Неужто прогнулась?

Фрося

Re: Неужто прогнулась?

Повідомлення Фрося » 14 квітня 2019, 16:14

Я по теме.
Пока готовила в кухне обед,решила посмотреть,что по каналам ТВ.
Слышу по первому "Юлия Тимошенко поддержала Петра Порошенко" и показывают обрезанный ролик с ее речью .
Обращение к Порошенко чуть подкорректировали,а к Зеленскому вырезали.
После ролика ведущая говорит,что "ЮВ считает поступок Зеленского негидным".
Дальше еще лучше-рассказывают,что в другом ролике ЮВ уже давно сказала,что будет реванш российского олигархата и будет шестерка Коломойского-Зеленский.Но,ролик(который сначала поставила Мавка,а через три дня Archer )не показали.
Короче,Юля сегодня была звИздой первого кАнала". :facepalm:

Юля-мудрая женщина.Что случилось?Она ведь могла это предвидеть,что ее словами будут махать как флагом?
Она политик с 20 летним стажем и не понимает,что каждое ее слово может быть обращено против нее?
Она боится Зе?Иначе я не могу обьяснить это.. :pardon:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 квітня 2019, 16:29

Або Ваша думка про її мудрість дещо перебільшена.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Noex

Повідомлення Noex » 14 квітня 2019, 16:38

Фрося писав: и показывают обрезанный ролик с ее речью .
Фрося писав: Она боится Зе?Иначе я не могу обьяснить это..
Ну і як це корелюється?

Фрося

Повідомлення Фрося » 14 квітня 2019, 16:50

Sintez писав: Або Ваша думка про її мудрість дещо перебільшена.
:pardon:
После того,как она пролетела мимо второго тура,ее действия постоянно нуждаются в разъяснении.
Прямой призыв ни кого не поддерживать,потому что она никого не поддерживает.А избирателям ее что делать?
Не идти на выборы?
Начала войну против Зе,а иначе вброс ролика Мавки- Archerа другим словом не назовешь.
+реплика на форуме за "зашибись президента",
+защита Порошенко,пусть ввиде тролинга,но защита.
Я понимаю,обидно,но нужно взять себя в руки и не делать таких мегаошибок,чтобы потом не плакать с 20 депутатами в ВР. :pardon:

Фрося

Повідомлення Фрося » 14 квітня 2019, 16:58

Noex писав:
Фрося писав: и показывают обрезанный ролик с ее речью .
Фрося писав: Она боится Зе?Иначе я не могу обьяснить это..
Ну і як це корелюється?
Никак.Две разные мысли. :gs: одна-объяснение,какой ролик показали,вторая-размышление,почему не промолчала,а защитила Порошенко.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 14 квітня 2019, 17:20

Фрося писав: .........................................................................................................................................................................
Юля-мудрая женщина.Что случилось?Она ведь могла это предвидеть,что ее словами будут махать как флагом?
Она политик с 20 летним стажем и не понимает,что каждое ее слово может быть обращено против нее?
Она боится Зе?Иначе я не могу обьяснить это.. :pardon:

Фрося. За обставин, коли кожне слово може бути використане як завгодно, і жодної відповідальності за то не буде - Юля може тільки наглухо замовчати. Практично це і було зроблено на фінальній стадії кампанії, перед першим туром. Більше того, сучасні технології дозволяють генерувати який завгодно текст схожим голосом, або озвучувати ролики словами і звуками, вирізаними з інших промов. І що робити Юлі ??? Втікати з політики взагалі, бо за її словами йде полювання ??? Продемонструвати, яка вона чемна, ввічлива дівчинка? І більше нікому не заважати? Такі ідеї слід додумувати до кінця. А вішати всю відповідальність на Юлю, це - найзручніше, найпростіше, і найдешевше. Давайте заткнемо рота Юлі, знищимо її, - і все буде тихо і благопристойно.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Фрося

Повідомлення Фрося » 14 квітня 2019, 17:28

Ролик ,где она защищает институт президенства-настоящий.И как бы она высокохудожественно не троллила Порошенко,она его защищала.И я думаю,что в этом случае ее молчание было бы золотом. :pardon:

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 14 квітня 2019, 17:40

Тимошенко забыла, что на земле нет ничего с лейблом Сделано в Раю. Все сделано или изобретено людьми. Даже сам бог и рай. И уж тем более всякие гербы, гимны, и гос. должности.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! :blush2:

Soldier Of Fortune

Повідомлення Soldier Of Fortune » 14 квітня 2019, 17:43

Фрося писав: Ролик ,где она защищает институт президенства-настоящий.И как бы она высокохудожественно не троллила Порошенко,она его защищала.И я думаю,что в этом случае ее молчание было бы золотом. :pardon:
+1, реально в моїх краях виборці Ю. в розгубленості.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 14 квітня 2019, 17:54

Фрося писав: Ролик ,где она защищает институт президенства-настоящий.И как бы она высокохудожественно не троллила Порошенко,она его защищала.И я думаю,что в этом случае ее молчание было бы золотом. :pardon:

Ага. Нормально. Я тільки вчора вислухав точку зору, що Юля мала би добросовісно сидіти в Качанівці, незважаючи на те, чи правильно її засудили, і показати, таким чином усім, яка вона чесна і благородна, а потім - піти на пенсію.

