Я вам покажу как управлять..
Я вам покажу как управлять..
На ремонт доріг у Дніпропетровській, Хмельницькій і Закарпатській областях впродовж двох років неефективно використано 410,3 млн грн – Рахункова палата
Re: Я вам покажу как управлять..
Всего-то?
Я думал все...
В Кривой Рог доехать можно только по обочине.
В Никополь не доехать.
У меня тут сотрудники ездят 2-3 раза в неделю по области.
Дорог просто нет.
У меня домик на границе Полтавской и Днепропетровской области, дороги нет.
Думаю, цифру надо умножить на порядок.
Я думал все...
В Кривой Рог доехать можно только по обочине.
В Никополь не доехать.
У меня тут сотрудники ездят 2-3 раза в неделю по области.
Дорог просто нет.
У меня домик на границе Полтавской и Днепропетровской области, дороги нет.
Думаю, цифру надо умножить на порядок.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Весь апарат починаючи з Омеляна слід тупо посадити, на примусові роботи по ремонту доріг, із конфіскацією до третього коліна й кумів.. Лопата, тачка, часовий... Але М_М проти "репресій". Це сталінізм.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я против *сталинизма* как такового, но ингда нужно перегибать палку.
Сейчас часто.
Сейчас часто.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Моє модерство тут - фактично сталінізм. Принаймні я так вважаю. Комусь із притомних людей погано? Ні, ну хіба що нецікаво тим, кого цікавить сама по собі "боротьба", процес, ібо її майже немає. Ну й ватніки скулять з-під лавки...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я думаю, скорее увен, что Вы ошибаетесь.
И давайте оставим эту тему.
Каждый при своих.
И давайте оставим эту тему.
Каждый при своих.

- Перехожий
Не льстите себе. У Вас нет возможности расстрелять человека, а его семью (или целый народ) выслать к черту на кулички. Или заставить работать в шабашке. Не говоря об отсутствии подвалов НКВД.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
Віртуально - єсть. А при чому тут "льстітє"? Воно мені якесь задаволення приносить, чи шо? Все одно що сортири чистити... Але альтернатива - лайно дихати не дасть.
От у реалі воно й душить країну, мало того, рекламує свою вонь, а багатьох уже переконало, що воно й не гівно зовсім, а ландиш.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ми можемо оставити цю тему, але фокус в тому, що вона нас не оставить.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Как скажите.
Я не хочу эту тему развивать, если вам неймёцца, ну чтож...
Я не хочу эту тему развивать, если вам неймёцца, ну чтож...

- Перехожий
Нет. При Вашей ИГРЕ, всегда есть возможность оживить расстрелянного. Ну а в реале - нет.
Мне кажется, что да.
Эту работу тоже надо кому-то выполнять.
Вот только дерьмо сталинист определяет не по закону, а по понятию революционной необходимости. Это - как повод. Но в конце концов идейность выветривается. И остается голый принцип: остальное - оно все равно дерьмо, но если не мешает сидеть на табуретке, то пусть живет и кормит.
Вы такой лозунг "Слава КПСС!" знаете?
Значит знаете. Ну и???
Востаннє редагувалось 16 квітня 2019, 15:53 користувачем Перехожий, всього редагувалось 1 раз.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
Без 3,14здюлєй їх зупинити неможливо. Можете мене вважати ким завгодно, але для мене це абсолютно очевидно. Вони вже в кількох поколіннях живуть з "потоків" і "схем", думаєте просто так підуть? На конситуції, закони й інші бумажки просто плюють, бо за порушення ніяких репресивних наслідків не настає.
Розумію, читати це неприємно. Правда часто гірка.
Простіть.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ви - Бог і ТОЧНО знаєте суть "гри"?Нет. При Вашей ИГРЕ, всегда есть возможность оживить расстрелянного. Ну а в реале - нет.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
однобокое виденье ситуации.Sintez писав: ↑Без 3,14здюлєй їх зупинити неможливо. Можете мене вважати ким завгодно, але для мене це абсолютно очевидно. Вони вже в кількох поколіннях живуть з "потоків" і "схем", думаєте просто так підуть? На конситуції, закони й інші бумажки просто плюють, бо за порушення ніяких репресивних наслідків не настає.
Розумію, читати це неприємно. Правда часто гірка.
Простіть.
То ронятно, без *пиздюлин* нихто со схеми не пойдёт.
И Зе втом числе.
Шо таке *пиздюлина*?
Растрел?
Юля уровняла кол-во умерших и рождённых.
Сняли.
Сейчас 100х45
Пиздюлина может быть *моральной*, и Юля, женщина, в этом шарит, как никто.
Лагеря и голодоморы плебса...
Это не пиздюлина.
Геноцид.

- Перехожий
1. Не бог.
2. Ники - это только ники. Кто-то искренне ищет общения, кто-то рассматривает это все как досуг, а кто-то решает какую-то задачу. Небольшая модель общества. "Мир - театр, люди - актеры".
2. Ники - это только ники. Кто-то искренне ищет общения, кто-то рассматривает это все как досуг, а кто-то решает какую-то задачу. Небольшая модель общества. "Мир - театр, люди - актеры".
СпойлерРозкрити
+1
Уверен, мы легко замнём эту тему.
Уверен, мы легко замнём эту тему.

по другому быть не может,
социум по-любому понуждает к лицедейству, ибо человек не может быть полностью открытым ДЛЯ ВСЕХ
в разные времена по разному, но игра присутствовала всегда, больше-меньше, но была,
когда-то даже настоящее имя человека знали только близкие люди
нєдолго мучаться старушкам...
Вам кажецця. Я ніколи не розглядав модерство як "владу", "корону" чи іншу дурню. Чому взявся? Тому що ще на квадратному мене за..ало стадо ідіотів, котрі перетворили "кафе-морожено" на якийсь чокнутий бред. Ви ж зі старожилів, повинні пам"ятати. Як і історію модерства. До речі, я певен що всі модери мали найкращі наміри, а результат? До речі, нині це вже не секрет, мене свого часу запрошували до анонімного модераторства, коли модерів було аж п"ять - я тоді відмовився, ібо не люблю щось робити, до кінця не розуміючи навіщо. Після ж шрайківського кидалова... ну зрозумів, що треба. Тим більше, що колектив запиляв цей сайт практично без моєї участі.
Правил немає, до речі, й реально виходить якраз що
Саме так я й визачаю, тому й пишу що кажись моє модерство і є той самий сталінізм. Я знаю, лібералам це дико не подобаєцця. Але оскільки їм прошивка не дозволяє самим возитися із лайном, то терплять.Вот только дерьмо сталинист определяет не по закону, а по понятию революционной необходимости.
Якось так. І як завжди у подібних випадках, я не можу не зпропонувати Вам особисто взятися. Вам я довіряю цілком і повністю, й думаю решта форуму теж. Оголошуємо вибори в будь-який момент. Тому передача кнопки буде без проблем. А кидати все, як Глєва або Косташу, я звичайно не буду, не в моїх принципах, щоб управління форумом пробувала знову захопити якась чудасія тіпа Вуйки.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так, але "ліберальна інтелігенція" чомусь завжди мніт себе професорами Преображенськими, хоча рвнем ніяк не дотягує, але ніяк чистити сараї не збираєцця. А я не гордий, почищу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!