Ми не втрачені.
Як на мене - потрбіно зберігати спокій та спостерігати.
Ті екзитполи як і рейтинги ще нічого не означають.
І ними можуть замилювати справжні фальсифікації після 20:00.
Фішок у Пепе певно ще багатго.
шо? страну развалил, теперь съебываться пора?Pestilence писав: ↑ Экзитполы озвучили, моя говорит что надо завтра ехать делать заграны и я с ней согласен![]()
Нация (народ) начал реально формироваться из полуфабриката только после 2014 года. И для этого нужны 2-3 поколения, как минимум. Это если мирно.
Та ну нах. Нафіга чекати? Хай собі живуть.
так они и так живут. По своим понятиям. За Ваш счет. И плевать им на конкретного Вас. И пролонгируют свое существование за счет всякого дерьма.
Ты просто тупой. Это такие ватники как ты ее развалили. Вы голосовали за кучм и яныков, которые последовательно уничтожали страну и порошенко ваш же вылупок, хоть ты не хочешь этого признавать. Он лишь создал другую нац реальность, подменив все настоящее своим шоколадом, а так он ваша же кровь и плоть
Плюють вони на мене рівно до тих пір, доки я дозволяю це робити.
Я - це я.
Не переживайте, я тут два часа своих успокаиваю. Возил родителей из села туда-сюда проголосовать. Повторюсь выше писал, не переносите свои высокие моральные ценности на окружающих. Не стоят они того. И не соответствуют ожиданиям.
жSintez писав: ↑Я - це я.
А от "хто" - як недавно з"ясувалося, це досить цікаве питання. Ви Конституцію читали? Недавно я дивився одне на перший погляд "дивне" відео, тим не менше аффтар звернув мою увагу, що там ідецця про ДВІ РІЗНІ категорії - "людина" й "громадянин". Так от, якось так виходить, що доки я забуваю що я "людина" й зосереджуюся на тому, що "громадянин", мене імєють як хочуть... І я САМ дозволяю себе імєть.
Хочете, я прямо зараз скажу, хто виграв "вибори"?
Кількість виборців, які взяли участь у голосуванні по Україні 8 965Амосенко Олег писав: ↑ Якщо у кого є бажання - зберігайте проміжні цифри. Може для чого знадобиться.