Загадка (Сінтезу має сподобатися)))
Загадка (Сінтезу має сподобатися)))
Трішки для розрядки.
Аеропорт Дюссельдорфа тиждень тому. Пройшли всі контролі, чекаємо на посадку. Чоловік з донькою пішли в Дьюті-Фрі подивитися, що там є, може щось купити.
я з ручною поклажею вирішила посидіти у затишному куточку
навпроти мене сидів дуже гладкий дядько з характерними рисами конкретної національності
дядько виявився балакучим, звернувся до мене з якимось запитанням
повідомив, що сам вже громадянин Німеччини, але родом з Расії, виїхав по єврейській лінії, і зараз летить саме туди, а мені співчуває, бо у нас гражданская війна
ну, я звісно трохи...відв"язалася..сказала багато різних слів )))
тут повертаються мої з Дьюті-Фрі, і одночасно дядько заявляє : "Напрасно Путен сразу не провел блиц-криг и не захватил всю Украину хотя би по Києв"
Я тільки думаю, що б йому якнайжорсткіше відповісти, як мій чоловік видає ІМХО найвдалішу відповідь для тієї ситуації.
Дядько вирячив очі, став як риба ковтати повітря, підхопився і спритно ушився.
Що було сказано? хоча би приблизно )))
Аеропорт Дюссельдорфа тиждень тому. Пройшли всі контролі, чекаємо на посадку. Чоловік з донькою пішли в Дьюті-Фрі подивитися, що там є, може щось купити.
навпроти мене сидів дуже гладкий дядько з характерними рисами конкретної національності
повідомив, що сам вже громадянин Німеччини, але родом з Расії, виїхав по єврейській лінії, і зараз летить саме туди, а мені співчуває, бо у нас гражданская війна
тут повертаються мої з Дьюті-Фрі, і одночасно дядько заявляє : "Напрасно Путен сразу не провел блиц-криг и не захватил всю Украину хотя би по Києв"
Я тільки думаю, що б йому якнайжорсткіше відповісти, як мій чоловік видає ІМХО найвдалішу відповідь для тієї ситуації.
Re: Загадка (Сінтезу має сподобатися)))
У мене багато варіантів, але всі вони непристойні. Не спокушайте. 

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
Soldier Of Fortune
Мабуть це було " путіну потрібна вся Європа, даремно ти громадянство приймав."
Може, сказав що у Німеції скоро буде новий рейхсканцлер?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І від цього дядько став червоним як рак від люті і чимдуж дременув звідти?
ага)))
нє-а )))Soldier Of Fortune писав: ↑ Мабуть це було " путіну потрібна вся Європа, даремно ти громадянство приймав."
рейхсканцлер

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Та кажіть уже, спати пора...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
дочка всё ещё незамужняя?Тетяна_Д писав: ↑ Трішки для розрядки.
Возраст, внешность?
п.с.
это Вас должно бы больше беспокоить, чем попутчики и их понимание полит.проблем в Украине.
Не зрозуміла, ЩО саме має мене непокоїти?
Відчуваю - у вас якісь серйозні проблеми в плані самооцінки - або власної, або ваших близьких.
ну, добре. Моя донька - розумниця і красуня, незаміжня, але має...друга.
Щодо віку, ваги і зросту - то ось

Які ще проблеми маєте? Ви діліться, може й зможемо допомогти
ок,
друг, это хорошо! Это тот же программист, который был раньше, или новый? Не, ну дело сугубо личное, но коль Вы озвучиваете эти моменты и подкрепляете их фотками, то и уточнять вполне корректно?
п.с.
первоначально вопрос возник из стартпоста: а к чему такая долгая подводка - Дюсельдорф, дочка с папой в дьютифри, и всё лишь для того, чтобы озвучить поучительно-воспитательную репризу с чуваком - попутчиком?! (осталось неизвестным что кто кому купил!)
друг, это хорошо! Это тот же программист, который был раньше, или новый? Не, ну дело сугубо личное, но коль Вы озвучиваете эти моменты и подкрепляете их фотками, то и уточнять вполне корректно?
п.с.
первоначально вопрос возник из стартпоста: а к чему такая долгая подводка - Дюсельдорф, дочка с папой в дьютифри, и всё лишь для того, чтобы озвучить поучительно-воспитательную репризу с чуваком - попутчиком?! (осталось неизвестным что кто кому купил!)
схоже, реально справи кепські
Дюссельдорф - чувирло поперло на чужі хліби, але показово переймається величчю Расссєї, не зрозумілою притомній сучасній людині
Дьюті-Фрі - чоловік з донькою не чули розмови, тільки останню наведену мною фразу жирного рассєянєна. Між тим реакція на ту фразу була влучною, просто "в око".
купили - 3 пляшки води і французькі парфуми, виявилося що у магазині вони коштують 94 Ойро, а в Дьюті Фрі - "всього" 67. Спонтанно, не втрималися, не пошкодували.
Які ще питання?
-
Soldier Of Fortune
Доця гарна, шкода що я одружений.... 
Дякую )))
а никак нельзя было: вот один чувак в аэропорту мне сказал...?Тетяна_Д писав: ↑схоже, реально справи кепські
Дюссельдорф - чувирло поперло на чужі хліби, але показово переймається величчю Расссєї, не зрозумілою притомній сучасній людині
Дьюті-Фрі - чоловік з донькою не чули розмови, тільки останню наведену мною фразу жирного рассєянєна. Між тим реакція на ту фразу була влучною, просто "в око".
купили - 3 пляшки води і французькі парфуми, виявилося що у магазині вони коштують 94 Ойро, а в Дьюті Фрі - "всього" 67. Спонтанно, не втрималися, не пошкодували.
Які ще питання?
Кста, и никто не интересуется чрезвычайно дотепным ответом, странно...
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Відповідь чоловіка - в студію!
А яка ще має бути донька у красуні мами?
Та і взагалі, завжди казав - наші дівчата найкращі
Та і взагалі, завжди казав - наші дівчата найкращі
Так, відповідь конкретна і умісна.
Ну я й здогадувався, що шось там із рейхсканцлером пов'язане.
Ну я й здогадувався, що шось там із рейхсканцлером пов'язане.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!