєте П.
Я сама шокована результатами виборів, подавлена. Але я не голосувала і ніколи за пороха не проголосую
я можу протягом багатьох років поміняти с вою думку?