Так
Що робити з Шарієм?
- Pestilence
- Чефхелфер
Re: Що робити з Шарієм?
Посилання підказати? Чи самі знайдете? Хочете ще хохм про пороха - зайдіть на будь-який кацапський форум. Те, що вони сміються з кондитера, не означає, що їм треба підгавкувати.
Можна те саме у межах форуму побачити, хто саме тягне сюди пропагандона. Вперто нав'язують, що ми повинні його дивитись.
Один тут гриця схожим чином нав'язував. Щез.
Яке голосування? Я просто висвітив сумнів. Всі висказалися начебто, дякую. Отож, у шостій шарія постіть, якщо комусь із зареєстрованих буде цікаво - той зможе подивитися. Якщо побачу того гівнюка в Консиліумі - той, хто запостив, отримає бан, а шарійське лайно все одно піде в смітник, там і насолоджуйтеся.Thor Egidijus писав: ↑ ЛЮДИ !!!!!
ну що Ви робите ???
Який шарій - зразу -------- на юйх
яке голосування
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
В коконі жити не можна.
- Перехожий
Еще есть Наем. Лещенко, Тарас Чорновол, Притула ....имя им - легион. Всех выслушивать и думать чего они сказали толкового? И было ли это сказано искренне? Мне было достаточно посмотреть несколько первых роликов Шария. Я уже и не помню, почему сказал себе. что этого хватает, чтобы поставить на нем крест.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!!
Смотреть Шария или нет - дело добровольное.
Я й не збираюся забороняти комусь ДИВИТИСЯ, Боже збав.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
еще раз. Что сказано это важно. Важно для понимания. Если герман аня говорит что тимошенко реально лучшая как независимый политик то это не похвала а константация факта. Этот факт основа понимания ибо враг наиболее искренен в оценке чем остальные прилипалы.
- DSMechanic
Ну якось так.DSMechanic писав: ↑Недавно бачив фразу одного адміна, точно не повторю, щось типу:
- Свобода думки в нашій країні не зобов'язує мене надавати площу для вираження цих думок.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
Що?-зареєструвати.Неодмінно
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Ваню, привіт! Приємно бачити, залишайся у нас.
В последнее время не часто захожу, а потому есть вопрос.
За ролик Шария и поныне следует бан? или как?
За ролик Шария и поныне следует бан? или как?
всё таки не понятно, на каком основании?
1. Шарий внёс вклад в победу над ПАПом большую,чем все форумы вместе взятые. И мы пользуемся этой победой. И в то же время его ролики под запретом?
2. Чем публикация названия видео отличается от публикации самого видео на форуме?
1. Шарий внёс вклад в победу над ПАПом большую,чем все форумы вместе взятые. И мы пользуемся этой победой. И в то же время его ролики под запретом?
2. Чем публикация названия видео отличается от публикации самого видео на форуме?