Заступник голови ВР Оксана Сироїд анонсувала внесення закону щодо механізм імпічменту президенту на розгляд парламенту. Нагадаємо, зареєстровано п'ять законопроектів про імпічмент.
Верховна Рада повинна проголосувати за законопроект №5670-д про державну мову у четвер, 25 квітня.
Про це повідомив голова парламенту Андрій Парубій на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп парламенту в понеділок, 22 квітня, передає агентство "Інтерфакс-Україна".
Європейська Бізнес Асоціація оприлюднила 7 першочергових кроків, яких очікує бізнес від обраного президента України.
педры будут откладывать личинки и кучки, шоб максимально усложнить зеле жизнь и самим пролезть в раду хоть тушкой.
а юля уже призывает подставить плечо новому президенту. скорей всего будет жарко)))
asmodey писав: ↑
педры будут откладывать личинки и кучки, шоб максимально усложнить зеле жизнь и самим пролезть в раду хоть тушкой.
а юля уже призывает подставить плечо новому президенту. скорей всего будет жарко)))
Цікаво - розгонять уряд? І кого призначать на пів-року? Це ж по суті спалити команду того, чий прем'єр. Юля когось хоче потролити, чи думає що вирішать спалити її, а вона викрутиться?
Цікаво - розгонять уряд? І кого призначать на пів-року? Це ж по суті спалити команду того, чий прем'єр. Юля когось хоче потролити, чи думає що вирішать спалити її, а вона викрутиться?
ну это смотря как взяться за дело - если зеля и новый премьер начнут подавать законы, что ждут люди - то палиться будет Рада. и к парламентским команды только наберут голосов.
юля по сравнению со всей пиздотой - гос. деятель, а не заробитчанын в раде
slit_ok писав: ↑
навіщо розганяти КМ?
нехай тягнуть лямку до кінця
Юля запропонувала на погоджувальній раді сьогодні. Старий уряд - стара економічна політика, типу нема чого чекати ще пів-року. От і цікаво - в принципі ситуація така що дійно важка, там такі борги і невідомо що ще встигнуть накоїти - треба реагувати вже зараз. Але наче і наме голосів на зміну уряду, виглядає як тролінг і демонстрація позиції.
slit_ok писав: ↑
навіщо розганяти КМ?
нехай тягнуть лямку до кінця
Юля запропонувала на погоджувальній раді сьогодні. Старий уряд - стара економічна політика, типу нема чого чекати ще пів-року. От і цікаво - в принципі ситуація така що дійно важка, там такі борги і невідомо що ще встигнуть накоїти - треба реагувати вже зараз. Але наче і наме голосів на зміну уряду, виглядає як тролінг і демонстрація позиції.
и задел на парламентские - она за перемены. и кгбе намек на контуры коалиции. свыни там места нет))
DSMechanic писав: ↑
и задел на парламентские - она за перемены. и кгбе намек на контуры коалиции. свыни там места нет))
та звідки місце, як він самовисуванець?
хіба що сам, без ансамбля...
ну, фронтовики і бпп можуть пойорзати, в сподіваннях ШО, когось помітять і підберуть...
вчера обратила внимание из штаба шоколадника после опубликования экзита... ни луценок рядом, ни циголко, ни медведева.. одна ирка стоит пытается из себя улыбку выдавить..
все таки Юлька государственный муж... чи жена..хз..)))
хотя я психанула когда она начала шоколадника защищать - ах у него тыск... противно было
Мавка, ну невже усі праві, а я така тупа? Невже я одна зрозуміла, як Юля спеціально прозоро звернула увагу глядачів на його жалюгідність, слабкість, розгубленість і нікчемність. Вона не пожаліла, а акцентувала нашу увагу на це - як переможниця над переможеним. А те що начебто пожаліла, так йому ця жалість як ніж в серце. Подумайте.
та она троллила педру. кагбе жалеючи.. она стала.. не умней - она и была умной. но мудрей - все очень взвешенно и политически выверено. но вот иногда не может сдержать ехидства. чувство юмора не дает.
Мавка писав: ↑
Вира, не надо ничего выдумывать...)
есть так как есть..
ах шо ж вы наробылы.. слухавку бросили..у него ж тыск и сахар скакнут...
противно было слушать..
это при том что он у неё голоса украл..
прихожу к выводу хер бы она его посадила... ах ах ему нельзя в тюрьму.. там же сахар и тыск..
Мавка, НМСД, для зрозуміння цього ролика слід пам'ятати один із улюблених анекдотів Юлі, про собачку, з відрубаним хвостом, відірваним вухом, поламаною лапою, вибитим оком, відзивається на кличку "Счастлівчік". Цим анекдотом вона, якось, коментувала поведінку Януковича, ще перед тим, як той її кинув до в'язниці.
Ну ясно, пузата 3,14дорасня намагатимецця пропхнути щось типу "політрехворми", котру всучили дрищу.
Їх треба завтра ж всіх накуй розігнати, а ще краще - закрити на стадіоні, начолі з Падубієм.
Але ж це - волюнтаризм і піночетство.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Мавка писав: ↑
Вира, не надо ничего выдумывать...)
есть так как есть..
ах шо ж вы наробылы.. слухавку бросили..у него ж тыск и сахар скакнут...
противно было слушать..
это при том что он у неё голоса украл..
прихожу к выводу хер бы она его посадила... ах ах ему нельзя в тюрьму.. там же сахар и тыск..
Мавка, НМСД, для зрозуміння цього ролика слід пам'ятати один із улюблених анекдотів Юлі, про собачку, з відрубаним хвостом, відірваним вухом, поламаною лапою, вибитим оком, відзивається на кличку "Счастлівчік". Цим анекдотом вона, якось, коментувала поведінку Януковича, ще перед тим, як той її кинув до в'язниці.
ага. это мой тоже любимый.
а вот как чепинога прокомментил поддержку юли зеленского
Vitalii Chepynoga
2 ч. ·
Юля підтримала Зеленського - пише інтернет...
Почитав. Угрожающе якось підтримала... Тривожно... Не хотів би я, щоб мене так підтримували. Страшно...
Колись була така передача "Шоу довгоносиків" на ТВ. То там я почув одну фразу, яка дуже добре характеризує світ української політики: "Оні друг с другом ладілі. Но рєдко і злобно"...
Oleksa Shalayskiy
3 год ·
Уже мене Фейсбук майже переконав, що в Україні 25% - еліта, а 75% - бидло. Але згадав курс політології в уінверситеті. І сказано там було, що еліта - це лише близько 5%.
Подивився на результати першого туру. Повідомляю. Еліта - це виборці Ляшка.
Юля: Ну, добре. Раз так - то я тоді буду кайзером, як і планірувала!
- Канцлером?!
- Нєт!... :-)
Порохоботов гордо называющих себя "Я 25" следует именовать "чекушками"!