Нічого. Воно актуальне.
Не розслабляйтеся!
Re: Не розслабляйтеся!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Перехожий
Т.е. признав справедливость первого предложения, я , по собственной слепоте и как всегда, сделал глупость?
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
З якого переляку? Ви здогадуєтеся чисто інтуїтивно, саме загнивання системи пояснити не можете, ібо воно грунтуєцця саме на ваших любимих мантрах/догмах.
Навіть несправний годинник двічі на добу показує правильний час.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Друзі, от я собі зараз "твердо і чітко" уяснила: оголосили, що у пороха кращий результат ніж у вовки. Бували в житті такі прикрі моменти. От і зараз. Усе накрилося - усі наші мрії, наші сподівання, наші прагнення. Все - у пороха другий термін. Це вже потім ми будемо кусати лікті й картати себе, а спочатку - ШОК!
Так скажіть: усі сходили на вибори? Усі переконали своїх сусідів та знайомих, щоб швиденько бігли на дільниці? Я свою сусідку доконала - сходила попри хворі ноги.
Так скажіть: усі сходили на вибори? Усі переконали своїх сусідів та знайомих, щоб швиденько бігли на дільниці? Я свою сусідку доконала - сходила попри хворі ноги.
Где лучший в Антарктиде ?Віра писав: ↑ Друзі, от я собі зараз "твердо і чітко" уяснила: оголосили, що у пороха кращий результат ніж у вовки. Бували в житті такі прикрі моменти. От і зараз. Усе накрилося - усі наші мрії, наші сподівання, наші прагнення. Все - у пороха другий термін. Це вже потім ми будемо кусати лікті й картати себе, а спочатку - ШОК!
Екзит-пол
За Зеленського
За Порошенка
Національний екзит-пол (на 18:00)
73.2%
25.3%
Недійсні бюлетені: 1.5%
Екзит-пол 112 + NewsOne
73.7%
26.3%
Зато в Австралии петька победил.
За Зеленського
За Порошенка
Національний екзит-пол (на 18:00)
73.2%
25.3%
Недійсні бюлетені: 1.5%
Екзит-пол 112 + NewsOne
73.7%
26.3%
Зато в Австралии петька победил.
По регіонах
Захід: Зеленський - 56,4%, Порошенко - 43,6%
Центр: Зеленський - 72,1%, Порошенко - 27,9%
Південь: Зеленський - 79, 3%, Порошенко - 20,7%
Схід: Зеленський - 88%, Порошенко - 12%
Прикольно.
Захід: Зеленський - 56,4%, Порошенко - 43,6%
Центр: Зеленський - 72,1%, Порошенко - 27,9%
Південь: Зеленський - 79, 3%, Порошенко - 20,7%
Схід: Зеленський - 88%, Порошенко - 12%
Прикольно.
- Перехожий
Все варианты объяснений, по сути, сводятся к тому, что 1 + 1 = 2, а большевики в основу заложили 1 + 1 = 3.
Вам не надоела эта фигня? Идущие часы лучше стоящих? Так я могу их настроить так, что они будут точное время показывать один раз в сто лет. Или в 1000. А с атомными, то и в миллиард или больше. Похоже, что Вы живете по стоящим часам. И Вас это устраивает. Но это Ваша жизнь.
ЗЫ. На всякий случай объясню. Пусть Ваши часы отстают на 1 сек в сутки. Если они цифровые, то следующее правильное показание будет через 86400 суток (столько секунд в сутках). Сколько это лет? 86400 : 365 = 236 (прибл.)
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
Ні, вже всьо. При ТАКИХ екзитпулах - без варіантів. Пєця за старою дрищівською традицією проср@в усе.Віра писав: ↑ Друзі, от я собі зараз "твердо і чітко" уяснила: оголосили, що у пороха кращий результат ніж у вовки. Бували в житті такі прикрі моменти. От і зараз. Усе накрилося - усі наші мрії, наші сподівання, наші прагнення. Все - у пороха другий термін. Це вже потім ми будемо кусати лікті й картати себе, а спочатку - ШОК!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Фігня - це в сенсі зпроби зрушити Вашу непробивну догматику? Ну я цим, власне, давно не займаюся - це безперспективно. Скільки б дійсність не била Вас або скажімо М_М кувалдою по лобі, вам все Божія роса...Перехожий писав: ↑Все варианты объяснений, по сути, сводятся к тому, что 1 + 1 = 2, а большевики в основу заложили 1 + 1 = 3.Вам не надоела эта фигня? Идущие часы лучше стоящих? Так я могу их настроить так, что они будут точное время показывать один раз в сто лет. Или в 1000. А с атомными, то и в миллиард или больше. Похоже, что Вы живете по стоящим часам. И Вас это устраивает. Но это Ваша жизнь.
ЗЫ. На всякий случай объясню. Пусть Ваши часы отстают на 1 сек в сутки. Если они цифровые, то следующее правильное показание будет через 86400 суток (столько секунд в сутках). Сколько это лет? 86400 : 365 = 236 (прибл.)
А годинники синхронізують.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Перехожий
Нет. В смысле "каждому овощу - свое время".
Я привел пример. Опровергайте.
Обалдеть!
Тогда нефиг говорить о стоящих часах. И видеть в этом их заслугу: показывать точное время аж два раза в сутки.
СпойлерРозкрити
- Pestilence
- Чефхелфер
Ну шо, заряжаемся теперь долбить Зелю за косяки, а они будут.
Нєфіг© говрить мені, що і де я маю говорить. Особливо якщо Ви не розумієте бородатих алегорій. Чи скоріше робите вигляд. Кажу ж, що полишив зпроби Вас у чомусь переконати чи розбудити щось. Боже збав.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Перехожий
Если Вы мне в споре приводите аллегорический (!) аргумент, не имеющий никакого отношения к теме, то я вправе сказать Вам об этом.
"каждому овощу - свое время"
Я в этом вижу попытку сделать из меня дурака. Я это политпросвет хорошо знаю.
Давайте аргументы. Но если они некачественные, то какие могут быть обиды?
СпойлерРозкрити
Я ж здаєцця ясно написав, що ніякого "спору" відкривати не збираюся... Чи не написав? Тоді вибачаюся.
У всякому разі образити Вас ніяк не збирався, це точно.
У всякому разі образити Вас ніяк не збирався, це точно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Якщо зберуся, то почну цю тему із зовсім іншого краю... Але не зараз.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Перехожий
Синтез, я считаю Вас честным человеком и уважаю. Но Ваше мировоззрение считаю ошибочным (и не только я, об этом Вам стоит задуматься). Поэтому, хотите Вы или нет, но при оценке событий споры будут возникать неизбежно. Собственно говоря, мы здесь тусуемся в том числе и для того, чтобы дать оценку происходящему вокруг (высказать отношение) или разобраться самим.
СпойлерРозкрити