Неужто прогнулась?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: Неужто прогнулась?

Повідомлення Vollmer » 14 квітня 2019, 00:31

Нечай писав: Тут ещё два момента сказалось. Первое-обида на то, какой её показали в "Слуге народа". Второе-обида за то, что она столько лет в политике и вечно вторая. А Зеленский выскочил, как чёрт из табакерки и уже фактически президент. Тем более, и мировой кагал в Париже через Макрона его, походу, уже утвердил. Проиграла. как всегда, Украина-опять 5 лет тотального развала.

А, наприклад, Я - зеленого пойняття не маю, як її показали у "Слугє народа". Бо не дивлюся таке видиво, воно мені не лізе. Мені є абсолютно чужий, неприйнятний, цей тип гумору. І, якщо, навіть, там її показали, якось, не так - я буду то все сприймати, як невдалий жарт найманих Пєтросянів.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

slit_ok

Повідомлення slit_ok » 14 квітня 2019, 05:32

Archer писав:
Нечай писав: Тут ещё два момента сказалось. Первое-обида на то, какой её показали в "Слуге народа". Второе-обида за то, что она столько лет в политике и вечно вторая. А Зеленский выскочил, как чёрт из табакерки и уже фактически президент. Тем более, и мировой кагал в Париже через Макрона его, походу, уже утвердил. Проиграла. как всегда, Украина-опять 5 лет тотального развала.
Зе с Данилюком и Рябошапкой утверждённые Макроном предстоит ещё вступить в крепкий и здоровый секс с народными избранниками Украины. Думаю все «помогут» Зе и разъяснят тарифы. И тут Зе, который ни разу не играл в шахматы придётся придумать где брать деньги. Укропарламент он сука дорогой.
от чисто побутове питання, без всілякої конспіралогії-нумералогії...
а де луччій чинний бере на депутатів гроші, невже свої викладає?

slit_ok

Повідомлення slit_ok » 14 квітня 2019, 05:35

не прогнулась перед яником з його кірєєвим...
а тут, заклик шанувати Україну і інститут Президента - вже неабиякий прогин...
:drag:

Archer

Повідомлення Archer » 14 квітня 2019, 11:08

slit_ok писав: от чисто побутове питання, без всілякої конспіралогії-нумералогії...
а сетка зачем ? это ж постоянное формирование. По киеву расклад публиковался. По остальному - получил должность - неси...плюс бюджетно-тырительные схематозы.

slit_ok

Повідомлення slit_ok » 14 квітня 2019, 11:28

Archer писав:
slit_ok писав: от чисто побутове питання, без всілякої конспіралогії-нумералогії...
а сетка зачем ? это ж постоянное формирование. По киеву расклад публиковался. По остальному - получил должность - неси...плюс бюджетно-тырительные схематозы.
я тебе правильно зрозумів, депутати існують на свої?
то яка їм різниця - Порошенко чи Зеленський?

Archer

Повідомлення Archer » 14 квітня 2019, 11:32

slit_ok писав: я тебе правильно зрозумів, депутати існують на свої?
крыша. крыша стоит денег.

главспец

Повідомлення главспец » 14 квітня 2019, 12:02

Archer писав:
интересно, а кто из вас депутат? Коль такое "знание" предмета...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 квітня 2019, 13:55

slit_ok писав:
Archer писав: а сетка зачем ? это ж постоянное формирование. По киеву расклад публиковался. По остальному - получил должность - неси...плюс бюджетно-тырительные схематозы.
На які "свої"? Депутати мають доступ до корита - це виражаєцця у тому, що вони ВІД НАШОГО ІМЕНІ розподіляють суспільний "общак" - бюджетні гроші, землю, всякі інші ресурси. На всіх рівнях. Для цього, власне, красний директорат разом із відвертим криміналом і рвалися свого часу геть від Москви, котра не давала брать і ділить.
Невже це досі не зрозуміло?
Для лохів же організовувалися всяки шоу під загальною вивіскою "самостійність" - прапори, гімни, коні, шаблі, шаровари й інші декорації.

А пц настає тому, що апетити їхні нічим і ніким не обмежені й не контрольовані, а організувати кормову базу самим собі вони не здатні. Ібо організовувати - то робота, а вони вміють тільки жерти.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Archer

Повідомлення Archer » 14 квітня 2019, 14:05

главспец писав:
Archer писав: крыша. крыша стоит денег.
интересно, а кто из вас депутат? Коль такое "знание" предмета...
для чукотской академии наук где избыток писателей - я постил ссылку на карусель 2019. вполне доступно изложено.

slit_ok

Повідомлення slit_ok » 14 квітня 2019, 14:06

Archer писав:
хто кому "криша"?

Archer

Повідомлення Archer » 14 квітня 2019, 14:09

Sintez писав:
slit_ok писав:

На які "свої"? Депутати мають доступ до корита - це виражаєцця у тому, що вони ВІД НАШОГО ІМЕНІ розподіляють суспільний "общак" - бюджетні гроші, землю, всякі інші ресурси. На всіх рівнях. Для цього, власне, красний директорат разом із відвертим криміналом і рвалися свого часу геть від Москви, котра не давала брать і ділить.
Для лохів же організовувалися всяки шоу під загальною вивіскою "самостійність" - прапори, гімни, коні, шаблі, шаровари й інші декорації.

