пуфик всьо
Re: пуфик всьо
вони якісь мляво-скучні, як на мене, все крутиться навколо культу ніків, які там є модераторами. в дурдомі більше драйву.
Я останній раз був на пуфіку з пів року тому, а їм все пече ... 

от я не розумію . Там купа публіки фекають від шоколядного фупу а фактично свій майданчик перетворили в суп-фуп . Абсолютно ті самі пропагандисти з фейками та новинами майбутнього з міністерства правди ім. Стеця .
Модерація теж така сама зі своїм " акцентом" , але вона шоколядна , та й Фома саме це хотів .
Модерація теж така сама зі своїм " акцентом" , але вона шоколядна , та й Фома саме це хотів .
ElGuider писав: ↑02 квітня 2018, 10:48от я не розумію . Там купа публіки фекають від шоколядного фупу а фактично свій майданчик перетворили в суп-фуп . Абсолютно ті самі пропагандисти з фейками та новинами майбутнього з міністерства правди ім. Стеця .
Це зараз економ - варіант фупу. Тільки замість Бикової Лєса.
в этой компашке я около полугода продержался
СГМ в запущенной форме
СГМ в запущенной форме
о, Фома, ти, кажуть, зараз дуже Петра Олексійовича шануєш
Шалом, Олдбой, як там, лікуєш шморклю підборами по 20 см?
питанням на питання 

супика. Леса это дрейк-2Людас писав: ↑02 квітня 2018, 10:57ElGuider писав: ↑02 квітня 2018, 10:48от я не розумію . Там купа публіки фекають від шоколядного фупу а фактично свій майданчик перетворили в суп-фуп . Абсолютно ті самі пропагандисти з фейками та новинами майбутнього з міністерства правди ім. Стеця .
Це зараз економ - варіант фупу. Тільки замість Бикової Лєса.
ХЖВСУ
- Pestilence
- Чефхелфер
ну чого не зрозуміле
це старий фупчег Фома Липецький
це старий фупчег Фома Липецький
головного мозга щось.... як правило, пишуть ФГМ... фімоз