Від себе можу додати, що якби нещасну, постарілу, обідрану Юлю показували в телевізорі з Качанівки щовечора, то певний контингент збирався би під телевізорами, як за наказом, і пускав слину від щастя, куди там рабині Ізаурі. Це - властивість людської натури, а якщо застосувати спеціальну дресуру, то процент таких людей можна потроїти. А якщо так вчиняти з кожним, хто намагається зламати систему, заважає олігархату, то, трохи згодом, отримаємо суспільство, яке з готовністю цькуватиме будь-якого опозиціонера. Весело, з гиканням і свистом.

В принципі, передвиборча кампанія Пєціка значною мірою базувалася на недопущенні Юлі до ефіру, і, замість її комунікації з електоратом - подавати електорату плітки про Юлю, спеціально аранжовані. Це все, також, мало на меті "відучити" електорат від Юліної манери комунікації. Це - частина стратегії Пєцікових політтехнологів.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 14 квітня 2019, 18:10

Мені здається, что Юля перед виборами ще висловить свою думку щодо голосування її виборців. Почекаймо.

І ще раз. От передивіться відео. Навпаки, вона в ньому показала розгубленість, нікчемність людини, яку треба пожаліти та погладити по голівці. Впевнена, що така "підтримка" була Петі не до вподоби, тому контора і поспішили оформити її слова як підтримку.

Фрося

Повідомлення Фрося » 14 квітня 2019, 18:25

Vollmer писав: А якщо так вчиняти з кожним, хто намагається зламати систему, заважає олігархату, то, трохи згодом, отримаємо суспільство, яке з готовністю цькуватиме будь-якого опозиціонера. Весело, з гиканням і свистом.
В данном случае юльки-симпатики ждут конкретный ответ на конкретный вопрос-Юля,нам идти на выборы?
За кого голосовать?За Зе или Порошенко?"
В ответ молчание.Это "цькування"?ты слышишь "гиканье и свист"?Или ты считаешь,что ей не надо ничего никому объяснять?
Vollmer писав: В принципі, передвиборча кампанія Пєціка значною мірою базувалася на недопущенні Юлі до ефіру, і, замість її комунікації з електоратом - подавати електорату плітки про Юлю, спеціально аранжовані. Це все, також, мало на меті "відучити" електорат від Юліної манери комунікації. Це - частина стратегії Пєцікових політтехнологів.
Кто-то отрицает,что этого не было против Юли перед первым туром?Все было.И выход во второй тур цинично украден.
Но,если ты против Порошенко,почему ты поставила своих избирателей в такое непонятное положение?
У нас все в шоке.Идут голосовать за Зе.И многие говорят,если Зе до парламентских сделает хоть что-нибудь ожидаемое,на прламентских будет -"юля,до побачення".
Мой совет,до 19 пусть поговорит со своими избирателями в ФБ или на ютуб и поддержит Зе.Потом будет поздно.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 14 квітня 2019, 18:48

От так і живемо - слово сказане не з тією інтонацією від Тимошенко лиди розбирають тут четверту сторінку, а президентом стане хтось з двох клоунів які взагалі адекватно не вміють розмовляти.
Люди розказують які вони самі вумні і їм не треба указок, і вже два тижні вимагають від неї щоб вона їм обов'язково розказала - а за кого ж хрестик поставити, от їсти не можуть, топитись скоро від такої всесвітньої невизначеності підуть і тільки Юля може їх врятувати.
:dash2:

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 14 квітня 2019, 19:06

Фрося писав: В данном случае юльки-симпатики ждут конкретный ответ на конкретный вопрос-Юля,нам идти на выборы?
имхо. Юльки-симпатики не настолько кретины, чтобы считать ее непогрешимой. И растеряться при отсутствии директив или их непоследовательности. Тимошенко - не светоч, а просто лучшая альтернатива имеющемуся бардаку.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! :blush2:

oven
щира українка

Повідомлення oven » 14 квітня 2019, 19:10

Перехожий писав: она обращается только к Зеленскому
Ви впевнені? :lol:
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 14 квітня 2019, 19:13

ю
Востаннє редагувалось 14 квітня 2019, 19:14 користувачем Перехожий, всього редагувалось 1 раз.
СпойлерРозкрити

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 14 квітня 2019, 19:13

Перехожий писав:
oven писав: Ви впевнені?
Да. Заниматься иносказаниями и намеками в духе Крылова - это не ее стиль.
СпойлерРозкрити

oven
щира українка

Повідомлення oven » 14 квітня 2019, 19:22

Перехожий писав:
Перехожий писав: Да. Заниматься иносказаниями и намеками в духе Крылова - это не ее стиль.
В неї зараз нема другого виходу. Попереду парламентські. А Порошенку точно лапті...

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 14 квітня 2019, 19:27

oven писав: В неї зараз нема другого виходу.
Лучший выход для политика - быть предсказуемым для своих избирателей. Это если ты - политик, а не зарабатыватель на политическом поприще.
СпойлерРозкрити

oven
щира українка

Повідомлення oven » 14 квітня 2019, 19:53

Перехожий писав:
oven писав: В неї зараз нема другого виходу.
Лучший выход для политика - быть предсказуемым для своих избирателей. Это если ты - политик, а не зарабатыватель на политическом поприще.
Зеленський з вами може посперечатися))

Відповісти