А пц настає тому, що апетити їхні нічим і ніким не обмежені й не контрольовані, а організувати кормову базу самим собі вони не здатні. Ібо організовувати - то робота, а вони вміють тільки жерти.
основное противоречие капитализма - между общественной формой труда и частно-капиталистическим способом присвоения. "мудрий нарид" самостоятельно запилил такую систему путем подтверждения права свиней жрать из общественного корыта.

Archer

Повідомлення Archer » 14 квітня 2019, 14:11

slit_ok писав: хто кому "криша"?
крыша, тот кто блокирует функционерование право и левохранительных органов в случае противоправного (очевидного) расхищения материальных ресурсов. или наоборот те кто пытается добратся до ресурсов мочат со всей жесткостью закона.

slit_ok

Повідомлення slit_ok » 14 квітня 2019, 14:18

Archer писав:
slit_ok писав: хто кому "криша"?
крыша, тот кто блокирует функционерование право и левохранительных органов в случае противоправного (очевидного) расхищения материальных ресурсов. или наоборот те кто пытается добратся до ресурсов мочат со всей жесткостью закона.
ото загнув... :lol:

але...
як ПП є "криша" для депутатів - то їм байдуже, кому заносити гроші
як депутати є "кришою" для Президента - то їм теж байдуже, хто...
от я тебе питаю (на твій закид, де Зе братиме гроші) - а де ПП бере?
невже з власної кишені?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 квітня 2019, 14:22

Archer писав:
Sintez писав: На які "свої"? Депутати мають доступ до корита - це виражаєцця у тому, що вони ВІД НАШОГО ІМЕНІ розподіляють суспільний "общак" - бюджетні гроші, землю, всякі інші ресурси. На всіх рівнях. Для цього, власне, красний директорат разом із відвертим криміналом і рвалися свого часу геть від Москви, котра не давала брать і ділить.

основное противоречие капитализма - между общественной формой труда и частно-капиталистическим способом присвоения. "мудрий нарид" самостоятельно запилил такую систему путем подтверждения права свиней жрать из общественного корыта.
Забудьте мраксизм, до реальності він не має жодного стосунку. Якраз задурений мраксизмом нарід і досі не може зрозуміти, чому воно все отак.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 квітня 2019, 14:27

slit_ok писав:
14 квітня 2019, 14:18
Archer писав:

ото загнув... :lol:

але...
невже з власної кишені?
А яка різниця?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Archer

Повідомлення Archer » 14 квітня 2019, 14:28

slit_ok писав: але...
невже з власної кишені?
Еще раз. Берешь Онищенко и читаешь. Он подробно описывает, откуда берутся и куда и как заносятся деньги для По. Мне нечего добавить. Как брали деньги из газмяса так и берут. Как распределяются/собираются на конкретных местах конкретных округах см. карусель 2019 - это постоянно действующая схема со времен черновецкого по киеву. Треть фигурантов до сих пор те, кто это все налаживал.
По брехливой (или нет ) социологии 16% вкрайинцив голосуют за деньги (или готовы проголосовать).
Что бы перкупить избирателя Зе потребуется или очень сильные аргументы или деньги. Вот осенью и посмотрим на каманду Зе.

Archer

Повідомлення Archer » 14 квітня 2019, 14:30

Sintez писав: Забудьте мраксизм, до реальності він не має жодного стосунку. Якраз задурений мраксизмом нарід і досі не може зрозуміти, чому воно все отак.
Да ???? Ипать колотить - а как же так - общественное благо дерибанится Коболевым и "задуренный" народ бегом несет деньги снова и снова. И главное недоволен а несет. :1:

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 14 квітня 2019, 14:38

Sintez писав: Ібо організовувати - то робота, а вони вміють тільки жерти.
Ошибаетесь. Они умеют организовываться. Это - банда. Отсюда и танцуйте. (Это к вопросу о народе и государстве.)
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! :blush2:

slit_ok

Повідомлення slit_ok » 14 квітня 2019, 14:40

Archer писав:
slit_ok писав: але...
невже з власної кишені?
Еще раз. Берешь Онищенко и читаешь. Он подробно описывает, откуда берутся и куда и как заносятся деньги для По. Мне нечего добавить. Как брали деньги из газмяса так и берут. Как распределяются/собираются на конкретных местах конкретных округах см. карусель 2019 - это постоянно действующая схема со времен черновецкого по киеву. Треть фигурантов до сих пор те, кто это все налаживал.
По брехливой (или нет ) социологии 16% вкрайинцив голосуют за деньги (или готовы проголосовать).
Что бы перкупить избирателя Зе потребуется или очень сильные аргументы или деньги. Вот осенью и посмотрим на каманду Зе.
як залишається газмяс - то наявність вови або пєті - все неважливо?
то до чого тут було: "ми йдемо своїм шляхом", "жити по-новому"?...
нехай би залишалось: "Україна для людей"...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 квітня 2019, 15:16

Archer писав:
Sintez писав: Забудьте мраксизм, до реальності він не має жодного стосунку. Якраз задурений мраксизмом нарід і досі не може зрозуміти, чому воно все отак.
Да ???? Ипать колотить - а как же так - общественное благо дерибанится Коболевым и "задуренный" народ бегом несет деньги снова и снова. И главное недоволен а несет. :1:
Так томУ й несе, бо задурений. Всі розуміють, щр жопа, але згідно "науки" все "правильно", як у тому анекдоті про мужика, жида й сокиру.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти