То что пп вор, это вполне доказанный факт как для меня, а результатов деятельности зе я пока не видел. Ты все извратил с точностью до наоборот.А ссылаться на примеры из фильмов это детский уровень демагогии. Поэтому вот тебе аналогичная ответка в сторону пп
Они уже о перевороте мечтают..
- Pestilence
- Чефхелфер
Re: Они уже о перевороте мечтают..
- Перехожий
Вы действительно не понимаете или просто лень подумать? Или реальность дает мало примеров псевдодемократии?
Востаннє редагувалось 24 квітня 2019, 11:49 користувачем Перехожий, всього редагувалось 1 раз.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 

"- а хто нынче хорош?... весь мир таков шо стесняться нечего..." (с)
нєдолго мучаться старушкам...
Воровал умеренно, норму не превышал 

Ну, колись більшість теж була за кріпатство і з сльозами проводжало на "пенсію" нагайку хазяїна. Зараз таких залишилося 25% -тих, хто полюбляє що їх "порють" на стайні та тих, хто мав з цього зиск.
+=====================================+
І які це "цензи" наявні?
Зниження життєвого рівня народу з одночасним зростанням статків та прибутків олігархів, тобто, перерозподіл статків на користь олігархів - це і є державний бандитизм.
А кловуни - це ті дурні, хто лиже дупу панові!
О д а р к а. Та що се ти узяла у голову? Чи вiн же тобi рiвня? Правда, вiн парень добрий, коваль мудрий, усячину зробить, не п'є, з бурлаками не гуля, протiв мене звичайний; усе правда. Так що ж? Крепак!
У л я н а. Що нужди, мамо, що крепак. Пани у нього добрi, про них усюди така чутка iде.
О д а р к а. Та хоч вони i добрi, та пани! Як-таки се можна, щоб тобi з волi та у неволю; була казенна, та пiдеш у пiдданство; була городянка, та станеш селянкою!
У л я н а. Де б я нi була, чим би я нi стала, то менi i байдуже. Менi за ним буде усюди добре, бо я люблю його!
О д а р к а. А того i не подумаєш, як тебе поженуть на панщину?.. Ох, менi лихо! Мою Улясю та на панщину!
У л я н а. А чим панщина страшна? Так зате не знатимемо нi подушних, нi десятських, нi хвонарних; усе то пани за своїх людей платють. Та i на мойцi — чи мало там панських? Так усi-то, крий боже, як то хвалються, що як добре за панами жити!
/Квітка-Основ'яненко Григорій. Сватання на Горчарівці/
бгг..
шось там казала забитая Уляна...

шось там казала забитая Уляна...

ладно. Зайдём с другой стороны: Ваш личный уровень жизни (достатка) за прошедшие пять лет увеличился, уменьшился?
п.с.
предвосхищая встречный вопрос, мой сохранился. Но усилий (работы) это потребовало больше, чем ранее.
Насколько я понимаю, у большинства он уменьшился, не?
1861-й рік. Звенигородщина. В усіх селах кріпаки плакали, бо не знали, хто їх пожене на панщину. А в селі, звідки моя мати та моя жінка, люд радів, бо в нашому селі кріпатства не було. Від слова: взагалі. Єдине таке село було на всю Звенигородщину. Саме в ньму і зародилося Українське Вільне Козацтво.
один-в-один так же
а про большинство... покойный тесть постоянно страшно переживал, шо у нашей соседки уровень жизни невысокий,
и не только за нее... допереживался до инсульта...
оно мне надо?
- Pestilence
- Чефхелфер
Уменьшился и значительно. Повлияла аннексия крыма, война, падение курса, что повлекло значительное уменьшение дохода, и еще цены на коммуналку добивают.
слушайте.. вы мне давайте какие то исторические факты шоле.. соцдослидження
один театр приводит как факт
второй воспоминания бабушек..

один театр приводит как факт
второй воспоминания бабушек..