Вибори президента України
Re: Вибори президента України
Мусорам? Сітки? І не робили?
І це після двох Майданів?
Білецький ідіот? Чи він настільки віруючий, що надіяіся на чудо? З якого переляку мусора мали щось робити? Ну да, людьми мусорів назвати важко, зомбі. Білецький не знав?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Перемагає зомбоящик.Archer писав: ↑31 березня 2019, 22:55жSintez писав: ↑
Я - це я.
А от "хто" - як недавно з"ясувалося, це досить цікаве питання. Ви Конституцію читали? Недавно я дивився одне на перший погляд "дивне" відео, тим не менше аффтар звернув мою увагу, що там ідецця про ДВІ РІЗНІ категорії - "людина" й "громадянин". Так от, якось так виходить, що доки я забуваю що я "людина" й зосереджуюся на тому, що "громадянин", мене імєють як хочуть... І я САМ дозволяю себе імєть.
Хочете, я прямо зараз скажу, хто виграв "вибори"?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Голосування мільйонів ідіотів за клоуна має абсолютно, ну я не знаю, повально довести всім, що "вибори" - абсурд і порожняк, лохотрон. Але ж ні!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
«Найбільша дурість - це робити те ж саме і сподіватися на інший результат».
Ейнштейн.
Ейнштейн.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Чекати "зміни поколінь" - марно. Ідіотизм успішно відтворюєцця в наступних. Він переходить від батьків до дітей, як вірус грипу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Станом на 24:00, за результатами паралельного підрахунку голосів, Юлія Тимошенко та Володимир Зеленський виходять у другий тур.
Про це повідомив заступник Голови партії «Батьківщина» Сергій Соболєв у прес-центрі Юлії Тимошенко.
Наразі командою «Батьківщини» оброблено 67% протоколів з мокрими печатками та підписами всіх членів комісії.
«Так, Володимир Зеленський має 28,1%, Юлія Тимошенко – 16,1%, Петро Порошенко – 15,2%», – зазначив Сергій Соболєв.
Він також зауважив, що нарешті ЦВК після 4 годин зробила те, що повинна була зробити одразу після закриття виборчих дільниць – оголосила явку 196 зі 199 округів. Хоча за законом, за відсутності явки по всіх округах, комісія не має права починати рахувати голоси.
Відсутність повної явки, переконаний Сергій Соболєв, свідчить про можливість маніпуляцій.
Про це повідомив заступник Голови партії «Батьківщина» Сергій Соболєв у прес-центрі Юлії Тимошенко.
Наразі командою «Батьківщини» оброблено 67% протоколів з мокрими печатками та підписами всіх членів комісії.
«Так, Володимир Зеленський має 28,1%, Юлія Тимошенко – 16,1%, Петро Порошенко – 15,2%», – зазначив Сергій Соболєв.
Він також зауважив, що нарешті ЦВК після 4 годин зробила те, що повинна була зробити одразу після закриття виборчих дільниць – оголосила явку 196 зі 199 округів. Хоча за законом, за відсутності явки по всіх округах, комісія не має права починати рахувати голоси.
Відсутність повної явки, переконаний Сергій Соболєв, свідчить про можливість маніпуляцій.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

я думаю не стоит тешит себя иллюзиями
Я працювала на виборах. В Києві на ДВК.
Люди, це жах.
451 голос за ПОПа. 378 - Зеленський. 149 - Тимошенко. Потім Смешко, Гриценко, Кошулинський, Бойко. Смешко не набагато менше від Юлі набрав. Ця розпорошеність зіграла проти Тимошенко, однозначно. Але люди, які за свинарчуків - це щось диявольське. Яка тут може бути логіка?
Люди, це жах.
451 голос за ПОПа. 378 - Зеленський. 149 - Тимошенко. Потім Смешко, Гриценко, Кошулинський, Бойко. Смешко не набагато менше від Юлі набрав. Ця розпорошеність зіграла проти Тимошенко, однозначно. Але люди, які за свинарчуків - це щось диявольське. Яка тут може бути логіка?

"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Єдина. Кількість телевізоро - годин, вилитих на голови манюпасу.
За відсутності альтернативи.
Тому альтернативи обираються всередині, між телевізорними персонажами.
За принципом - Одін вже за 25 років покрав і обісрав усе, що зміг, а другий - ще не починав, тому чистенький.
У нас нема політики в суспільному дискурсі. Олігархи, через телевізор, її знищили, і підмінили на шоу і скандали.
Відповідно, вибір на виборах - перестав бути політичним.
Це стало щось таке, як поведінка дитини біля каси супермаркету, де стелажі з різнокольоровими цукерками.
Не бачу нічого дивного.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
-
Цікаво а які дані по кандидатах з закордонних дільниць, невже і там хтось крім диппредставників голосував за попа?
Батькивщина ещё не огласила окончательные результаты подчёта.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

- Pestilence
- Чефхелфер
Помнишь стоню с квадратного? Закордонники любят Украину издалека, понятия не имеют чем дышит страна, но знают как голоситьSoldier Of Fortune писав: ↑ Цікаво а які дані по кандидатах з закордонних дільниць, невже і там хтось крім диппредставників голосував за попа?
-
А хіба стоня громадянин України? Гонта той вроді поміняв громадянство.
- Pestilence
- Чефхелфер
Да суть в том что все они такие, хоть с гражданством хоть без.Soldier Of Fortune писав: ↑ А хіба стоня громадянин України? Гонта той вроді поміняв громадянство.
+ эмиги подтверждают для себя правильность (вумность) своего выбора. Без этого подтверждения не работает вторая часть функции пожраль-посраль.Pestilence писав: ↑Да суть в том что все они такие, хоть с гражданством хоть без.Soldier Of Fortune писав: ↑ А хіба стоня громадянин України? Гонта той вроді поміняв громадянство.
Всех уехаших сильно беспокоит моральный аспект.
Они целеустремлённо ищут подтверждения правильности своего выбора.
Даже те, кто попал в Австралию, а уровень зарплат там как в Норвегии, идут голосовать... их мучает совесть, не хотят ассимироваться, ждут перемен на Родине... много тех , кто не замарачиваецца.
Обычно их бизнесу это идёт на пользу, и они падают ещё на одну ступеньку ниже...
Но, мы всё равно переодически им завидуем и пополняем ряды.
Всё сложно и просто одновременно.
Всё имхо.
Они целеустремлённо ищут подтверждения правильности своего выбора.
Даже те, кто попал в Австралию, а уровень зарплат там как в Норвегии, идут голосовать... их мучает совесть, не хотят ассимироваться, ждут перемен на Родине... много тех , кто не замарачиваецца.
Обычно их бизнесу это идёт на пользу, и они падают ещё на одну ступеньку ниже...
Но, мы всё равно переодически им завидуем и пополняем ряды.
Всё сложно и просто одновременно.
Всё имхо.

- Babasha
- Штучний інтелект
Коротко об итогах первого тура
- Вкладення
-
- 1C9DCA5C-CEC4-4A24-9B23-8BDB7E4096A2.jpeg (65.54 Кіб) Переглянуто 2195 разів
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.